Kürtajdan sonra evliliğimde Sıkıntılar var

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım Aklımı kaçıracak gibi olmaya basladim artık 5 gun once 5 haftalık bebeğimi düşük sebebiyle kaybettim kürtajla aldılar zaten acım cok buyuk 2 senedir bebek icin uğraşıyoruz tam hersey bitti derken Rabbim sesimizi duyup bi melek vermişti ama hersey Kötüye gitti benim psikolojim cok bozuldu bu zamanda esimin desteği ile toparlarım ama bebeğimi kaybettikten sonra o kadar uzaklaştık ki eve sabaha Karsi geliyor benimle dogru düzün oturup konuşmuyor dun dayanamadım ayrılmak mi istiyorsun diye sordum hayır seni daha cok seviyorum dedi ama yaptıkları ile söyledikleri tutarsız bana sarılmıyor öpmüyor Yanyana bile gelmekten kaçınıyor baska biri mi var diyorum hayır bu olay beni cok etkiledi Üstüme gelme diyor düşüncesi ayrılmak mi kızlar cok kotu durumdayım
yaşadığınız olay kolay bir şey değil. birbirinize zaman verin. siz nasıl üzüldüyseniz oda eminim üzülmüştür belki bunu size yansıtıp daha çok üzmemek için uzak duruyordur. aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen.neden ayrılmak istesin ki sizden. biraz sakin olun durduk yere evliliğinizi yıpratmayın. Allahım inşallah tekrar bir bebek nasip eder size.

yaşadığınız olay kolay bir şey değil. birbirinize zaman verin. siz nasıl üzüldüyseniz oda eminim üzülmüştür belki bunu size yansıtıp daha çok üzmemek için uzak duruyordur. aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen.neden ayrılmak istesin ki sizden. biraz sakin olun durduk yere evliliğinizi yıpratmayın. Allahım inşallah tekrar bir bebek nasip eder size.
adam eski sevgilisiyle görüşüyomuş
karısına da senden boşanmak istiyorum demiş

biliyorum ama kabul edemiyorum canım çok acıyor
Haklısınız ama Görüyorsunuz işte zorla da bu ilişki yürümüyor.
Fedakarlıkta bulunarak,hep alttan alarak ve bazı şeyleri görmemezlikten gelerek yaşamaya ne kadar devam edebilirsiniz .sizde bir yerde tıkanacaksınız.
bir şok yaşıyorsunuz bebeğinizi kaybettiniz biraz zaman geçip toparlayınca sağlıklı düşünüp karar verme aşamasına gelirsiniz

ben o kadar güçlü değilim onsuz olmayı düşünemiyorumki ama artık onunlada olmaz çok kötü durumdayım
Rabbim yardımcın olsun öncelikle daha bebeğinin acısını yasamadan boyle adice bişeyle karsılastın...
Ama her şerde vardır bi hayır.Bak bebeğine ne kadar üzüldün ama suan hamıle olsaydın da öğrenseydin...Hersey ne kadar zor olurdu.Belki kürtaj olmasam aldatmazdı diye düşünebilirsin ama yanlış.
Eşler birbirine önce insan oldugu için değer vermeli çocuk için değil.Lütfen kendini yıpratma boşanmak mı istiyor boşansın sen eş olarak ona sıgınmayı sarılmayı seçtin ama o gecmişine dönmeyi..
Bi söz vardı hatta Geçmiş bi çöplüktür çöplüğüde köpekler karıstırır diye...eski sevgili falan bunlar evli adama yakısmayan seyler...İnsallah hatasını anlar.

Allah o adamın belasını versin .ilk yorumları okudum da çoğu kişi o da acı çekiyodur falan demiş .kendi haline kalsın bir süre gibisinden.Bence dua edin ki böylesine pislik bir adamı ondan çocuğunuz olmadan tanıma fırsatınız oldu.beelki de o kızla siz hamile kalmadan da görüşüyordu ve çocuk olunca bir süre yeni heves çocuğuyla ilgilenip sonra sizi tınlamadan dışarıdaki hayatına dönecekti.mesaj falan bulup yada onunla konuşurken ses kaydı alarak telefonunuza delil toplayın.sizi istemeyeni siz neden isteyeceksiniz ki?
bana kalırsa ilk aldattğında boşanmanız lazımdı ama herkes ikinci bir şansı hak eder demiş dönmüşsünüz ama adam fos çıkmış,sizin yapamadığınızı o size yapıyor şimdi.cok canınıza yansa da elbet o acı azalacak.zararın neresınden dönseniz kardır aldatıldığınızı belgeleyip tazmınat da alın sürünsün.

X