Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana yapılacak canim ama ben iki kayıp yaşadım adetten sonra yapalım dediler .
İşde bende üst üste kayıp yaşamadan bişi varmı bilmek istiyorum açıkcası ailede de olunca endişeliyim sen özelde mi yaptırcaksın baya maliyetli testler araştırma hastanelerinde de yapılıyormuş galiba geniş kapsamlı bir arastirma yapıcam adet sonra sı mı yapılması gerekiyormuş cnm

E elifkbr geçen gün sana bu aralar adamı küstürme dedim ya adam beni küstürdü bu sinirle ben bu hafta yapamam hep böyle oluyor ya kaç ay böyle olmuştu küsünce günleri kaçırmıştır

Benim dr 3 ay korun dedi ama ben korunmak istemiyorum bir ay korundum sadece bu ay bıraktım bana ilk ay ilişki yasak dedi biz dinlemedik pek aslında korunmak için beklemenin bir anlamı yok ilk Aydan sonra vücut hazır hazır olmasa adet olunmaz adetle temizleniyor zaten ilk ay korun ikinci ay dene derim tabi dr dinlemek istersen o senin bileceğin birşey etkilemek istemem biz bıraktık korunmayı herşeyin en iyisi olsun dileğimiz rabbim hepimize tekrar sağlıklı bebişler versin

İnsallah canim. Amin. Elbet zamani vardir bizimde..Allah beterinden korusun.. 3 ay cok ya 1 ay yeter :))

Screenshot_20180312-153946.png

Sonuç pozitif cnm 2 gün sonra tekrar yaptırıp artışı takip ettir 2 katına çıkması lazım

hayırlısı olsun çok sevindim inşallah değerlerin de yükselir gün geçtikçe
Bende düşük yaptım ama doktor bana 2 adet geçsin rahim kendini toparlasın ondan sonra tekrardan deneyin demişti ne güzel sen hiç beklememişsin böyle beklemeyenleri görünce keşke bende beklemeseydim diyorum :KK51:

Ya kizlar şimdi benim eski degerimse bu benim lekem falan olması gerekmez mi ben hamile degilmiyim acaba ya

Sen nerde yaptıracaksın devlette mi bir de hangi bölüme gidip söyledin hangi bölüm yapacak bilgilendirirsen sevinirim
Evet canim üni. araştırma hastanesi ama kontrole gittim adet ol bir temizlen öyle yapacağız dedi kadın doğum bakıyor

İşde bende üst üste kayıp yaşamadan bişi varmı bilmek istiyorum açıkcası ailede de olunca endişeliyim sen özelde mi yaptırcaksın baya maliyetli testler araştırma hastanelerinde de yapılıyormuş galiba geniş kapsamlı bir arastirma yapıcam adet sonra sı mı yapılması gerekiyormuş cnm
Doktorlar ilki normal sayıyor canim benim ikinci de her şey normaldi birden kalbi durdu kendileri araştırılmalı dedi. Evet bugun israrla istedim ama adet ol temizlen yapalım daha sağlıklı sonuç alırız dediler.

Sonuç bu kizlar
Cnm gözün aydın çokkkkk mutlu oldum bunu görünce zaten belliydi böyle olacağı rabbim sağlıklı nasip etsin:)biraz düşük çıkmak ana sanırım yeni dönlenmiş ama önemli değil yükselir kafana takma bize de dua etmeyi unutma :)

Cnm gözün aydın çokkkkk mutlu oldum bunu görünce zaten belliydi böyle olacağı rabbim sağlıklı nasip etsin:)biraz düşük çıkmak ana sanırım yeni dönlenmiş ama önemli değil yükselir kafana takma bize de dua etmeyi unutma :)
Canım çok sağol ama çok düşük ya ne bilim pek umut bağlamak istemiyorum hep aklımdasınız rabbim gönlümüze göre versin insallah

Doktorlar ilki normal sayıyor canim benim ikinci de her şey normaldi birden kalbi durdu kendileri araştırılmalı dedi. Evet bugun israrla istedim ama adet ol temizlen yapalım daha sağlıklı sonuç alırız dediler.
Bende şaşırdım napıcağımı bakalım. Gidim de kontrole ona göre karar vercem

Canım çok sağol ama çok düşük ya ne bilim pek umut bağlamak istemiyorum hep aklımdasınız rabbim gönlümüze göre versin insallah
Yok ya yeni dönlendiği içindir eski değerlerin düşmesi gerekiyor be ayrıca adette olmadın yükselir merak etme iyi bak kendine dikkat et artık yeni den hamişsin:)

Inşallah canım hayırlısı nasip olsun ya ne bilim bu kadar düşük değere alışkın degilim ben;)Ya zaten ayın sonuna doğru oldu ne olduysa

Back