- 24 Temmuz 2015
- 15
- 3
- 35
-
- Konu Sahibi ketenprenses35
Bebeğimi kaybettim demişsin o aynı zamanda onunda bebeği... Belli ki çok üzülmüş. Hiçbir şey olmamış gibi davransaydı hiç normal olmazdı. Biraz zaman verin birbirinize. Allah hayırlısı ile yeniden nasip eder inşallah.
İlk mesajdan sonrasını okumadım. İlk mesajda bunlar yazmıyor. Ya da benim mi gözümden kaçtı? Buraya yorum yapmak için bütün mesajları okumak zorunda olduğumu düşünmüyorum.Insan üzülünce arkadaslari ile gece bar deniz keyifi mi yapiyor da? Hangi hak ile daha yeni kürtaj yasamis, üzgün karisini yalniz birakiyor, üstelik her gece? Gercekten baz kadinlarimizi anlamakta zorluk cekiyorum..
kızlar şimdi telefoonla aradı benim dukkanda işlerim cok yogun bu haffta evde yanlız kalma bi kaç gün annende kal hazırla esyalarını senı annene bırakayım dedi şu durumda nasıl aklıma kotu seyler getırmeden durabılırım canımdan cangidiyor
Kesinlikle ile tavrini koy. Eger anneme gidersem, asla geri gelmem de. Orasida senin evin, ne hak ile beyefendi seni ordan kovmaya calisiyor?? Kürtajin önce böyle davraniyormuydu? Sonucta bu tavri ile burnuma iyi kokular gelmedi üzgünüm
Ayaklarini hic usutme bol havuc ye doktoruna sor multi vitaminye onlarla kendini cok cabuk toparlarsin dus alirken ayakta yap ic camasirini gunluk degistir naylon ic camasiri giyme rahmin suan acik cabuk enfexiyon kapar bunlara dikkat et bisey olmaz korunmayi biraktiginda hemen hamile kalirsin Allahin izniylenarkozun etkisiyle kendıme gelemedim tansıynm dustu kanamam çokoldu eşime soylemıs ilaçları 15 gün deniz havuz yok demiş 1 ay ilişkiye girmeyin demiş
İlk mesajdan sonrasını okumadım. İlk mesajda bunlar yazmıyor. Ya da benim mi gözümden kaçtı? Buraya yorum yapmak için bütün mesajları okumak zorunda olduğumu düşünmüyorum.
doktor gebelıgımın dusuk ıle sonuclacagını soyledıgı andan itiaberen eşimin davranısları bu sekılde. birden değişti
bebek fikrini ve evliliğini gözden geçir derim...acı cekiyorum diyen biri sürekli arkadaslarıyla gece eglenmelerine cıkarmı kızlar yapmayın tamam herkesın acısını yasama seklı farklıdır ben kendını öldürsün demiyorum tamam sadece bnım bebegımde degıldı ama kuzeni geliyor onları kıramıyor gece bara gıdıyorlar arıyorum aglamaklı sarhos kafamı bozma dıyor dun veye arkadaslarıyla bara gıdıyor tekneyle acılıyor bu nasıl bi acı cekme seklı ben bekarken bunları yaparak genclıgımı yasıyordum bu sekılde acı cekmedim ben kadınım herseyden once daha narinim daha ilgiye ihtiyacım var bana bakıcılık yapsın istemıyorum ama alıısılmıs bı hayat duzenınız bi anda degıstıyse ve hersey kotuye gıttıyse benim aklıma hersey gelir
eh...geçmiş olsun mu diyim,günaydın mı diyim ?1 kere yakaladım aldatırken geçen sene sonra yemin etti yapmıcam diye bilmiyorum aklıma getırmek istemıyorum böyle birşey daha cok yıkar beni