- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Ya canım benimde haftaya olmam lazım bende bel ağrısı kasik ağrısı başladı hafif hafif ya şaka gibi ama hamile kalırken bu belirtiler oluyomuyduya şaka biyanada ben daha kontrol falan hakgetire gidemedim bende çok korkuyorum valla sinirlerim bozuluyo ama bence ben iyiyim çok şükür sıkıntım yok adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum hep ama bişey yok belirti var kendi yok anlayamadim nasip herşey tabikide önce sağlık hakkımızda hayırlısı canım benimValla ben adet olmayı bekleyecem kontrol için çünkü psikolojim bozuluyor sürekli gidince 40 kadar olamazsam giderim normal duruma göre benim haftaya olmam lazım ama 20 gün leke sürünce adette uzun sürer demişti doktor yani 40 günü bulabilir alttan muayene beni fazlasıyla geriyor canım da acıyor ama yapmak zorundayız yalnız ben her ay yumurtlama günümü anlardım kürtaj sonrası hiç anlamadım sürekli kasık ağrısı çektim zaten bu ayda bir beklentim yok ilişki yasak bize öyle demişti doktor artık Mart ayına kaldı şuan tek dileğim acele değil sağlıklı olsun