Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E elifkbr napıyosun takviyeler nasıl gidiyor ben Bugun d vitamini bıraktım böbrek ağrısı yüzünden içtiğim gündendir ağrım vardı bugün yok zaten onun da tek sıkıntısı böbrekte sorun yaşatması taş oluşabilirmiş allah korusun şimdi içmesem bi dert içsem bi dert valla kafam karıştı şuan tek kullandığım folik asit hayıta lekeler bitince başlıyacam son durumun bu

Evet ikinci silik ama demiştim sana ben daha önce duydum diye hayırlısı olsun cnm inş sağlıklı bir bebişimiz olur dua et bol bol
Canım inşallah öyledir patoloji temiz çıktı eczacıya göstere var dedi tekrar test aldım bakalım hayırlısı insallah

Canım inşallah öyledir patoloji temiz çıktı eczacıya göstere var dedi tekrar test aldım bakalım hayırlısı insallah
Cnm rutin olarak pataloji temiz çıkıyor nedenini araştırmak istemiyorlar çünkü uzun sürüyor tabi para verirsek iyice araltırırlaş neyse aşlah bir daha yalatmasın bize bence hamile olma ihtimalin yüksek korunmadın ama daha önce de dediğim gibi bir dr git bthcg baktır zaten eski gebeliğinin hormonları düşmüştür bu testte çıkacağını sanmıyorum

E elifkbr napıyosun takviyeler nasıl gidiyor ben Bugun d vitamini bıraktım böbrek ağrısı yüzünden içtiğim gündendir ağrım vardı bugün yok zaten onun da tek sıkıntısı böbrekte sorun yaşatması taş oluşabilirmiş allah korusun şimdi içmesem bi dert içsem bi dert valla kafam karıştı şuan tek kullandığım folik asit hayıta lekeler bitince başlıyacam son durumun bu
Kasiklarimda Ağrı var benimde ara ara batıp çıkıyo kendimi dinlemek istemiyorum ama engel olamıyorum da yumurtlama zamanı bu hafta. Her gün iliskiye girmek sperm kalitesini tam tersi arttırıyormuş ve daha çok hareketli oluyomus test yapılmış bununla ilgili , bu hafta bide öyle deniycem

Bide kızlar acayip tuvalete gidiyorum sanki 1 aydır tutuyomus gibi:))
Sana şimdiden hayırlı olsun kuzum :) Eski betanin çoktan sıfırlanması gerekirdi artık , ve bu çok belli çizgi. Sıfırlanmasaydı da bu kadar belli olmazdı ben test yapmıştım hatta attım sana çok inceydi ve bu şekilde belli olmuyodu iyce kafa sokmak gerekirdi :) Eski beta değil bu yani , kan ver mutlaka

Kasiklarimda Ağrı var benimde ara ara batıp çıkıyo kendimi dinlemek istemiyorum ama engel olamıyorum da yumurtlama zamanı bu hafta. Her gün iliskiye girmek sperm kalitesini tam tersi arttırıyormuş ve daha çok hareketli oluyomus test yapılmış bununla ilgili , bu hafta bide öyle deniycem
Ben hamile kaldığım zaman sadece o günleri takip ederek yapmadım gün aşırı neredeyse 20 gün sürdü :))) aslında amacım kalitesi artmasıydı ve hamile kalmıştım şimdi Benim leke biterse haftaya günlerim kasık ağrın varsa yumurtlama başlamıştır devam et hadi ya bana bu ay sonu güzel haberler verin umut olsun ben de size Nisa’nın balında vereyim :)

Ben hamile kaldığım zaman sadece o günleri takip ederek yapmadım gün aşırı neredeyse 20 gün sürdü :))) aslında amacım kalitesi artmasıydı ve hamile kalmıştım şimdi Benim leke biterse haftaya günlerim kasık ağrın varsa yumurtlama başlamıştır devam et hadi ya bana bu ay sonu güzel haberler verin umut olsun ben de size Nisa’nın balında vereyim :)
İnsallah bakalım bende adet bitiminden belli gün aşırı devam ediyorum ama kasık agrim başladığı için yumurtlama yakındır hergun deniyelim bide :D Elif hamile büyük ihtimalle , kaldık seninle iki kişi :D bizde hayırlısıyla güzel haberler alalım insallah

Kizlarrrr dayanamadim bi test daha yaptım hemen ikinci çizgi çıktı 1 dakika sürmedi solukta olsa pazartesi gidecem kan vermeye dua edin bende size ediyorum

İnsallah bakalım bende adet bitiminden belli gün aşırı devam ediyorum ama kasık agrim başladığı için yumurtlama yakındır hergun deniyelim bide :KK70: Elif hamile büyük ihtimalle , kaldık seninle iki kişi :KK70: bizde hayırlısıyla güzel haberler alalım insallah
Aynen öyle senin ben den önce olduğu için ilk güzel haberi sen sonra da ben Allah’ın izniyle verecez inanıyorum:)

Kizlarrrr dayanamadim bi test daha yaptım hemen ikinci çizgi çıktı 1 dakika sürmedi solukta olsa pazartesi gidecem kan vermeye dua edin bende size ediyorum
İnan ben bir tek kendim için değil isteyen herkes için dua ediyorum hele ki olupta kaybedenler için daha fazla ediyorum rabbim sağlıklı evlatlar versin bize inş

Kızlar ya benim bu deger kürtaj sonrası değer değildir dimi benimle aynı gün kürtaj olan arkadaşım adet olmus bugün yine dayanamadim test yaptim

Yine ikinci çizgi soluk olarak var
Adetin gecikme ihtimali var ve bu normal 40 güne kadar, ama eski betanin artık sıfırlanması gerekir , ki sıfırlanmıştır da zaten. O yüzden emin ol eski değer değildir o bence hamilesin sen macunu da kullandın hem

Back