Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim kafa gece sakinledigi için gece böyle araştırıyorum ama bu kahveleke neyin nesi anlayamadim kürtaj sonrası desem bitmişti bide hiç ağrım olmamıştı şimdi kasikbel ağrısı var bide az önce lekem var allahım ne zor iş ya rabbim yardımcımız olsun
Valla cnm benim 20 gün boyunca geldi bi iki gün bitti gibiydi yine başlıyordu hep kahve rengi sonra kesildi yine gelirse de şaşırmam açıkçası alıştım çünkü dediğim gibi bir kaç gün bekle sonda git doktora en azından hamilelik var mı yok mu ona da bakarlar

Bence adet oldum, rahim hazır değilmiş demekki gebeliğe iyi oldu belki de ya korkularim çok fazlaydı ikinci ay artık kafam rahat bi şekilde daha iyi olur rabbim nasip eder insallah

Bence adet oldum, rahim hazır değilmiş demekki gebeliğe iyi oldu belki de ya korkularim çok fazlaydı ikinci ay artık kafam rahat bi şekilde daha iyi olur rabbim nasip eder insallah
Geldimi canım senin kırmızılar sen 1 şubatta kürtaj olmuştun dimi yanlış hatirlamiyorum

Şimdi net baktım ışıkta çok ince belli belirsiz bi çizgi var testte adet olduysam tamamen sıfırlanması gerekmez mi ?

Ya adetin öylemi oluyo peki keşke atsaydin testi bakardık bazı testlerinde çizgisi oluyo ben bu hamilelihimden bir ay önce test yapmıştım senin gibi belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm bi heyecan gittim hastaneye kan tahlili sonuç negatif ama bir ay sonra tekrardan hamile kaldım oda iste bildiğin gibi hüsran bence bekle bir iki gün sonra testi yenile

Yedek test almıştım yine bi çeyrek parası yapmasak bari bu testler sayesinde , eşim dün bi çeyrek parası daha yatırmasak şu testlere de Allah gönlümüze göre verse dedi :D kurban olduğum gebelik testlerine verdiği parayı hiç bi yere vermemiştir :D yarın zaten randevum var ya kanda baktırırım bi de

Canım benimde ışte dün gece kahve leke geldi çok bel ağrım vardı bende senin gibi adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum bişey yok şuan gelen giden yok sadece akintim var sarı renkte ama kaygan falan değil
Sende yarın mutlaka beta hcg baktır kaçtaydi randevun?

Yedek test almıştım yine bi çeyrek parası yapmasak bari bu testler sayesinde , eşim dün bi çeyrek parası daha yatırmasak şu testlere de Allah gönlümüze göre verse dedi :KK70: kurban olduğum gebelik testlerine verdiği parayı hiç bi yere vermemiştir :KK70: yarın zaten randevum var ya kanda baktırırım bi de
Baktır canım kesin haberdar et ama beni benimde yarın randevum var ama gitmek mesele ahh bu testlere verilen paralar ahhhh:halay::halay::halay:

Saat 10daydi benim randevum önce kuaföre gitmem lazım tabi doktorun karşısına hazir ve nazır çıkmak lazim
Ben gitmeyedebilirim, son anda fikir değişikliği :(
Ağrım çok benimde hazır ve nazır olmam lazım Amma velakin bu agriyla ağda yapamam :( bir hafta sonra sağlık ocağında kan veririm artık hamile değilsem de önümüzdeki ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum, adet olduysam da bi sorun yoktur zaten gecikmedi

:dua:
Ben gitmeyedebilirim, son anda fikir değişikliği :KK43:
Ağrım çok benimde hazır ve nazır olmam lazım Amma velakin bu agriyla ağda yapamam :KK43: bir hafta sonra sağlık ocağında kan veririm artık hamile değilsem de önümüzdeki ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum, adet olduysam da bi sorun yoktur zaten gecikmedi
Amannnn bende gitmicem ne zman gitsem hep baska şeyler cikiyo bi gitmiştim gecen senelerde bsna yumurtlaiklsrin çok yavas nasıl hamile kaldin demişti cok üzülmüştum sanki önceleri karnında bebegi olenler doktoramı gidiyomus kayinvalidemin annesinin 9 çocuğu var hersene bir cocuk dogurmus onun rahminde bişey olmamis bizdede olmaz heralde:dua:teselliye bak beee:dondurma::dondurma:

Ayni ilerliyoruz seninle sonu güzel olur insallah en kısa zaman da hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin rabbim, agrilarimizin sebebi adet sanırım bilemiyorum valla bende her herşey olabilir bu ay olmazsa da önümüzdeki ay insallah :anneadayı:

Ayni ilerliyoruz seninle sonu güzel olur insallah en kısa zaman da hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin rabbim, agrilarimizin sebebi adet sanırım bilemiyorum valla bende her herşey olabilir bu ay olmazsa da önümüzdeki ay insallah :anneadayı:
Aminnn canım inşallah valla benim adet agrisida olabilir tabi mesela bugün kasik ağrım yok 1 hafta içerisinde oldu ne olduysa ağrı falan 17sinde ilk birliktelik oldu sonra 22.23 falan o dönemde yumurtlama dönemimdi ondan sonra kasik bel ağrım oldu bide başım dönüyordu gerçi o yorgunluktan olabilir tabide karnimdada şişlik var göğüslerim sis ama acımıyorlar akintim 20.24 aradı kaygandi şimdi normal sarı dün aksamda kahve akintim geldi daha yok bendeki rahatsizliklarin hepsi bu şekilde bakalım ne olacak 1 hafta sonrada adet oluruz heralde gidipte kurcalatamam kendimi tekrardan zaten canım aciyo

Aminnn canım inşallah valla benim adet agrisida olabilir tabi mesela bugün kasik ağrım yok 1 hafta içerisinde oldu ne olduysa ağrı falan 17sinde ilk birliktelik oldu sonra 22.23 falan o dönemde yumurtlama dönemimdi ondan sonra kasik bel ağrım oldu bide başım dönüyordu gerçi o yorgunluktan olabilir tabide karnimdada şişlik var göğüslerim sis ama acımıyorlar akintim 20.24 aradı kaygandi şimdi normal sarı dün aksamda kahve akintim geldi daha yok bendeki rahatsizliklarin hepsi bu şekilde bakalım ne olacak 1 hafta sonrada adet oluruz heralde gidipte kurcalatamam kendimi tekrardan zaten canım aciyo
Öyle valla tek derdim yatıp dinlenmek bacaklarımı hissetmiyorum resmen her yerim ağrıyo biraz bekleyelim bakalım sonuç belli olur bir haftaya kadar

Naptin canim nasil oldun varmi agrin falan
Adet bu kuzum ya yerleşme kanaması değil , adet sancılarım hep şiddetli olurdu benim o yüzden yerlesme kanamasıyla ayırt edebiliyorum adet olmuşum ama kürtajdan dolayı daha bi sancılı geciyo suan agri kesici içtim sen naptın lekelerin devamı geldi mi var mı agrin

Back