- 20 Ocak 2010
- 45.662
- 158.837
- 43
-
- Konu Sahibi ketenprenses35
aynen ya artık paranoyak olduk...Fazla komplo kurmak istemiyorum fakat acaba daha önce diger bir kadin mi vardi ve sen hamile kalinca onu birakip, tekrar düsük yaptiginda, tekrar onun ile olmak istiyor? Bilemedim, bir hafta tek basina niye kalmak istesin adam?
Yada artik bdv'yi okuya okuya paranayok oldum
Kesinlikle ile tavrini koy. Eger anneme gidersem, asla geri gelmem de. Orasida senin evin, ne hak ile beyefendi seni ordan kovmaya calisiyor?? Kürtajin önce böyle davraniyormuydu? Sonucta bu tavri ile burnuma iyi kokular gelmedi üzgünüm
canım çok üzüldüm ben düşük yaptım 5 ay önce seni çok iyi anlıyorum o dönemde insan yanına destek arıyor.Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım Aklımı kaçıracak gibi olmaya basladim artık 5 gun once 5 haftalık bebeğimi düşük sebebiyle kaybettim kürtajla aldılar zaten acım cok buyuk 2 senedir bebek icin uğraşıyoruz tam hersey bitti derken Rabbim sesimizi duyup bi melek vermişti ama hersey Kötüye gitti benim psikolojim cok bozuldu bu zamanda esimin desteği ile toparlarım ama bebeğimi kaybettikten sonra o kadar uzaklaştık ki eve sabaha Karsi geliyor benimle dogru düzün oturup konuşmuyor dun dayanamadım ayrılmak mi istiyorsun diye sordum hayır seni daha cok seviyorum dedi ama yaptıkları ile söyledikleri tutarsız bana sarılmıyor öpmüyor Yanyana bile gelmekten kaçınıyor baska biri mi var diyorum hayır bu olay beni cok etkiledi Üstüme gelme diyor düşüncesi ayrılmak mi kızlar cok kotu durumdayım
kızlar dün gece hiç öğrenmek istemedıgım bi gercekle yüzyüze kaldım kocam eskı sevgılısyle gorusuyormus ortak bi tanıdıgımız varmıs o kızla , tesadufen ogrendım butu gecekavga ettik ve bosanmak istedgını söylledi ne yapacagımı bilmiyorum kocamı çok seviyorum ağlamaktan perişan oldum bütün gece sancım oldu sinirden kabul edemıyorum
ben o kadar güçlü değilim onsuz olmayı düşünemiyorumki ama artık onunlada olmaz çok kötü durumdayımya tabiki boşanacaksın sevgisi mi kalmış bunun?
biliyorum ama kabul edemiyorum canım çok acıyorHamileliğimizin sonlanması eşiniz için bir fırsat olmuş,eski sevgilisiyle birleşmesi için önünde hiçbir engel kalmadı.hamileyken vicdan yapıyordu ve sizinle ilgilenmek zorunda kalıyordu ama artık bunu yapmasına da gerek yok.bu Yüzden sizden soğumuş gözüküyor Mecburiyet kalkınca. Biliyorum acılısınız ve herşey üst üste geliyor gibi ama bu böyle gitmez,evliliğinizi bir gözden geçirin
allah kimseye yasatmasın 2 haftada hayatım altust olduAllah belasını versin pisligin ..rabbim korumuş sizi Bebeğinizi ...ne olur güçlü olmaya çalışın hepsi gecicek