- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Yok canım ya valla bende ne ağrı ne leke ağrılarimda gitti şuan ıyim yani senin devamlı geliyo o zmanAdet bu kuzum ya yerleşme kanaması değil , adet sancılarım hep şiddetli olurdu benim o yüzden yerlesme kanamasıyla ayırt edebiliyorum adet olmuşum ama kürtajdan dolayı daha bi sancılı geciyo suan agri kesici içtim sen naptın lekelerin devamı geldi mi var mı agrin
Aynen devamlı geliyo önceki adetlerim kadar olmasa da leke şeklinde ama sık sık geliyo, insallah senin daha gelmez ya bi test yapıp baksanmı ki beta sıfırlanmış mıYok canım ya valla bende ne ağrı ne leke ağrılarimda gitti şuan ıyim yani senin devamlı geliyo o zman
Normal idrar testinde cikarmiki canım sifirlandigi alayım bari eve geçiyorum sen zaten bu ay pek umutlu değildin hayırlısı olsun kuzum sağlıklı sihhatli olsun inşallah haber veririm sifirlanmismi diyeAynen devamlı geliyo önceki adetlerim kadar olmasa da leke şeklinde ama sık sık geliyo, insallah senin daha gelmez ya bi test yapıp baksanmı ki beta sıfırlanmış mı
Tamam canım idrar testinde çıkar benimki belli ki sıfırlanmamış çok çok ince bi çizgi çıktı , insallah sen hamilesindir güzel haberler verirsin bizeNormal idrar testinde cikarmiki canım sifirlandigi alayım bari eve geçiyorum sen zaten bu ay pek umutlu değildin hayırlısı olsun kuzum sağlıklı sihhatli olsun inşallah haber veririm sifirlanmismi diye
Kuzum aslında bende çok umutlu değilim bakalım benim sifirlanmismi birazdannnnTamam canım idrar testinde çıkar benimki belli ki sıfırlanmamış çok çok ince bi çizgi çıktı , insallah sen hamilesindir güzel haberler verirsin bize
Gecikmez insallah olursun , ben oldum çok sancılı geciyo ama yapicak bisey yok artık adet bittikten sonra bende ovulasyon testi almayı dusunuyodumAyni zamanlarda kürtaj olduğumuz için tam adet zamanlarımız benim takvime göre yarın Adet günüm ama inş olurum ya çünkü uzamasını istemiyorum doktor geç gelir belki dedi diye stres olup geciksinde istemiyorum hem adet olursam bir saha ki at ovalasyon testini de alırız birlikte yaparız tecrübelerimizi yazarız ben diğer hamileliğimde test yapmadan tutturmuştum yumutlama gününü ama şimdi bilmiyorum ne zaman diye ben bir hafta daha bekleyip doktora öyle gidecem
Sen de de oluyor mu kasıklarım da ilginç bir yanmaya benzeyen sızı var ama bu hiç daha önce olamamıştı acaba kürtaj sonrası girilen aletlerden mi kaynaklı bilemedim ben normalde de çok sancılı adet olurum eğer dediğin gibiyse iğne tek çare anca keser ağrımı bu arada sen hangi gün olsun ben senden bir gün sonra olmam lazımdıGecikmez insallah olursun , ben oldum çok sancılı geciyo ama yapicak bisey yok artık adet bittikten sonra bende ovulasyon testi almayı dusunuyodum
Bu arada biz korunduk hamile olmam mümkün değil inş bugün olurum sancım var ama başlamadı dahaSen de de oluyor mu kasıklarım da ilginç bir yanmaya benzeyen sızı var ama bu hiç daha önce olamamıştı acaba kürtaj sonrası girilen aletlerden mi kaynaklı bilemedim ben normalde de çok sancılı adet olurum eğer dediğin gibiyse iğne tek çare anca keser ağrımı bu arada sen hangi gün olsun ben senden bir gün sonra olmam lazımdı
Evet kafaya takıldığı için hormonları etkiliyor stres ve yumurtlamayı bile yavaşlatıyor okadar etkili kafanı rahat tut olsun olsun diye her ayı kendinde zehir etme vücudun ne zaman hazır olursa ozaman rabbim nasip ediyor öyle düşün endişeler insanı mahveder ondan kurtul olursa da baş üstüne olmazsa da biz sadece elimizden gelen tebbir almaya çalışıyoruz takdir Allah’ın unutma sen sağlıklı bir birey olmazsan sağlıklı bşr evlat yetiştiremezsin iyi düşün iyi olsunKizlar moral bozmak istemem ama kurtajdan sonra cok zor hamile kaliniyo bunu anladim ya23 ekimde kurtaj oldum hala bebek yok adetime 3 gun var ve adet olacakmisim gibi his var icimde agrilarim var moralim cok bozuk
Valla canim iyi dusunuyorum bu ayda oladi diyr yipratmiyrm ama bakiyrm eltim hamile boyle icim gidiyoEvet kafaya takıldığı için hormonları etkiliyor stres ve yumurtlamayı bile yavaşlatıyor okadar etkili kafanı rahat tut olsun olsun diye her ayı kendinde zehir etme vücudun ne zaman hazır olursa ozaman rabbim nasip ediyor öyle düşün endişeler insanı mahveder ondan kurtul olursa da baş üstüne olmazsa da biz sadece elimizden gelen tebbir almaya çalışıyoruz takdir Allah’ın unutma sen sağlıklı bir birey olmazsan sağlıklı bşr evlat yetiştiremezsin iyi düşün iyi olsun
Öncelikle kafandan atmalısın bunları yoksa zaten bu şekilde zorlaşır durum kendini topla bşr uğraş bul kendine hamile olan hiç kimseyle görüşme uzak durmaya çalış yumurtlama gümlerini kaçırma ve çok rahat ol olmaz diye düşünmekten vazgeç ve şunu unutma önce senin sağlığınValla canim iyi dusunuyorum bu ayda oladi diyr yipratmiyrm ama bakiyrm eltim hamile boyle icim gidiyo
Canım gercekten o nasip ya ben oğlumdan öncede düşük yapmıştım sadece 1 ay adet olup oğluma hamile kalmistimKizlar moral bozmak istemem ama kurtajdan sonra cok zor hamile kaliniyo bunu anladim ya23 ekimde kurtaj oldum hala bebek yok adetime 3 gun var ve adet olacakmisim gibi his var icimde agrilarim var moralim cok bozuk
Sen napıyorsun doktora gidecektin en son gittin miCanım gercekten o nasip ya ben oğlumdan öncede düşük yapmıştım sadece 1 ay adet olup oğluma hamile kalmistim
Ediyoruz her gün rabbim bize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş en yakın zaman daInsallah kizlar dua edelim cok istyrz valla bi bebek artik
Ben de normalde çok sancılı olurum her defasında iyi bilirim adet sancısını ama bu bana da çok farklı geldi sancısı agrisi kasıklarimdan tut her yerime yayılıyo bildigin bütün vücudumda agri hissediyorum kasıklarda da dediğin gibi farklı bi sizi vardı adetle birlikte arttı bu tabi agri kesici almadan duramıyorum iki gündürSen de de oluyor mu kasıklarım da ilginç bir yanmaya benzeyen sızı var ama bu hiç daha önce olamamıştı acaba kürtaj sonrası girilen aletlerden mi kaynaklı bilemedim ben normalde de çok sancılı adet olurum eğer dediğin gibiyse iğne tek çare anca keser ağrımı bu arada sen hangi gün olsun ben senden bir gün sonra olmam lazımdı
İlginç valla ben de anlamadım yarın gelmezse bir hafta daha bekler giderim doktora belki söktürücü verir dün gece adet oluyorum sandım okadar kasık ağrım vardı ki sabah baktım yok maydanoz suyu yapıp içecem oda söktürüyormuş ama acayip üşüyorum adet zamanım ben hep üşürüm bakalım artık sen adet olmuşsan iyice temizlenirsin öyle daha iyi olur bitince de git kontrole alttan muayene yaparlar için de rahatlarBen de normalde çok sancılı olurum her defasında iyi bilirim adet sancısını ama bu bana da çok farklı geldi sancısı agrisi kasıklarimdan tut her yerime yayılıyo bildigin bütün vücudumda agri hissediyorum kasıklarda da dediğin gibi farklı bi sizi vardı adetle birlikte arttı bu tabi agri kesici almadan duramıyorum iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?