Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canım benimde haftaya olmam lazım bende bel ağrısı kasik ağrısı başladı hafif hafif ya şaka gibi ama hamile kalırken bu belirtiler oluyomuyduya şaka biyanada ben daha kontrol falan hakgetire gidemedim bende çok korkuyorum valla sinirlerim bozuluyo ama bence ben iyiyim çok şükür sıkıntım yok adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum hep ama bişey yok belirti var kendi yok anlayamadim nasip herşey tabikide önce sağlık hakkımızda hayırlısı canım benim

Valla ben de adeti bekliyorum ama geç gelecek onu da biliyorum stres yaparsak daha çok gecikir en iyisi hiç adeti düşünmemek sen korunmadım biz korunduk zaten olmasını beklemiyorum adet gelsin öyle diyoruz bakalım artık dediğin gibi herşeyin hayırlısı cnm

Aynen canım valla korunmadim hiç bana kalırsa yumurtlamayida tutturdum ama nasip bakalım ne olacak daha öncesi tutmadı diye bundada olacak diye birşey yok nasipte varsa eğer zaten olur herşeyin hayırlısı hepimiz için insallah

Şikayetlerim ne kadar çok arttı ya kasık ağrısı belimin ağrısı bacaklarımdaki agri karıncalaşma gibi his , ayağa aniden kalktığım da hemen agrilar in girmesi , randevu günüm gelse de gitsem hemen doktora artık neden bi anda böyle oldu anlamadim

Canım bence bunlar adet belirtisi benimde başım dönüyo kansızlıktan yada yorgunluktan anlamadim benimde aynı kasik bel ağrım var ama benim her zamn ki adete yakın agrilar

Canım bence bunlar adet belirtisi benimde başım dönüyo kansızlıktan yada yorgunluktan anlamadim benimde aynı kasik bel ağrım var ama benim her zamn ki adete yakın agrilar
Evet adete yakın agrilar bugun gelmiştir diye baktım ama yok , bu ay beklenti de olduğumuz icin belki gebelikten dolayıdır diye düşünüyorum yine de bilemedim , ilk hamileliğimde de bu şekilde adet olucam sanmıştım belirtiler aynıydı çünkü. Yarın sabah idrar testi yapicam betahcg sıfırlanmışmı merak ettim

Ya benim hamileliklerimde hep adet olacakmisim gibi oluyodum hatta hamile oldugumda bile ilk zamanlar adet olacakmisim gibi oluyodum ben test falanda yapmadım umursuzmuyum neyim gerçi fırsat bulamadim kendimi dinlemeye ama

Ya benim hamileliklerimde hep adet olacakmisim gibi oluyodum hatta hamile oldugumda bile ilk zamanlar adet olacakmisim gibi oluyodum ben test falanda yapmadım umursuzmuyum neyim gerçi fırsat bulamadim kendimi dinlemeye ama
Hayirlisi olsun güzel haberler veririz insallah birbirimize

Hayirlisi olsun güzel haberler veririz insallah birbirimize
Dediğim gibi inş bir daha ki ay hepimiz hamilelik haberlerimizi veririz bir ayın sonun da belli olur tahminimce tabi siz korunmadınız belki nu ay belli olur hayırlısı olsun hakkımız da yalnız ben de gögüs ağrısı hiç yok normal döngüme dönecek olursa bu hafta içi adet olmam lazım ama 40 de sürebilir belim çok ağırıyor kürtajdan beri siz de de var mı

Ya kızlar farklı bloglari inceliyorum suanda benim yumurtlama tabi bana göre gününden sonra bel ve kasik ağrım var sanki adet olacakmisim gibi karnım sis göğüslerim sis ama acımıyorlar sanki adet olacakmisim gibi 1 haftadır anlayamadim okuyorum hep hamile çıkmışlar benim şimdi niye ağrılarım var belim kopacak gibi ağrıyor kasiklarim keza öyle allahım deliriyorum sanırım ben ya

Yok bende 5.6 gündür var bel ağrısı öncesinde yoktu kasıkta falan ağrı benim kurtajdan sonra ağrım olmadi

Yok bende 5.6 gündür var bel ağrısı öncesinde yoktu kasıkta falan ağrı benim kurtajdan sonra ağrım olmadi
Ben hamile kaldığımda adet belirtilerinin hepsi vardı göğüs ağrısı acayip vardı bel ağrısı hariç şimdi kasık ve bel ağrısı var umarım adettir diye düşünüyorum çünkü olup temizlenip bir an önce denemeye başlamak istiyorum evet acele etmemek gerek ama biz kayıplarımızın yerini doldursun istiyoruz rabbime kalmış nasip ederse baş göz üstüne

Aynen öyle canım benimde umudum yok bu ay için sadece denedim adet olmadan bişey söylemem zor daha kontrole gidecem nasip olursa annanem hasta onunla ilgileniyorum hastaneler ev derken kendime fırsat bulamadim suanda bile hastane odasindayim

Açık renk leke geldi çok az Adet mi oldum ki bilemedim , agrilarim devam ediyo
Cnm sen ben den sanırım bşr gün önce kürtaj oldun benim 20 gün sürdü senin kaç gün sürdü ?çünkü eğer uzun sürdüyse bu gelen normal lekedir adet değildir belki de yerleşme kanamasıdır bilinmez ben geçen gün gebelik testi yaptım değerlere baktım düşmüş negatif kaç gümde bir adet oluyorsun

Valla şimdi doktora gitsem adet ol gel diyecek diye gitmek istemiyorum çünkü alttan bakacaklar birşey var mı diye zaten 25 gün olacak kürtaj olalı 35 gibi 40 gün gibi gitmeyi düşünüyorum hani olurda adet gelmezse baktırmak için

Cnm sen ist sanırım hangi yakadasın ve doktorundan memnun musun doktor arıyorum
Anadolu yakasındayım doktorumdan memnunum özele gidiyorum, ama burada yeni açılan devlet hastanesini çok övdüler özel hastane gibiymiş şikayet kabul etmedikleri icin hastalarına çok ilgili özenli davraniyorlarmis bide orayı deniycem Çarşamba günü

1 şubatta kürtaj oldum kanamam 15 gun sürdü , ayin 30unda adet olurdum hep ama kurtajdan sonra ayni devam etmez diye onu çok önemsemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…