kürtajdan sonra yaşadıklarımız ve hamilelik

siz tekrar ne zaman çocuk düşünüyorsunuzzz
korunmuyorum canım. 3. gebeliğimdi. yani 3. kaybımdı artık doğanı bulana kadar deneyeceğim etkilenmiyorum alıştım. beklemek zaman kaybı benim için. çünkü sebepsiz düşük benimkiler o yüzden tek şansım doğurana kadar denemek.

anladım canım rabbim sağlıkla kucağına alacak evlatlar nasip eylesin

Merhaba arkadaşım bebek yapmak için 3ay sürenin geçmesi en iyisi aynısı benimde başımdan geçti we bu konu ile ilgili doktorumdan yardımda aldım. Bende hemşireyim kulaktan doğma çok laf yazılıyor ama bu konuyla ilgili en güzel kararı uzman doktorlar werir istanbul antalya ve adanada sadece bu konuda uzman doktorlar war bir doktordan yardım almak en iyisi doğru zamanı onlar söyleyecektir..

Canim geçmiş olsun Rabbim tekrarını göstermesin ben kurtajdan sonra iki adet dönemi kadar bekledim korunmayi bıraktım hemen hamile kalmışım darısı başına inşallah hiç sıkma canını sonuç olarak hamile kalabiliyosun

korunmayı bıraktıktan sonra hemen kalmışsınız ne güzel rabbim size bağışlasın herhangi bir rahatsızlık var mıydı sizde bende polikistik over var zaten çok geç oldu gebelik o yüzden pek beklemedim açıkcsı

Merhaba...
2 gün önce bebeğimin öldüğünü öğrendim. Doktor bekleyelim kendi düşsün dedi 7 haftalıkken kalbi durmuş. Ama dayanamadım tabut gibi durmaya bugün isteğim üzerine kürtajla alındı. Tüp bebekti daha 5 tane yavrum var ama benim cesaretim yok. Sanki bu acı hiç geçmeyecek... Bi daha nasıl betahcg beklerim, kalp atışı beklerim bilmiyorum... Çok üzgünüm...

MerhabaUOTE="thatwoman, post: 41621256, member: 642939"]Merhaba...
2 gün önce bebeğimin öldüğünü öğrendim. Doktor bekleyelim kendi düşsün dedi 7 haftalıkken kalbi durmuş. Ama dayanamadım tabut gibi durmaya bugün isteğim üzerine kürtajla alındı. Tüp bebekti daha 5 tane yavrum var ama benim cesaretim yok. Sanki bu acı hiç geçmeyecek... Bi daha nasıl betahcg beklerim, kalp atışı beklerim bilmiyorum... Çok üzgünüm...[/QUOTE]
Merhaba bende 2 hafta önce 2. Kez Bebeğimi kaybettim.. ilk zamanlar bende aynı şeyleri düşünüyordum çok umutsuzdum. Ama zamanla kabullendim.. dogurduktan sonra kaybedenler de var ne yazık ki.. her şeyin hayırlısı. Umutsuz olma... inşallah anne olmak bize de nasip olacak...

Merhaba arkadaşlar ilkönce hepinize çok geçmiş olsun. Bende 7 martta kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu benim üçüncü kürtajımdı ilk ikisini romatizmal tedavi gördüğüm için ilaç röntgen tomografi vs. Kendi isteğimle 1 er sene arayla okdum yaklasık 2 sene önceydi. Son kürtajımda 6 haftalıkken leke şeklinde kanamam geldi. Bende hastde çalısıyorum. Kendi hastanemizdeki dr 5 gün sonra kalp atıslarını alamıyorum dedi sağlıklı değil dedi ve kürtaj yaptı. Kürtaj sonrası felaket ağrılarım oldu kanama yapmıs dedi ve 5 gün sonra tekrr kürtaj yaptı. Sonrada adet düzensizliği başladı. İlk adetimi ilaçla oldum ikincisi 45 gün sonra oldu. Şimdi yeniden bebek istiyorum ama çok korkuyorum ya yine aynı sorunlar olursa yine bebeğimi kaybedersem diye. Allahım hepimize yardımcı olsun.

Merhaba arkadaşlar tekrar..Öncelikle geçmiş olsun. Ben hala bi sonuca varamadım hala sıkıntı ediyorum..kürtajdan 2ay sonra doktora gittim korunmayı bırakabilirsiniz dedi.iki aydır bebiş olmadı.bu ay olmazsa gel dedi.acaba kürtajdan bi sorun mu oldur eglim gayet düzenli.ilk bebeğim ilk dedemede olmuştu ondan bu panik halim galiba..

Çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde 2 temmuzda kürtajım oldu 9 haftalık bebeğimin kabi durdu. Bende senle aynı hissediyorum bir daha nasıl beklenir o test sonuçları nasıl geçer vakit Allah bilir diorum, inşallah hiç haberim olmaz birde derler 3 aylık hamilesin ne güzel olur öyle 5 haftalıkken öğrenmek istemiorum artık 5.haftamda öğrenmiştim 9. haftaya kadar geçen süre bile yıl gibiydi ve bu yüzden çok büyük bu ayrılık acısı

Yum

Elimde 16 hücrelik halinin mikroskop fotoğrafı var diyeyim sen anla... Tüp olunca her aşamasını biliyorsun normalden çok çok daha erken... İnsan ne çok bağlanıyormuş birkaç haftada... Ne çok seviyormuş. Sanki bütün hayatım boyunca hamileydim ve içim bomboş. Sanki hep vardı şimdi yok. En azından hamile kalabiliyorsun diyenler var sanki bu kaybettiklerimiz evlat değil

canım bugün bende kürtaj oldum. bebeğim gelişmediği için alındı. Acını çok iyi anlıyorum. Bir kaç haftadır senle olsa da sanki tüm hayatında birlikteymiş gibi hissediyor çok acı çekiyorsun. Ama isyan etme, doktorum bana hamileliğin devam etseydi de sağlıklı bir bebek olmazdı zaten dedi. Allahın takdiri böyleymiş .Zamanı gelince evladını kucağına aldığında hafifleyecek bu acın.

benim doktorum da kendiliğinden düşer bekleyelim dediama 1 hafta sonunda hcg düşmeyince bugün kürtaj oldum. en iyisini yapmışsın beklemeyip kürtaj olmakla. allah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin bebeğini kucağına aldırsın.

Ah çok zor bir hafta öyle beklemek... Niye bu eziyeti yapıyorlar yaşadığımız zaten çok zor... İnşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimizi doğurup kucağımıza alırız bi gün. Benim tüp olduğu için 5 tane daha kuzum var... Korkuyorum bi daha denemeye. Doktora sormadım bile bi daha ne zaman transfer yapabileceğimizi. Kimse de anlamıyor etraftan... İnanılmaz daraldım. Sen daha iyi misin şimdi?

thatwoman
inşallah bebeğini kucağına alacaksın.Zor günler geçirmişsin allah güç versin sana. Düne kadar çok farklıymış herşey nasıl olacak ne olacak sorularıyla meşgul olmuşum.Bugün daha bi zor geldi sanki ama bunları da yaşamam gerekiyormuş allahım bugünlerimizi aratmasın. en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

thatwoman şubat 2015 anneleri grubunda mıydın. nickin tanıdık geldi.
Evet oradaydım, bi gün yine bi anneler grubuna gireriz ikimiz de inşallah. Benim öldüğünü öğrendiğimden beri 1 hafta oldu. Sakinleştim biraz. Üzüntüm azalmıyor ama ağlamalarım durdu. Hormonlar da normale dönüyor herhalde onun da etkisi olmuştur. Cuma kürtaj sonrası ilk kontrolüm var... İçim sıkılıyor düşündükçe

Ne guzel senin arkadasin saklamis uzulme diye en azindan... benim cevremdekiler burnuma burnuma sokuyo karinlarini ya da bebeklerini... benimde 18 nisanda 23 haftalik gebeligim sonlandirildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…