Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde az önce leke geldi ama açık renk değil ama peceteye bişey gelmedi günlük pede akıntıyla karışık rengi biraz koyuydu ne bu şimdi anlamadim gitti

Bende anadolu yajasindayim hangi hastane canim

Benimde az önce leke geldi ama açık renk değil ama peceteye bişey gelmedi günlük pede akıntıyla karışık rengi biraz koyuydu ne bu şimdi anlamadim gitti
Benim de sanki akıntıyla birlikte gelmişti rengi baya acıktı varla yok arası peçeteye birşey gelmedi ama , adet belirtileri var resmen anlam veremedim hiç adet mi olduk yanı

1 şubatta kürtaj oldum kanamam 15 gun sürdü , ayin 30unda adet olurdum hep ama kurtajdan sonra ayni devam etmez diye onu çok önemsemedim
Doğru hatırlıyormuşum demek aramızda bir gün var ben de 2 şubatta oldum uzun sürdü eğer normal döngüye dönersek sen bütün ve ya yarın ben de bir sonraki gün olmamız lazım yalnız ben de belirtiler çok olmasa da var üşüyorum ayaklarım buz gibi kasık ağrılarım var rahimim üşüyor gibi her adet olacağımda böyle olur hadi bakalım hayırlısı ben Avrupa yakasındayım ve burda devlet berbat suratsız doktorlar özele gidiyorum ama memnun değilim

Avrupa yakasından geldim bende buraya, oradaki devletleri az çok biliyorum insan yerine pek koymazlar kimseyi Suriyelilerden kimseye sıra gelmiyo ayrıca, ama buradaki devletler çok çok daha iyi sanırım gozlemledigim kadarıyla

Bence adet değildir senin biz den sonra kürtajın adetine var daha dediğim gibi korunmadınız belki yerleşme kanıdır bu Arada benim sürekli yazıldığım yerde kürtaj olup 7 gün ilişkiye girip şuan hamile olan biri var hiç korunmamış bana da korunma demişti ama ben ilişkiye girmeye korkuyordum

Saygı hastanesi özel hastane Sultanbeyli de ama devlet düşünüyorsan bu yeni açılan sancaktepe devlet hastanesi varmış , özelde sohbet ettiğim bi bayan vardı orayı önerdi bana Çarşambaya randevu aldım doktordan memnun kalırsam bilgilendiririm seni

Aynen öyle gitmiştim hormon testi için döver gibi konuşmalar sinir olmuştum sonra hep özele gittinm hadi bakalım bu topikte 3 kişiyiz bol bol duaya devam rabbim Nasip etsin sağlıklısını burdan yazmaya devam edin kızlar zaten azız tecrübelerinizi de sen de doktora gidince yaz cnm neler söyledi diye ben de yazacam inanıyorum bir ay sonra hurda hamilelik konuları dönecek inş

Ne zaman kürtaj olmuş peki

Canm ben istanbulun yabancısıyım samsunluyum geçici olarak burdayım o yüzden pek bilmiyorum buralari inşallah sen memnun kalırsın şu yerleşme kanaması hakkında bilgin varmı bu arada benim belim kopuyo resmen

Canm ben istanbulun yabancısıyım samsunluyum geçici olarak burdayım o yüzden pek bilmiyorum buralari inşallah sen memnun kalırsın şu yerleşme kanaması hakkında bilgin varmı bu arada benim belim kopuyo resmen
Yerleşme kanamasını bu hamileliğim de yaşamıştım ben , benzerlik var şuanki durumumla ama bilmiyorum tabi yine de emin değilim suan

Amin inşallah canım aynen çok aziz biz ya hakkımızda hayırlısı ama içimden ses kısa sürede hamile olacağımı söylüyor sizde oylemisiniz az önce kahverengi leke gelmiş sildim peceteye birşey yok sonra baktım bu yerlesme kanamasina açık pembe ve kahverengi olurmuş acaba dedim belim ve kasigimda ağrıyo yaklaşık 1 haftadır

Ne zaman kürtaj olmuş peki
Cnm ben eylül annelerindeydim sanırım kasımda olup yine kasım da hamile kalmıştı çünkü aynı zamanlar da hamileydik benim sat tarihi 27 kasımdı oda muhtemelen başında kürtaj olup sonunda hamile olduğunu öğrenmişti hatta şaşırdım ona 7 günde nasıl ilişkiye girmiş diye ben ağrıdan kanamadan kendimi toparlayamadım ki ilişkiye gireyim biz 12 yada 13 gün sonra ilişkiye girdik ama geri çekildi

Yerleşme kanamasını bu hamileliğim de yaşamıştım ben , benzerlik var şuanki durumumla ama bilmiyorum tabi yine de emin değilim suan
Eger şuanki lekelenmenin devamı gelmezse adet kanı gibi bilki hamişiiiz Adet belirtilerini yaşadım sürekli gelmiş mi diye bakardım hep gece uyandım karin agrisiyla gittim baktım gelmiş , eşime söyledim adet olmuşum tutmadı diye sonra sabah oldu baktım devamı da çok az leke şeklinde sonra şüphelendim test yaptım hamileydim

Hadi inş ya çokta kafanıza takmayın olmazsa da yine deneriz yeterki sağlıklı olalım

Hayırlısı bakalım belli olur 10 gün içerisinde ne olduğumuz

Hayırlısı bakalım belli olur 10 gün içerisinde ne olduğumuz
Bakın normal kanamanızın başlaması bu hafta olmalı geçikme olmazsa kürtajdan ötürü bekleyin gelmezse gidip bir idrar testi alın bakın ama yine de stres yapmayın hamile olmazsam diye kürtaj sonrası biliyorsunuz 30 40 gün sürebilir adet gelmesi bunu da karıştırmayın İnan’ın kafa rahat olunca oluyor aslında ben de acele ediyorum ama bu kez yapmayalım bekleyelim düşünmeye engel olalım ki olsun

benim kafa gece sakinledigi için gece böyle araştırıyorum ama bu kahveleke neyin nesi anlayamadim kürtaj sonrası desem bitmişti bide hiç ağrım olmamıştı şimdi kasikbel ağrısı var bide az önce lekem var allahım ne zor iş ya rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…