kürtajdan sonra yaşadıklarımız ve hamilelik

Ne guzel senin arkadasin saklamis uzulme diye en azindan... benim cevremdekiler burnuma burnuma sokuyo karinlarini ya da bebeklerini... benimde 18 nisanda 23 haftalik gebeligim sonlandirildi
Öyle tipler var ne yazık ki. Bebeğim öldü dedim ay çok şaşırdım dedi bana bi tanesi. Görüşme o insanlarla, daha fazla acıya gerek yok. Başın sağolsun...

canım öyle parazitlere hiç laf bırakmayın ben öyle yaptım arada hala deneyenler oluyor sizde lafınızı suratına yapıştırıverin emin olun ki geri çekiyolar kendilerini yani size diş geçireceklerini anlarlarsa yandınız müsade etmeyin evlat acısı yeter zaten bide milletin akıl hocalığına hele bide acımalarına hiç gerek yok Allah görüyor ya o yeter

Öyle tipler var ne yazık ki. Bebeğim öldü dedim ay çok şaşırdım dedi bana bi tanesi. Görüşme o insanlarla, daha fazla acıya gerek yok. Başın sağolsun...

Canım böyle can sıkıcı olayları yaşamamak için kimse söylememistim daha annemin haberi vardı birde çok samimi olduğum beraber çalıştığımız arkadaşımın iyi ki de öyle yapmışım diyorum şimdi. Insanlar çok acımasız oluyorlar.

Inşallah en kisa zamanda anneler kulübünde oluruz birlikte doktorun sana ne kadar korunman gerektiğini söyledi mi ? Bana daha birsey demedi sadece 15 gün ilişki yok dedi.yarin kan tahlili için gideceğim. 1 hafta 10 gün sonra da kontrol için cagirdilar. O zaman ogrenirim artık ama beklemekte istemiyorum bir an önce olsun istiyorum.

Kimseye söylememekle çok iyi yapmışsın insanlar çok acımasız.
Dr bana 5-6 gün sonra beraber olabilirsiniz dedi yalnız kanamam var, zaten içimden de gelmiyor açıkçası... Cuma kontrolüm var bi bilgi verir sanırım bebek yapmakla ilgili. Bizim tüp olacak o yüzden sürekli kontrole gitmem gerekecek. Hiç hazır değilim, eylül-ekimi bekleyeceğim transfer için. Senin kontrolün ne zaman?

alıntı yapıp yapmama konusunda cok karasız kaldım ama en sonunda alıntı yapmaya karar verdım.

ıkınıze de cokk uzuldum ve etkısınden kurtulamadım sızlerın psıkolojısını dusunemıyorum ama dıbıne kadar hıssedebılıyorum belkı hatırlarsınız benı bahsetmıstım orda bu benım 5. gebelıgım ıkısı kımyasaldı ama dıger ıkısı rabbım yasatmasın kımseye 23 haftalık yavrum 530 gram dı 27 cmdı erkektı onu topraga koymak uzerıne tas koymak bastırmak hala gozumun onunden gıtmıyor 16 haftalık bebegımı baska amcalar gomdu mınık bı mezar yaptılar bebegıme 87 gr 13 cm dı o da erkektı bunları yazarken bıle ağlamamak ıcın zor tutuyorum 2 gun sonra evlılık yıldınumum ve 4 yıl bıtmıs 5. yıldan gun almıs olucam 30 yasındayım hayalım 30 dan once anne olmaktı olmadı kısmet degılmıs bakıyorum benımle hamıle kalanlara hepsının cocugu artık krese baslamıs benımkı yasasaydı 32 aylık olacaktı nasıp deılmıs dıger bebgım yasasaydı suanda 20 18 aylık olacaktı kasımda dusurdugum saglıklı bı gebelık olsaydı hazıranda dogum yapacaktım ne bıleyım daha boyle keskeler bıtmez ıste bıtmıyor da

umudunuzu hıc kaybetmeyın evlat acısını uc noktalara kadar yasadım bılırım acısını soyleyecegım sey sıze çok acımasız gelecek ama kayıplarınızı bır surelıgıne unutun olmamıs var sayın bu çok önemlı en kısa zamanda saglıklı gebelıkler yasamanız dileğiyle

thatwomen trombofolı panelı testlerını mutlaka yaptır ve bır daha gebelık dusundugun zaman folık asıt ve aspırın kullanmaya dıkkat et dualarım sizinle rabbım bır daha yasatmasınn

thatwoman gulceandkeremsmom , adre sanırım ikimizinde aklı aramızdan ayrılan arkadaşlarda kalmış ki buralardada tesadüf ettik. Ben daha öncede ifade etmiştim böyle hassas bir konuda üzüntüsünü yaşayan biri varken kendi iyilik halime sevinemiyorum diye. Daha önce 6 haftalık bebeğim gelişimi devam etmediği için düştü. İlk zamanlar çok ağlamıştım. Zaten 33 yaşındayım demekki kolay kolay bebek sahibi olamıycam belkide sağlıklı yumurtam yok hiç diye düşündüm. Üstüne 5 aylık denemeden sonra hamile kalamayınca tedavi için gidecektimki rabbim miniğimi düşürdü rahmime. Karamsarlık yok arkadaşlar!! Halen hiçbirimizin garantisi yok, biz herşeyden önce kadınız ve doğurganlık özelliği bize bahşedildiği sürece bu tür riskleri yaşamaya mahkumuz ve tamda bu yüzden güçlü olmak zorundayız. Kimse fazla vakit kaybetmeden tekrar denemeye başlasın bence, korkulardan arınarak elbette. Kızlar bana istediğiniz zaman istediğiniz konuda yazabilirsiniz. Kendinize iyi bakın. Sevgiler..

Bugün kan tahliline gittim hcg ye bakıldı 400 lerde kalmıştı .kürtajdan 60 saat sonra 6 e düşmüş. Haftaya da ultrason la kontrol edeceğim dedi. Tekrar ne zaman hamile kalabilecegimi de sordum fazla beklemeye gerek yok dedi oluşturan sonra gelişmemiş öyle kalmış rahim de büyüme yokmuş 1- 1 buçuk ay sonra deneyebilirsiniz dedi.

@Adre senginar kızlar desteğiniz için çok teşekkürler. Bu ilk zamanlar zor oluyor ama derdi veren allah dermanini da verecek inşallah.
verecek cnm merak etme en zoru zaten bu zamanlar tevekkulde kal cnm dualarım senınle cnm Allaha emanet ol ne zaman yazmak ıstersen konusmak ıstersen ben burdayım

kızlar patoloji sonucu bugün çıkmış internetten baktım. doktora perşembe günü gideceğim. sanırım birşey çıkmamış Hastaneye gitmek gelmiyor içimden perşembe öğrenirim arık doktordan. bi de size göstereyim dedim.

MAKROSKOPİ: 2,5cc hacminde kanamalı, kahverenkli küretaj
materyali.

TANI: Uterus, endometrial biopsi;

- İleri progesteron etkisinde endometrium.

EPİKRİZ: Gönderilen materyalin tamamı takibe alınmış, seri
kesitlerle incelenmiş, villus ya da trofoblastik hücre
saptanmamıştır.

CAnlarım, @Adre senginar , siz ne güzel yürekli insanlarsınız... Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok yürekten, sevgiyle sarılıyorum size, bilin.

Bugün ameliyattan sonraki ilk kontrolümdü. Benim için çok zordu oraya gitmek, ultrason ekranında boş rahmimi görmek... Ama insan mecbur olunca neler yapmıyor ki...
Bebeğimin sonuçları çıkmadı, benim de hormonlarım tam sıfırlanmadı o yüzden 3 hafta sonra yapılacak genetik testler, trombosit paneli falan. 13 tane test var içinde buraya yazacağım diğer arkadaşlar için belki lazım olur araştıranlara.
Ağlamadığım tek bir gün yok ama yavaş yavaş toparlıyorum. Gerçi daha 1 hafta oldu ama... Bu acı geçmeyecek fakat bununla yaşamayı öğreneceğim. Keşke kimse böyle bir acıyla sınanmasa. Herkes sağlıkla mutlulukla kucağına alsa bebeğini... Hepinize ve tüm isteyip de kavuşamayanlara, kucağına alamayanlara dua ediyorum. Çok canım yanıyor giremiyorum şubat annelerine ama bizi haberdar edin canlarım. İyi ki sizi tanıdım, iyi ki hep kalbimde ve duamda olacaksınız

Canımcım sonuçlar iyi sanki, doktorun ne diyor?

ben de senı ıyı kı tanıdım canım ınan eger benı gormeye uzulmessen senınle konusmaya hep devam etmek ısterım eger sen de ıstersen gercek hayatta da senınle tanısmak daha yakından tanımak ısterım senı

canım o bos rahme bakmak elbette cok zorrr bılmez mıyım kaç kere baktım o bos rahme rabbım kımseye yasatasın ama bız ne ılk olduk ne de son olacagız maalesef ben bu sefr cok hevesle baglanmadım cocuga ama kaybedecegım dıye de korkmadım hıc acıkcası ne gelırse rabbımden bırsey dıyecek degılım hayırlısı dıyorum yasayacak gunu varsa arkadaslarından yıyecek kazıkları varsa gelecektır dunyaya oyle bakıyorum

senın sonucların bır cıksın bakalım belkı sadece aspırınle hallolacak cunku ben de gebe kalamyordum aspırın kullandım hamıle kaldım ve benım gebelıkler hep mayıs ayında oldu hep kıraz yedıgım zmaanlarda kıraz kanı sulandırıyor bol bol kıraz yedım aspırın de ıctım oldu belkı bı etkısı vardır dıye soyuluyorum umarım sorun neyse cıkar ortaya cunku sorun cıkınca cozumu cok basıt oluyor ama sorun bulunamayınca neyle savasacaksın onu da bılmıosun rasgele dıye gıdıyorsun ınsallah ne sorun varsa bu testlerde cıkar da sız de onlemını alırsınız

Canım perşembe günü kontrolüm var onu bekliyorum. Çok canım acıdı ne hastaneye gitmeye ne doktoru aramaya gücüm kaldı artık. doktordan sonra bildiririm size de.
tatlım bu zamanlar gececek hatırlamıycaksın bıle bır ıkı ay sonra belkı de yenıden hamıle kalacaksın canım benım gruptan ıkı kısı daha ayrıldı sızden sonra çok üzücü keşke elımden bısey gelse dua edıyorum

Ben aspirin kullanıyordum adre ya... Crinone jel de... (Tüp diye sanırım) beni korkutan da bu zaten. Acaba daha büyük bi şey mi var diye...

Canım perşembe günü kontrolüm var onu bekliyorum. Çok canım acıdı ne hastaneye gitmeye ne doktoru aramaya gücüm kaldı artık. doktordan sonra bildiririm size de.
Ne yazık ki çilemiz bitmedi be kuzum... Çok zor artık hastane falan ama ne yapalım... Bana korunmanıza gerek yok belki normal yolla olur dedi doktor, özellikle sordum seninle beraber merak etmiştik ya. En azından o açıdan kasmaya gerek yok. Gerçi benim zaten normal olmadı ya neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…