Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin yaptıracam inşallah hastamız var onunla uğraşıyoruz vakit bulamadim ama geçen hamileligimdeki bas ağrım gibi ağrım var anlayamadim

Yarin yaptıracam inşallah hastamız var onunla uğraşıyoruz vakit bulamadim ama geçen hamileligimdeki bas ağrım gibi ağrım var anlayamadim
Anladım sağlıklı bir gebelik olur inş senin için de hepimiz için de inş hamilesindir :) E elifkbr sen neler yapıyorsun bu günleri iyi değerlendirdin mi?benim lekelerim bitti dün bugün hayıta başladım yine aslında adette bile ara vermemem gerekiyordu ama ben lekelerden sıkıldığım için bırakmıştım bu ay oldu oldu olmadı hazirana kalacak muhtemelen memlekete gidecem bir aya yakın kalmayı düşünüyorum o nedenle bu ay olmazsa dinlenirim kafamda rahat olur yine denemeye başlarım hakkımızda en güzeli olur inş bu Arada ben artık bebek için hayırlısı demiyorum bazen şer de bizim için hayırlı olabilirmiş ben hep en güzeli en iyisi en sağlıklısı diyorum aklınızda bulunsun:)

Hanimlar merhaba gecen cuma kurtaj oldum bos gebelik.. yarinda 10 gun oluyor kontrolum var. Bilmedigimden soruyorum kontrolde dr. Ne yapiyor. Kan mi veriyoruz. Vajinal ultrason mu yoksa normal ultrosandan mi bakiliyor. Bilgilendirirseniz sevinirim. Biraz tedirginim yarin icin..

Çok geçmiş olsun ilk kontrolde karından ultrasonla bakılır vajinal ilk adet olmadan bakılmaz enfeksiyon riski çok yüksek rahim açık olduğu için sadece rutin bir kontrol bu kanama nasıl parça kalmış mı diye bakılır korkma kan testi yapılmaz normal de ama senin dr isterse onu bilemem

Cok tesekkur ederim .Benim kurtajdan sonrada ne agrim ne kanamam oldu en fazla 3 gun lekelenmem oldu sadece. Parca kalmis olsa sikayetim olurdu dimi. Tedirgin oluyor insan

Çalışmalara devam ama cok yoruldum ovulasyon testi alsaydım keşke diyorum, insallah tutmuştur bu ay tuttu gibi de hissediyorum yine de bilmiyorum tabi günler geçmiyo sanki ayın 28ini beklemek çok zor geldi bu ay

Çalışmalara devam ama cok yoruldum ovulasyon testi alsaydım keşke diyorum, insallah tutmuştur bu ay tuttu gibi de hissediyorum yine de bilmiyorum tabi günler geçmiyo sanki ayın 28ini beklemek çok zor geldi bu ay
Hahahahah:)))) yok ya ovelasyon testi stres yapar diye düşünüyorum bilmemek daha iyi gibi geliyor şimdilik çabuk geçti ya bu ay bana mı öyle geldi ne benim daha çalışmalar bile başlamadı:)hafta içi inş:)))) ha gayret az kaldı moraller yüksek olsun herşey güzel olacak

Kızlar ben yumurtlama kiti indirmiştim ona göre yapmıştım gerçi daha tutup tutmadığı belli değil ama

Cok tesekkur ederim .Benim kurtajdan sonrada ne agrim ne kanamam oldu en fazla 3 gun lekelenmem oldu sadece. Parca kalmis olsa sikayetim olurdu dimi. Tedirgin oluyor insan
Rica ederim tabi kanamaların ağırların olabilirdi yine de pek belli olmuyor bu ya en iyi sonuç ultrasonla bakılması ama stres yapma birşey yoktur diye düşünüyorum benim 20 gün lekelerim sürdü ama parça yok demişti de o nedenle pek umursamadım

Evet canım program flo diye ama güzel yarın kan tahlili yaptıracam dua edin
Bende ordan takip ediyorum bugün yumurtlama günü hamilelik şansı en yüksek o uygulamaya göre, öğlen spermler daha kaliteliymiş öyle yazıyordu her yerde onu da uyguladık İnsallah güzel haberler verirsin sende bize

Kızlar hepinize günaydın.Cumartesi günü kürtaj oldum ilk gebeliğimdi şuan da çok şükür iyiym size bir sorum olacak kürtaj sonrası hangi testleri yaptırdınız acaba pzrtesi randevum var Dr la bir kaç ay korunmayı düşünüyorum bu arada da gerekli testleri yaptırmak istiyorum kan pıhtılasması için test yaptırdınız mı genetik testlerinize bakıldı mı hormon testleri vs nelere baktırcam lazım bana yardımcı olun lütfen

Hanimlar tekrar merhaba. Bugun kontrolum vaesi bakti yumurtaliklar rahim sorun yok dedi. Zaten kanamam agrimda hic olmamisti. Patalojim temiz cikmis. Neye bakiliyor patalojide bilmiyorum heyecandan sormayida unuttum. Bebin bos gebelik 7 .haftada sonlanmisti betam dususteydi. Simdi tekrar hamile kalmk istedigimi ne kadar beklemem gerektigini sordum haziranda basla dedi cok deil mi. Okuyorum hemen hamile kalanlar var beklemesem sorun vs yaratirmi tabiki dr.dan iyi bilemeyizde neden 3 ay. Zaten bos kese haftasida küçük kurtajimin. 1 ay beklesem olmaz mi mi . Birde dediko betana baksam suan yuksek cikar dedi. Vücut hemen atmaz dedi.

Gündüzü de ilk duydum neyse onu da yaparız yeter ki olsun bu arada senin tutmalı bunca şey boşa çıkmamıştır ay hadi inş tutar da bana müjdeyi verirsin İnan’ın burda kürtaj olan herkesin müjdeli haberi beni mutlu ediyor çünkü umudum yeniden büyüryor :)

İlk gebelikte bakılmıyormuş dr öyle demişti kan pıhtılaşması sorununa da bakacam dedim ama hala baktıramadım onun dışında hormona şuan için gerek duymadım ama sen için rahat etsin istiyorsan baktır

Benim dr 3 ay korun dedi ama ben korunmak istemiyorum bir ay korundum sadece bu ay bıraktım bana ilk ay ilişki yasak dedi biz dinlemedik pek aslında korunmak için beklemenin bir anlamı yok ilk Aydan sonra vücut hazır hazır olmasa adet olunmaz adetle temizleniyor zaten ilk ay korun ikinci ay dene derim tabi dr dinlemek istersen o senin bileceğin birşey etkilemek istemem biz bıraktık korunmayı herşeyin en iyisi olsun dileğimiz rabbim hepimize tekrar sağlıklı bebişler versin

Daha Dr umla konusmadım ama bana da öyle diyecek muhtemelen ama ben yaptırmak istiyorum trombofili paneli ve genetik testi yapılıoms bnm annem de benden önce 3 düşük yapms o yuzden genetik olabileceğini düşünüyorum bi kaç ayda ara vermeyi düşünüyorum o arafa yaptırıcam ama araştırıyorum başka yaptıran var mı diye

Bana yapılacak canim ama ben iki kayıp yaşadım adetten sonra yapalım dediler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…