merhaba arkadaşlar..ben 1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi kanamayla birlikte düşürdüm ve kürtaj olmak zorunda kaldım..doktorum 2 ay beklememizgerektiğini söyledi bebek için..fakat çoğu kişi zaten hemen olmayacak diyor ve kafamıkarıştırıyor..beklemek konusunda kararlıyım sağıklı olsun geç olsun ama olmazsa korkusu vardeneyimlerinizi paylaşım benibilgilendirirseniz sevinirim..
Kendiliğinden düşmüş olsaydı beklemeyin derdim ama kürtaj olmuşsunuz doktorunuzu dinleyin ve bekleyin.merhaba arkadaşlar..ben 1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi kanamayla birlikte düşürdüm ve kürtaj olmak zorunda kaldım..doktorum 2 ay beklememizgerektiğini söyledi bebek için..fakat çoğu kişi zaten hemen olmayacak diyor ve kafamıkarıştırıyor..beklemek konusunda kararlıyım sağıklı olsun geç olsun ama olmazsa korkusu vardeneyimlerinizi paylaşım benibilgilendirirseniz sevinirim..
ÇOk geçmiş olsun öncelikle size de..doktora göre değişiyor bu süre evet bazısı 6ay bekleyin bile diyor..sonuç olarak beklemek gerektiği kesin..çok sevindim bebişinize sağlıkla gelsin inşallah.Geçmiş olsun canım, bende ekim ayında kürtaj oldum ama benim doktorum beklemene gerek yok yalnızca 1 kez adet olduktan sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti. Tam 30 gün sonra ilk adetimi oldum ve bir sonraki ay hamile kaldımUmarım seninde bebişin çok bekletmeden gelir en kısa zamanda
geçmiş olsun neden düşmüşmerhaba arkadaşlar..ben 1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi kanamayla birlikte düşürdüm ve kürtaj olmak zorunda kaldım..doktorum 2 ay beklememizgerektiğini söyledi bebek için..fakat çoğu kişi zaten hemen olmayacak diyor ve kafamıkarıştırıyor..beklemek konusunda kararlıyım sağıklı olsun geç olsun ama olmazsa korkusu vardeneyimlerinizi paylaşım benibilgilendirirseniz sevinirim..
Merhaba öncelikle teşekkürler.şunu belirtmeliyim psikolojik olarak çok kötü..kürtaj anını ise iyiki görmemişim diyorum uyutarak yapıldı çünkü..düşüş nedeni Allah tan dedi doktor çünkü patolojik sonuçta hiç bişi çıkmadı..hayırlısı buymuşgeçmiş olsun neden düşmüşkürtaj nasıl bir şey zor mu
Size de çol geçmiş olsun. .sizi o kadar iyi anlıyorum ki resmen benzer şeyler olmuş çevremizde aynı durumu bende yaşadım..benden de tanıdığım sakladı ama hiç takmıyorum artık..bence beklemelisiniz en azından ilk regli geçsin doktora gidip muayene olun..bana doktorum iki ay dedi en az ve birbucuk ay sonra gel bakalım bi sorun yoksa inşallah bebiş için başlayabilirsiniz dedi..öncesinde rahim hazır olmadığınından tutunamama ihtimali yüksekmiş. .inşallah gönlünce olur her şey..Bende 13 martta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 10.haftamdı ama bebeğinin 8.haftasında kalbi durmuş
1 ay oldu ama henüz adet olmadım. Doktor bana 3 ay bekle dedi ama ben bekleyemeyeceğim
En yakın arkadaşım 8 haftalık hamileymiş ve benden saklamışbunu duyunca da kendimi hem sorunlu gibi hissettim hem çok üzüldüm ve yeniden hamile kalmak için ne kadar sabırsızlandığımı bir kez daha anladım.
Hemen olup olmayacağı belli değil hem nasipte varsa yaşayacaksa bi şey engel olamaz.
Bi şeyler düşünüyorum ama sağlıklı mı bilmiyorum. Psikolojik olarak kötüyüm yeniden hamile kalmadan da iyi olamayacağım
aynı gün aynı acıyı yaşamışız canım...canım çok geçmiş olsun 24 martta 6 haftalık düşük yaptım benim kürtaj olmama gerek kalmadı kendiliğinden kanamayla birlikte düştü doktorum kanaman bittikten sonra ilişkiye başlayabilirsiniz denemeye devam demişti bir süre vermedi sizin kürtaj olmuş siz sadece doktoru dinleyin insanları takmayın verecek olan yine allahtır içinizi ferah tutun
aynı gün aynı acıyı yaşamışız canım...
hoşgeldiniz öncelikle eğer benim fikrimi soracak olursanız çünkü aynı durumdayız birbirimizi anlayıp fikir vermemiz daha kolay..bence bir adet geçtikten sonra düşünün derim bir ay bekleyin..bende hemen olsun diye sabırsızlananlardanım ama tutunamama riski daha yüksek oluyor düşük ihtimali artıyor rahim tam kapanmadığı için..inşallah rabbim hayırlısını verir hepimiz için..siz kendiniz için en iyi kararı verirsiniz..merhaba hanımlar ben yeni katıldım 1 hafta önce bebegimn kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım doktor 2 ay korun dedi ama ben korunmak istemiyorum cok kararsızım zaten 2 bucuk sene bekledım kendiliginden oldu herkez korunma o zaman daha cabuk olur diyo...
merhaba arkadaşlar..ben 1 hafta önce 5 haftalık bebeğimi kanamayla birlikte düşürdüm ve kürtaj olmak zorunda kaldım..doktorum 2 ay beklememizgerektiğini söyledi bebek için..fakat çoğu kişi zaten hemen olmayacak diyor ve kafamıkarıştırıyor..beklemek konusunda kararlıyım sağıklı olsun geç olsun ama olmazsa korkusu vardeneyimlerinizi paylaşım benibilgilendirirseniz sevinirim..
çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunGeçmiş olsunBende 12 haftalıkken düşürmüştüm, doktor 6 ay korunma önermişti, 4 aydan sonra denedik ama olmadı.
Sonra iş falan değiştirdim, mecburen biraz erteledim. Tekrar planladıktan 4 ay sonra falan hamile kaldım.
Erken hafta düşüklerinde daha erken hamile kalma şansınız oluyor diye biliyorum.
Bende hamile kalmadan 1 ay önce doktora gittim hiçbir problem yok dedi, sonra hamile kaldım.
Herşey kısmet, Rabbim doğru zamanda nasip edecek merak etme.
merhaba hanımlar ben yeni katıldım 1 hafta önce bebegimn kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım doktor 2 ay korun dedi ama ben korunmak istemiyorum cok kararsızım zaten 2 bucuk sene bekledım kendiliginden oldu herkez korunma o zaman daha cabuk olur diyo...
hayırlısı olsun insallah..Size de çol geçmiş olsun. .sizi o kadar iyi anlıyorum ki resmen benzer şeyler olmuş çevremizde aynı durumu bende yaşadım..benden de tanıdığım sakladı ama hiç takmıyorum artık..bence beklemelisiniz en azından ilk regli geçsin doktora gidip muayene olun..bana doktorum iki ay dedi en az ve birbucuk ay sonra gel bakalım bi sorun yoksa inşallah bebiş için başlayabilirsiniz dedi..öncesinde rahim hazır olmadığınından tutunamama ihtimali yüksekmiş. .inşallah gönlünce olur her şey..