- 16 Eylül 2024
- 899
- 648
- 34
- Konu Sahibi gulenperi4
Ben normalde hamilelikte özel hastaneye ve kadin doğum devlet hastanesine gidiyordum. Iste bu olay başımıza gelince özele gittik önce orasi şehir hastanesine yönlendirdi kurtaj islemlerj orada yapildi. Orda oldugu icinde kontrole oraya gidecegim patoloji testimiz falan da orada kaldi çünkü. Oncelikle sehir hastanesine gidicem genetik icin falan da, smear vs hepsi icin. Ama patoloji sonucum cikinca özeldeki doktoruma da gidicem ailelerimiz biraz tepkili aslinda ozeldeki doktor kanamayi gördüğü halde neden yatış vermedi de eve gonderdi falan diye ama süreci düzenli olarak takip eden bir o oldugu icin ben gidip aklimdaki tüm sorulari sormak istiyorum...Ben 1 sene önce çektirmiştim sanırım 7000 idi emin değilim, anestezisiz çektirmiştim pişmanım cok ağrı oldu. Smear testini doktorum bana hamilelik öncesi ve sonrası yaptı. Siz özel bir doktora mı gidiyorsunuz yoksa bir hastaneye mi ? Ben üst üste 2 kayıp yaşadım ama herşey geçiyor merak etmeyin.
Ankaradayım ben bu arada hangi sehirdeydin sen ?
Cok zor gercekten evlat kaybetmek ve bunu yasayan anliyor sadece... Allahım yeniden bizlerin de kucagini doldursun inşallah
Son düzenleme: