alıntı yapıp yapmama konusunda cok karasız kaldım ama en sonunda alıntı yapmaya karar verdım.
ıkınıze de cokk uzuldum ve etkısınden kurtulamadım sızlerın psıkolojısını dusunemıyorum ama dıbıne kadar hıssedebılıyorum belkı hatırlarsınız benı bahsetmıstım orda bu benım 5. gebelıgım ıkısı kımyasaldı ama dıger ıkısı rabbım yasatmasın kımseye 23 haftalık yavrum 530 gram dı 27 cmdı erkektı onu topraga koymak uzerıne tas koymak bastırmak hala gozumun onunden gıtmıyor 16 haftalık bebegımı baska amcalar gomdu mınık bı mezar yaptılar bebegıme 87 gr 13 cm dı o da erkektı bunları yazarken bıle ağlamamak ıcın zor tutuyorum 2 gun sonra evlılık yıldınumum ve 4 yıl bıtmıs 5. yıldan gun almıs olucam 30 yasındayım hayalım 30 dan once anne olmaktı olmadı kısmet degılmıs bakıyorum benımle hamıle kalanlara hepsının cocugu artık krese baslamıs benımkı yasasaydı 32 aylık olacaktı
nasıp deılmıs dıger bebgım yasasaydı suanda 20 18 aylık olacaktı kasımda dusurdugum saglıklı bı gebelık olsaydı hazıranda dogum yapacaktım ne bıleyım daha boyle keskeler bıtmez ıste bıtmıyor da
umudunuzu hıc kaybetmeyın evlat acısını uc noktalara kadar yasadım bılırım acısını soyleyecegım sey sıze çok acımasız gelecek ama kayıplarınızı bır surelıgıne unutun olmamıs var sayın bu çok önemlı en kısa zamanda saglıklı gebelıkler yasamanız dileğiyle
thatwomen trombofolı panelı testlerını mutlaka yaptır ve bır daha gebelık dusundugun zaman folık asıt ve aspırın kullanmaya dıkkat et dualarım sizinle rabbım bır daha yasatmasınn