Hayirli olsun bekledigin gunden adetini geciktikten sonra mi yaptirdin
Canım aslında bekledigim günde yokHayirli olsun bekledigin gunden adetini geciktikten sonra mi yaptirdin
Cnm ben yeni oldum kürtaj 4. Gnm ama bnm suan bile yok denecek kdr az doktor bana 10 gün normal dedi kürtajdan en geç 40 gün sonra fa adet olman lazm dedi senin biraz dengesiz olmus sanki kontrole gitmişmiydinMerhaba kızlar, geçen ay 14 şubatta bende kürtaj olanlardanım kürtaj sonrası bi yoğun bi lekelenme şeklinde 17 gün kadar surdu sonra nerdeyse 1 hafta temizdim bugün gene regl başladı( dün akşamdan belliydi başlayacağı lekelenme falan) daha bir ay bile olmadı normal mi bu öncesinde adet döngüm 32-34 gün aralığındaydı
Canım kürtajdan sonra 3 gün tertemizdim ben hiç gelmemişti 4. Gün başlamıştı kontrole de o temizken gitmiştim 3 gün içinde, aynen bana da en geç 40 gün demişti ama 27 günde döngüm tekrarladı bu adetim bitsin önümüzdeki ay yeniden başlayacağım bebek çalışmalarına ama adet duzensizken de tutturmak çok zor herhalde.Cnm ben yeni oldum kürtaj 4. Gnm ama bnm suan bile yok denecek kdr az doktor bana 10 gün normal dedi kürtajdan en geç 40 gün sonra fa adet olman lazm dedi senin biraz dengesiz olmus sanki kontrole gitmişmiydin
Benim de kürtaj olalı daha 1 ay bile dolmadan regl oldum bend anlamadımKızlar ben kürtajdan sonraki ilk ay 2 defa adet olmuştum kürtajdan dolayı heralde dedim doktora da gitmedim şimdi düzenli adetlerim ama aklıma takıldı o benim acaba benim gibi olan var mı merak ettim ?
Belkide normaldir cnm yumurtlaman hemen olms demekki aynı döngüde olduysan zaten sapmalar olabiliyormuş bi kaç ay ovülasyon testi kullan ben 2. Ayımda kalmıştım o testlerle ve ilk defa kullandı bende 2 adet dönemi beklemeyi planlıyorum direk ovülasyon testiyle başlıcam vakit kaybetmemek içinCanım kürtajdan sonra 3 gün tertemizdim ben hiç gelmemişti 4. Gün başlamıştı kontrole de o temizken gitmiştim 3 gün içinde, aynen bana da en geç 40 gün demişti ama 27 günde döngüm tekrarladı bu adetim bitsin önümüzdeki ay yeniden başlayacağım bebek çalışmalarına ama adet duzensizken de tutturmak çok zor herhalde.
Ben kaybettiğim bebeğimi 5 ay bekledim öncesinde yasmin Doğum kontrol kullanmıştım ama öyle uzun zamanda değil 7-8 ay kullandım hani zAten olmayacağındanmıydı yoksa dk hapı etkisinden miydi 5 ay olmadı, artık yaşımın geçtiğini düşünmeye başladım hemen olsun istiyorum bendeBelkide normaldir cnm yumurtlaman hemen olms demekki aynı döngüde olduysan zaten sapmalar olabiliyormuş bi kaç ay ovülasyon testi kullan ben 2. Ayımda kalmıştım o testlerle ve ilk defa kullandı bende 2 adet dönemi beklemeyi planlıyorum direk ovülasyon testiyle başlıcam vakit kaybetmemek için
Benim de kürtaj olalı daha 1 ay bile dolmadan regl oldum bend anlamadım
Kötü düşünme ve ovülasyon testini dene cnm allah büyük buda bzm imtihanımızmış demekki daha kötüsünü de yaşayabilirdik allah korusun ben hep iyi düşünmeye çalısıyorumBen kaybettiğim bebeğimi 5 ay bekledim öncesinde yasmin Doğum kontrol kullanmıştım ama öyle uzun zamanda değil 7-8 ay kullandım hani zAten olmayacağındanmıydı yoksa dk hapı etkisinden miydi 5 ay olmadı, artık yaşımın geçtiğini düşünmeye başladım hemen olsun istiyorum bende
Çok sevindm cnm inşallah gönlüne göre olur herşey bizede haber ver umut ol inşallah dualarım seninleKızlar muayene oldum alttan yaptı suanda parca falan kalmamış sıkıntı yok yeniden kan tahlili verdim bakalım sonuç çıksın haber vericem yine gebelikte olabilir dedi dedim kürtaj sonrası hamile kalsam sorun olurmu dedim sorun olmaz dedi bana bilmiyorum artık ne olacak dua edin
Sabır canımm Rabbim güzel günler gösterecek umutsuz olmak yok:)AliberaElif @Papamuk kızlar benim umudum yok ya Gün aşırı oldu onemli günleri de degerlendirdim ama stres yaptım ve yoruldum, yıprandığımı hissettim bu ay umudum kalmadı sonuç negatif olur büyük ihtimalle, bugün bel agrisi basladi iliskiden bi beş dakika sonra kasiklarim da hafif hafif batmalar hissediyorum yumurta büyüdü mu catladi mi ne oldu anlayamıyorum neden her iliskiden bi sure sonra agri oluyo onu da anlamıyorum adet zamanı olan bel agrisi var , iliski olduğu icin akıntım ne zaman geldi ne kadar geldi onu bile anlayamıyorum çok yoruldummmm
Canım benimde aynen senin gibi ağrım oluyo ama bence sorun yok kafayı rahat tut tabi olmuyor ama bakalım benimde bişey belli değil henüz rahim temiz bi bildiğim oAliberaElif @Papamuk kızlar benim umudum yok ya Gün aşırı oldu onemli günleri de degerlendirdim ama stres yaptım ve yoruldum, yıprandığımı hissettim bu ay umudum kalmadı sonuç negatif olur büyük ihtimalle, bugün bel agrisi basladi iliskiden bi beş dakika sonra kasiklarim da hafif hafif batmalar hissediyorum yumurta büyüdü mu catladi mi ne oldu anlayamıyorum neden her iliskiden bi sure sonra agri oluyo onu da anlamıyorum adet zamanı olan bel agrisi var , iliski olduğu icin akıntım ne zaman geldi ne kadar geldi onu bile anlayamıyorum çok yoruldummmm
Aklım kaybettiğim bebişteSabır canımm Rabbim güzel günler gösterecek umutsuz olmak yok:)
Çok şükür bi sorun çıkmadı sende, test sonucunu merakla bekliyorum insallah güzel haberler alırızCanım benimde aynen senin gibi ağrım oluyo ama bence sorun yok kafayı rahat tut tabi olmuyor ama bakalım benimde bişey belli değil henüz rahim temiz bi bildiğim o
Benimde hep aklımda ama kendimi rahatlatıyorum belki hayırlı olmıcaktı belki sağlıklı değildi vs die olur cnm ben ümidimi asla kaybetmedim allah büyüktür hepimiz tekrar minnoşlarımızla buluşcaz ben inanıyorumAklım kaybettiğim bebişteÇok yıpratıcı bi süreç rabbim kimseyi evladıyla sınamasın acısını göstermesin , bize de bu acıyı tekrar yasatmasın insallah. Bu ay hamile kalırmıyim kalmazmiyim bilmiyorum ama hala keşke onu kaybetmeseydim diyorum , uygulamadan hala haftasını takip ediyorum cinsiyetini öğrenmeye giderdik bu hafta olsaydi eğer. Beni yoran şey bu sanırım , bu ayin 27sini beklemekte çok zor geldi, gelmedi bi turlu pis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?