• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anammm kız baya küçüksün be çok erken evlenmişsin ben ise geç kendim istemedim okul iş derken yaş geçti tabi erken anne olmanın dışında bir pişmanlığım yok çok şükür yine dünyaya gelsem yine 30 evlenirim ama erken evlenenlere de tabi ki saygım var doğru insanı bulduktan sonra sıkıntı yok sen ist yaşıyordun hep ben yeniyim burda ve hiç sevmiyorum
Görücü usulü oldu benimki severek evlendim pişmanlığım yok ama ya , pişman olanlar var tabi ama nasip kısmet. Özellikle bu hamileliğim de iyi ki evlenmişim dedim herşeyi eşim yaptı temizlik yemek bulaşık vs hersey. Evlendiğimden belli zorluk yaşamıyorum ve evlendiğim de hiç bisey bilmiyodum ben cok şükür yine de zorluk yaşamadım eşim her kolaylığı sağlıyo sağolsun , sevgili gibi takılıyoruz sorumluluk yok suanlik bebis olana kadar :D Annemlere zaten ben demeden götürüyo gidip kalıyorum bi hafta üç beş gün geri geliyorum sıkıntı yok yaşın verdiği delilik diyelim rahat geçiyo evlilik tabi değişmezse :halay:

Genç yaşta anne olmak en güzeli bosver enerjin varken hem bebeğinle yaş farkında Az olacağı için arkadas gibi olmak daha kolay

Aynen öyle valla:) erken bebek düşünmeye başlamışsın ama ah senin yasındayken ne evliliği ne bebeği aklım bir karış havadaydı:))
Yaşıtlarımla takılsaydım bende de akıl kalmazdı :D aile hayatı daha güzel sanki ya ne biliyim daha düzenli bekar hayatımı hiç aramıyorum nedense :D

Ben bu ay hamile kalırsam eğer tutarsa benim adama dogum gunu süprizi olucak :KK33: 26 mart Doğum günü , 27 mart adet tarihim :D

Benim idrar bulanıklaştı baya ilk hamileliğimde idrara cok dikkat etmiştim ordan anlamaya çalıştım hep o zaman da böyle değişim olmustu alakası var mı bilmiyorum ama üstü böyle kopuk oluyodu , kendimi umutlandırma da üstüme yoktur kimseyi tanımam :D

Benim idrar bulanıklaştı baya ilk hamileliğimde idrara cok dikkat etmiştim ordan anlamaya çalıştım hep o zaman da böyle değişim olmustu alakası var mı bilmiyorum ama üstü böyle kopuk oluyodu , kendimi umutlandırma da üstüme yoktur kimseyi tanımam :KK70:
Bnmde öyleydi cnm ve benim afedersiniz idrar kokum değişmişti ben ordan anlamıştım

Bnmde öyleydi cnm ve benim afedersiniz idrar kokum değişmişti ben ordan anlamıştım
Aynen öyleydi ve suan cok su içtiğim halde idrar rengi yine hamileligimdeki gibi yine bulanık yine kopuk deliricem :D :D Gizemtkdmr Gizemtkdmr belirtiler mantıken doğru değil , ama zikir mucizesi diyebiliriz belki bu ay hamile kalırsam :emir_bebek: Zikir de cok iradeliydim valla saat 11 de başladım 4e doğru anca bitti :KK76:

Kızlar bi soru daha size dün beni doktor kurcaladiya leke geldi acaba değerimi düşürmüş olabilirmi sonra tahlil vermiştim

Gizemtkdmr Gizemtkdmr gaz sorunu var mı sende şuan ? Ayaklarımı sıcak tutuyorum ama onunla alakalı değil sanırım hamileyken de böyleydi kürtajdan sonra tamamen kesildi adet olana kadar hiç yoktu bi kaç gündür tekrar o sorun oldu

İliskiye girmeden önce sıcak suya oturun :KK6: Bunun da faydası varmış , varmış derken gerçekten var sanırım. Hamile kaldığım ay yapmıştım bende öyle iliskiye girmiştim , tekrar deneyelim bakalım :KK71: Bugün akıntım arttı önemli gün bugün olabilir

Gizemtkdmr Gizemtkdmr gaz sorunu var mı sende şuan ? Ayaklarımı sıcak tutuyorum ama onunla alakalı değil sanırım hamileyken de böyleydi kürtajdan sonra tamamen kesildi adet olana kadar hiç yoktu bi kaç gündür tekrar o sorun oldu
Cnm gaz sorunu ben de hep var reflüm var hamilelikte azıtmıltı o denli bence hamile olabilirsin ay umutlandırmak istemiyorum kimseyi ama ne bileyim ne dersen olur derler diye hep öyle demek istiyorum öyle de olsun diye birşey duydum doğru mu Bilmiyorum toz sodanın içine idrarı tokuyormuşsun eğer idrar üstte köpük yapıyorsa hamile olduğunu gösterirmiş evde varsa bi deneyin kızlar ayyy heyecan yaptım yine :)))

Back