• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra hamilelik

Tabılı yazarım sende yazmayı unutma
Cnm bn dun dr. gıttım 2 3 ay sonra yenıden hamile kalabilirsin muayene ettıgumde gayet ıyı gorunuo dedı ilişkiye de girebilirsin dedi 1 hafta oldu daha aslında kanamam da durdu bizde kanuyuşmaxlıgı bardı igne yapılmişti o igne yi tekrar sırdum 2 gebelik için koruyucumu dıe koruyucu oldugunu soyledı..sen nr yaptın

kızlar gunaydın kurtajdan sonra parca kalmış dedı dr 10 mm kadar. batım gectı ama cok kanamam da olmadı sadece 3 gun surdu

kızlar gunaydın kurtajdan sonra parca kalmış dedı dr 10 mm kadar. batım gectı ama cok kanamam da olmadı sadece 3 gun surdu

Aa parcan kenlıgınden düştü mü pekı bnde de parcalar kaldı sancı gırdı ve kanamayla dustu şükür kendılıgınden düşmediyse ihmal edme bak Allahkorusun zehırler seni

bılmıyorum kı canım dustu mu oyle buyuk parca dusmedı bır de kanamam da erken bıttı korktum ben de o yuzden bugun dr dan randevu aldım umarım dusmustur

inşlh düşmüştür
Bide cnm kanamam durdu dedın ya bnm de bir gun hiç olmadı ertesı gun kanamam oldu bu boyle devam eddı bnm dun den once de yoktu dun dr. gıderken başladı simdi yıne yok cok tuhaf bı bıtti sanıyorum birden kesilio tekrar başlıo

Cnm bn dun dr. gıttım 2 3 ay sonra yenıden hamile kalabilirsin muayene ettıgumde gayet ıyı gorunuo dedı ilişkiye de girebilirsin dedi 1 hafta oldu daha aslında kanamam da durdu bizde kanuyuşmaxlıgı bardı igne yapılmişti o igne yi tekrar sırdum 2 gebelik için koruyucumu dıe koruyucu oldugunu soyledı..sen nr yaptın
Canim ben Eylül'ün 28inde kurtaj olmustum ve hala adet olmadım ve hic iliskide olmadi daha haftaya persembe kan tahlilleri icin randevu aldim hemotoloji bölümünden bakalim ne cikicak sonuç hemen bebek olsun istiyorum ya

Valla bnde hemen olsun istiom 3 at dedı ama bn 2 ay bekler rabbim kısmet edrrse kalmak istiom ilişkiye neden hirmion bişe olmaz bana olmadı korkmana gerek ypk canmmm

Valla bnde hemen olsun istiom 3 at dedı ama bn 2 ay bekler rabbim kısmet edrrse kalmak istiom ilişkiye neden hirmion bişe olmaz bana olmadı korkmana gerek ypk canmmm
Ya ne biliyim sanki adet olmadan girersem canim daha cok yanicakmis orasi yaraymis gibi geliyo

Yaa ne güzel hani yeni evlenen kizlar gerdek gecesinden korkar ya aybi öyle oldum valla

Ya ne biliyim o kdar sogudumki artik hayattan hic bisey yapasim gelmiyo

Cnm Oyle düşünme inan bana 20 yasındayım 18 yasında evlendım lise btti yanı o kadar skıntı cektım ki o kadar zorluklar yaşadım ki dedim hayattan bıktım sogudum ama Rabbıme şükürler olsun herşey yavaş yavaş düzeliıo Rabbımın bi bildigi var 1 sene olmadı bebek hersey düzeldi verdi rabbim ama geri aldı ne zaman nasıp eder bilmiyorum ama hiç cocugu olmayanlar var yazık halimize şükredelim eşine simsiki saril hayat arkadaşin daha cok nasıp eder rabbım inşlh zor cok zor Ama hersey mevlam dan obyuzsen sabırlınol güçlü ol isyan etmeyelim elbet vardır bi bildigi

Cnm Oyle düşünme inan bana 20 yasındayım 18 yasında evlendım lise btti yanı o kadar skıntı cektım ki o kadar zorluklar yaşadım ki dedim hayattan bıktım sogudum ama Rabbıme şükürler olsun herşey yavaş yavaş düzeliıo Rabbımın bi bildigi var 1 sene olmadı bebek hersey düzeldi verdi rabbim ama geri aldı ne zaman nasıp eder bilmiyorum ama hiç cocugu olmayanlar var yazık halimize şükredelim eşine simsiki saril hayat arkadaşin daha cok nasıp eder rabbım inşlh zor cok zor Ama hersey mevlam dan obyuzsen sabırlınol güçlü ol isyan etmeyelim elbet vardır bi bildigi
Bende 24 yasindayim 18 aylik evliyim ilk bebegimizdi

Yazismalarinizi okudum arkadaşlar benim 75gun oldu kurtaj olalı günler geçiyor hayat normale giriyor sabredelim arkadaşlar yapacak bisey yok elden gelmiyor

Yazismalarinizi okudum arkadaşlar benim 75gun oldu kurtaj olalı günler geçiyor hayat normale giriyor sabredelim arkadaşlar yapacak bisey yok elden gelmiyor
evwt cnm hayat normale girio daha bir hafta olmasına ragmen bana kensımı cabuk toparladım aklıma gelınce üzülüom ama sün hastaneye gittimde inanin 35 haftalık kadının kalbı durmuş cok perışandi allahtan daha küçükken başima bole bişi geldı

Back
X