Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 27 gün sonra oldum ama sen test yap korunmadın sonuçta

Gizemtkdmr bu ay sıcak su torbasıyla gez evde İliskiden sonra da yumurtalıkların üstüne koy yeni bilgi Ovulasyona son 3 kaldı benim Bugünleri iyi değerlendirmek lazım

Ya test yaptım varla yok arası ikinci çizgi var ama acaba diyorum testin kendi cizgisimi ince bi çizgi çünkü çok soluk

Biz de seni Hamile diye bekliyoruz ben 31 gün sonra oldum normaldir olmaman dr demişti bana 40 gün olmazsan korkma normaldir diye ben zaten bekliyordum 40 dolmasını stres yapma gidip bir kan testi yapsaydın o kadar idrar testi yapacağına keşke en azından oluşmuşsa çıkardı hem hamile olmasan da üzülme için temizlenir öyle kalırsın kafan da rahat olur

Gizemtkdmr bu ay sıcak su torbasıyla gez evde İliskiden sonra da yumurtalıkların üstüne koy yeni bilgi Ovulasyona son 3 kaldı benim Bugünleri iyi değerlendirmek lazım
Hadi ya onu bilmiyordum çok iyiymiş saol cnm benim hadi inş kalırız bu aralar şakın kocanla tartışayım deme herif yapmak istemez günlerin kaçar benim ilk zamanlar öyle oluyordu küsüyordu adam tabi günler de kaçırmış oluyorduk:))benim lekeye döndü bugğn yarın diğer gün biter gibi haftaya çarşamba yada perşembe günü dr gidecem sen de gitsene bi baktır yumurtalıklar büyümüş mü diye

Ya test yaptım varla yok arası ikinci çizgi var ama acaba diyorum testin kendi cizgisimi ince bi çizgi çünkü çok soluk
Bence hamile olabilirsin burda bşr çok kişi silik çizgi olup sonra hamileyim demişti tabi seni umutlandırmak istemem ama bence en iyisi sen bir bthcg yaptır kesin olsun

Kızlar patoloji sonucum cıktı çok şükür temiz doktor bazı gebelikler bu şekilde sonuçlanabilir demiş herhangi bir sorun yok deniz çok sukur

Kızlar az önce bir test daha yaptım soluk çizgi yine var ama sanki bugün yaptigimdaki bir tık daha belirgin acabalar kafamda uçuşuyorlar sizce bekleyeyimmi 2 gün daha pazartesi kan tahlili mi yaptirsam

Çok silikte olsa görünüyor gönlünüze göre olur inşallah herşey bence idrarlada iki günde bi takip edebilirsiniz Koyulaşma varsa gidip kan verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…