Kürtajdan sonra evliliğimde Sıkıntılar var

ketenprenses35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
15
3
35
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım Aklımı kaçıracak gibi olmaya basladim artık 5 gun once 5 haftalık bebeğimi düşük sebebiyle kaybettim kürtajla aldılar zaten acım cok buyuk 2 senedir bebek icin uğraşıyoruz tam hersey bitti derken Rabbim sesimizi duyup bi melek vermişti ama hersey Kötüye gitti benim psikolojim cok bozuldu bu zamanda esimin desteği ile toparlarım ama bebeğimi kaybettikten sonra o kadar uzaklaştık ki eve sabaha Karsi geliyor benimle dogru düzün oturup konuşmuyor dun dayanamadım ayrılmak mi istiyorsun diye sordum hayır seni daha cok seviyorum dedi ama yaptıkları ile söyledikleri tutarsız bana sarılmıyor öpmüyor Yanyana bile gelmekten kaçınıyor baska biri mi var diyorum hayır bu olay beni cok etkiledi Üstüme gelme diyor düşüncesi ayrılmak mi kızlar cok kotu durumdayım

belki o da psikolojik bunalımda uzun uzun konuşmalsın diyalog halinde olmalısın kolay değil

o da kaybettiğiniz bebeğinizin acısını yaşıyor olmalı. erkekler kadınlar gibi acılarını üzüntülerini rahat ifade edemez içlerine atarlar. o da acısını içinde yaşıyor demek ki. hemen ayrılık laflarını gündeme getirmeyin siz de. biraz zaman verin. sorgulayıcı olmak yerine destek verici olun, acınızın ortak olduğunu hissettirin. zamanla düzelecektir.

Belli ki o da çok üzülmüş, etkilenmiş. Biraz izin verin acısını yaşasın. Bir şeyleri bu kadar üstelemek sizi daha kötü yapar. Eşinize biraz alan bırakın, rahatlasın.

Acıma ortak olamıyorum sorun orda doktor kan degerlerin cok düşmüş gebeliğin düşük ile sonuçlanacak dediği andan itibaren benim Yanımda sakin ağlama güçlü ol dedi onun yanında tek bi damla Gözyaşı dökmedim tuvalete kapanıyorum saatlerce ağlıyorum o beni oyle görmesin diye bak bi daha yaparız diyorum bi sure korunarak birlikle olsak iyi olacak diyor hatta cinsellik konusu açıldığında kaçıyor bunlara sebep ayrılık konusu aklıma geldi korunarak birliktelik ne demek Allah askına

evet belkide senin bir daha kısa sürede aynı acıyı yaşamanı istememen için öyle korunmak istemeyi düşünmüş olabilir. ve unutma Alan da Veren de Allah

Yapmayin Allah aşkına, daha yeni bebek kaybetmissiniz. Hadi bir daha demek o kadar kolay mı? Korkmuş işte. Ya yine aynı şey olursa diye düşünüyor büyük ihtimalle. Neticede o da etkilendi, hemen denemek istememesini ayrılığa yormayın. Siz de kendinizi zorlamayin. Kadınlarla erkeklerin tepkileri farklı.

Cok zayifmissiniz yada aranizdaki bag zayif bebegini kaybettiin diye uzulursun oda uzulurde bu kadar evliligi sallayacak kadar olmamaliydi.
Bunun suclusu sen degilsin neticede hemen tekrar denemek istemiyor olabilirde dokunmamak sabahlara karsi gelmek neymi

Olay çok taze olmuş.Evet ilgiye ihtiyacınız var ama onun da acısını yaşamaya hakkı var.
Bırakın biraz kendiyle başbaşa kalsın
Üstelik başka bir kadın filan olsa,üzüleceğini bile zannetmiyorum bu kadar.
Kuruntu yapmayın

yaşadıklarını bilemeyiz ama bu olay sana doğru gelmesi için önemli bir neden. Dışarı değil sana doğru yönelmesi lazımdı bu zor dönemde.

Oturun kocanizla konusun. Aciniz beraber yasayin ve bunu atlatmak icin birbirinize zaman taniyin ... Daha cok taze.
Allah yardimciniz olsun ...

Bana göre hiç mantıklı değil. İnsanlar evliliklerinde ne çalkantılar yaşıyor da yine de kopmuyor,kopamıyor. İyi o zaman en ufak sorunda birbirimize sırtımızı mı dönelim?
Belki zannettiğiniz kadar güçlü duygular yoktur onda.
Sizi üzmek istemem ama "e üzülmüştür,o da acısını böyle yaşıyor" diyip geçemem ben.

Daha 5 gün olmuş. Herşey çok taze.. Kendinize de eşinize de zaman verin.. Şuan doğru düşünemediğiniz için eşinizin uzaklaştığını sanıyorsunuz.. Ve lütfen sormayın eşinize bu tür sorular.
Bu acı ikinizin acısı. Birbirinize sarılarak atlatacaksınız ama once artçı şoku atlatmak lazım.
Allah sabır versin ve en yakın zamanda hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin yavrunuzu.

Yanlış mı okudum, 5 gün olmuş bebeğini kaybettiği değil mi ? Bu süreç çok çok normal iki taraf içinde.

Bebeginizi kaybeymenize ne kadar uzuldugunuzu tahmin ediyorum.12 temmuzda 5 haftalik dusuk yaptim.Sizin kadar beklememe ragmen ve kurtaja gerek kalmamasina ragmen henuz kendime yeni geldim..
Allah esinizle muhabbetinizi artirsin tkerar bebek nasip etsin.

Erkekler acısını bizler kadar ayan beyan yasamiyor.Icine atip kafa dagitma pesinde oluyor genelde.Evde olduğu zaman sakince canimdan can gitmis bide sen uzaklasma diyin sizin durumunuzu daha net anlar belki.
Rabbim tez zamanda hayirli sağlıklı evlat nasip etsin arkadasim...
K ketenprenses35

çok sarsıcı üzücü bir olay

benim de ilk bebeğim karnımda ölmüştü hem de 3 aylıkken

2.si böyle 1 aylıkken düşmüştü

böyle zamanlarda insanlar birbirine daha çok kenetlenir eşinin böyle davranması çok üzücü ve düşündürücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…