Görücü usulü oldu benimki severek evlendim pişmanlığım yok ama ya , pişman olanlar var tabi ama nasip kısmet. Özellikle bu hamileliğim de iyi ki evlenmişim dedim herşeyi eşim yaptı temizlik yemek bulaşık vs hersey. Evlendiğimden belli zorluk yaşamıyorum ve evlendiğim de hiç bisey bilmiyodum ben cok şükür yine de zorluk yaşamadım eşim her kolaylığı sağlıyo sağolsun , sevgili gibi takılıyoruz sorumluluk yok suanlik bebis olana kadarAnammm kız baya küçüksün be çok erken evlenmişsin ben ise geç kendim istemedim okul iş derken yaş geçti tabi erken anne olmanın dışında bir pişmanlığım yok çok şükür yine dünyaya gelsem yine 30 evlenirim ama erken evlenenlere de tabi ki saygım var doğru insanı bulduktan sonra sıkıntı yok sen ist yaşıyordun hep ben yeniyim burda ve hiç sevmiyorum
Toplu sordum kullanan varsa özelden instagram adinizi yazın takipleselimKim kız
Yeni nesil değişmezse kanka bile olabilirim bebişleGenç yaşta anne olmak en güzeli bosver enerjin varken hem bebeğinle yaş farkında Az olacağı için arkadas gibi olmak daha kolay
Aynen öyle valla:) erken bebek düşünmeye başlamışsın ama ah senin yasındayken ne evliliği ne bebeği aklım bir karış havadaydı:))Yeni nesil değişmezse kanka bile olabilirim bebişle
Yaşıtlarımla takılsaydım bende de akıl kalmazdıAynen öyle valla:) erken bebek düşünmeye başlamışsın ama ah senin yasındayken ne evliliği ne bebeği aklım bir karış havadaydı:))
Bnmde öyleydi cnm ve benim afedersiniz idrar kokum değişmişti ben ordan anlamıştımBenim idrar bulanıklaştı baya ilk hamileliğimde idrara cok dikkat etmiştim ordan anlamaya çalıştım hep o zaman da böyle değişim olmustu alakası var mı bilmiyorum ama üstü böyle kopuk oluyodu , kendimi umutlandırma da üstüme yoktur kimseyi tanımam
Aynen öyleydi ve suan cok su içtiğim halde idrar rengi yine hamileligimdeki gibi yine bulanık yine kopuk deliricemBnmde öyleydi cnm ve benim afedersiniz idrar kokum değişmişti ben ordan anlamıştım
Cnm valla çok karısık senin olayın benim kafa durdu herşey olabilir beklemekten başka çare yok sanırımKızlar bi soru daha size dün beni doktor kurcaladiya leke geldi acaba değerimi düşürmüş olabilirmi sonra tahlil vermiştim
Valla karışık işlerKızlar bi soru daha size dün beni doktor kurcaladiya leke geldi acaba değerimi düşürmüş olabilirmi sonra tahlil vermiştim
Cnm gaz sorunu ben de hep var reflüm var hamilelikte azıtmıltı o denli bence hamile olabilirsin ay umutlandırmak istemiyorum kimseyi ama ne bileyim ne dersen olur derler diye hep öyle demek istiyorum öyle de olsun diye birşey duydum doğru mu Bilmiyorum toz sodanın içine idrarı tokuyormuşsun eğer idrar üstte köpük yapıyorsa hamile olduğunu gösterirmiş evde varsa bi deneyin kızlar ayyy heyecan yaptım yine :)))Gizemtkdmr gaz sorunu var mı sende şuan ? Ayaklarımı sıcak tutuyorum ama onunla alakalı değil sanırım hamileyken de böyleydi kürtajdan sonra tamamen kesildi adet olana kadar hiç yoktu bi kaç gündür tekrar o sorun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?