İşde bende üst üste kayıp yaşamadan bişi varmı bilmek istiyorum açıkcası ailede de olunca endişeliyim sen özelde mi yaptırcaksın baya maliyetli testler araştırma hastanelerinde de yapılıyormuş galiba geniş kapsamlı bir arastirma yapıcam adet sonra sı mı yapılması gerekiyormuş cnmBana yapılacak canim ama ben iki kayıp yaşadım adetten sonra yapalım dediler .
Benim dr 3 ay korun dedi ama ben korunmak istemiyorum bir ay korundum sadece bu ay bıraktım bana ilk ay ilişki yasak dedi biz dinlemedik pek aslında korunmak için beklemenin bir anlamı yok ilk Aydan sonra vücut hazır hazır olmasa adet olunmaz adetle temizleniyor zaten ilk ay korun ikinci ay dene derim tabi dr dinlemek istersen o senin bileceğin birşey etkilemek istemem biz bıraktık korunmayı herşeyin en iyisi olsun dileğimiz rabbim hepimize tekrar sağlıklı bebişler versin
Cnm zaten 2 gün sonra eğer 2 katı olursa yeni gebeliktir ordan anlarsın zaten rahatlıklaYa kizlar şimdi benim eski degerimse bu benim lekem falan olması gerekmez mi ben hamile degilmiyim acaba ya
Evet canim üni. araştırma hastanesi ama kontrole gittim adet ol bir temizlen öyle yapacağız dedi kadın doğum bakıyorSen nerde yaptıracaksın devlette mi bir de hangi bölüme gidip söyledin hangi bölüm yapacak bilgilendirirsen sevinirim
Doktorlar ilki normal sayıyor canim benim ikinci de her şey normaldi birden kalbi durdu kendileri araştırılmalı dedi. Evet bugun israrla istedim ama adet ol temizlen yapalım daha sağlıklı sonuç alırız dediler.İşde bende üst üste kayıp yaşamadan bişi varmı bilmek istiyorum açıkcası ailede de olunca endişeliyim sen özelde mi yaptırcaksın baya maliyetli testler araştırma hastanelerinde de yapılıyormuş galiba geniş kapsamlı bir arastirma yapıcam adet sonra sı mı yapılması gerekiyormuş cnm
Teşekkür ederim cnm ben adet oldum temizlendim de gitsem iyi olacak sanırım umarım bakarlarEvet canim üni. araştırma hastanesi ama kontrole gittim adet ol bir temizlen öyle yapacağız dedi kadın doğum bakıyor
Cnm gözün aydın çokkkkk mutlu oldum bunu görünce zaten belliydi böyle olacağı rabbim sağlıklı nasip etsin:)biraz düşük çıkmak ana sanırım yeni dönlenmiş ama önemli değil yükselir kafana takma bize de dua etmeyi unutma :)Sonuç bu kizlar
Canım çok sağol ama çok düşük ya ne bilim pek umut bağlamak istemiyorum hep aklımdasınız rabbim gönlümüze göre versin insallahCnm gözün aydın çokkkkk mutlu oldum bunu görünce zaten belliydi böyle olacağı rabbim sağlıklı nasip etsin:)biraz düşük çıkmak ana sanırım yeni dönlenmiş ama önemli değil yükselir kafana takma bize de dua etmeyi unutma :)
Bende şaşırdım napıcağımı bakalım. Gidim de kontrole ona göre karar vercemDoktorlar ilki normal sayıyor canim benim ikinci de her şey normaldi birden kalbi durdu kendileri araştırılmalı dedi. Evet bugun israrla istedim ama adet ol temizlen yapalım daha sağlıklı sonuç alırız dediler.
Yok ya yeni dönlendiği içindir eski değerlerin düşmesi gerekiyor be ayrıca adette olmadın yükselir merak etme iyi bak kendine dikkat et artık yeni den hamişsin:)Canım çok sağol ama çok düşük ya ne bilim pek umut bağlamak istemiyorum hep aklımdasınız rabbim gönlümüze göre versin insallah
Teşekkür ederim cnm ben adet oldum temizlendim de gitsem iyi olacak sanırım umarım bakarlar
Hakkımızda hayırlısı artik Kizlar insallah güzel sonuçlanırBende şaşırdım napıcağımı bakalım. Gidim de kontrole ona göre karar vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?