Kürtajdan sonra evliliğimde Sıkıntılar var

Yeni bebek kaybedenlerin belli bir süre bebek yapmaması gerek diyebiliyorum.
bence eşiniz de çok üzülmüş ve o yüzden hemen bebek istemiyor olabilir

Canim bnmde ilk gebeligim kurtajla sonuclanmisti...cok agladm col uzuldum...o an o acinim tarifi yoktu..yeri geldi bagir cagirdm kirdm yeri geldi agladm odalara kapanip icime dondum..esimlede uzaklastim onu gormel istemiyodum sacma ama sanki onu sucluyodum...o da dogal olarak benden uzaklasti..cok buyuk kavgalar ettik..hc belli etmiyodu acisink hatra diyodum suan bak adama hcbsey olmadi tabi benm canimdan can gitti diye..snra yine buyuk bi kavganim sonunda hickira hickira agladi esim ilk ve son kez onu aglarken gordum.dedmki gercekten uzuluyomus icine atiyomus.. senn esinde bska sekillerde acisini hafifletmeye calisiyo sanirim ama bu sekilde seni yalniz birakmasi gecenim 5lernde gelmesi hc hos degil..karsina alip konus suan senn herzamankinden daha cok ihtiyacn var ona..icinde yasadiklarini ve o boslugu biliyrm cnku

eşimi seviyorum biz bugunlere gelene kadar çok sıkıntı cektık evlenebilmek için çok fedakarlıklar yaptık bi anda herseyı böle silip atamaz bende atamam inkar etmiyorum aldattı yakaladım esyalarımı toplayı annemın evvine geldim1 hafta kapıda yattı arabanın içinde sonra dayanamadım affettım yemın etti yapmayacagınıa şimdi bilemiyorum biri aklını karıştırdı yada biri var hayatında ama ben herşeyi silip atmam akşam konuşacagım yoruldum ruhum beynım kalbım paramparca oldu

başınız sağolsun. allah yardımcınız olsun. eşinizde zamanla atlatır inşallah. yeniden birleşirsiniz hatta dahada sıkı bağlanırsınız umarım.

Cnm sen nasil uzgunsen oda ayni sekilde uzuluyodur erkekler kadinlar gibi tam anlamiyla belli edemez biraz birbirinize zaman taniyin :KK51:

Beliki esinde cok üzülmüs ...
Dszla üstüne gitme kendine gelmesine izin ver bence ...
Baskasinin oldugunu sanmiyorum , Erkekler biz bayanlar gibi yasamiyorlar acilarini ...

kızlar dün gece hiç öğrenmek istemedıgım bi gercekle yüzyüze kaldım kocam eskı sevgılısyle gorusuyormus ortak bi tanıdıgımız varmıs o kızla , tesadufen ogrendım butu gecekavga ettik ve bosanmak istedgını söylledi ne yapacagımı bilmiyorum kocamı çok seviyorum ağlamaktan perişan oldum bütün gece sancım oldu sinirden kabul edemıyorum

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım Aklımı kaçıracak gibi olmaya basladim artık 5 gun once 5 haftalık bebeğimi düşük sebebiyle kaybettim kürtajla aldılar zaten acım cok buyuk 2 senedir bebek icin uğraşıyoruz tam hersey bitti derken Rabbim sesimizi duyup bi melek vermişti ama hersey Kötüye gitti benim psikolojim cok bozuldu bu zamanda esimin desteği ile toparlarım ama bebeğimi kaybettikten sonra o kadar uzaklaştık ki eve sabaha Karsi geliyor benimle dogru düzün oturup konuşmuyor dun dayanamadım ayrılmak mi istiyorsun diye sordum hayır seni daha cok seviyorum dedi ama yaptıkları ile söyledikleri tutarsız bana sarılmıyor öpmüyor Yanyana bile gelmekten kaçınıyor baska biri mi var diyorum hayır bu olay beni cok etkiledi Üstüme gelme diyor düşüncesi ayrılmak mi kızlar cok kotu durumdayım
canım çok üzüldüm ben düşük yaptım 5 ay önce seni çok iyi anlıyorum o dönemde insan yanına destek arıyor.

kızlar dün gece hiç öğrenmek istemedıgım bi gercekle yüzyüze kaldım kocam eskı sevgılısyle gorusuyormus ortak bi tanıdıgımız varmıs o kızla , tesadufen ogrendım butu gecekavga ettik ve bosanmak istedgını söylledi ne yapacagımı bilmiyorum kocamı çok seviyorum ağlamaktan perişan oldum bütün gece sancım oldu sinirden kabul edemıyorum

ya tabiki boşanacaksın sevgisi mi kalmış bunun?

Hamileliğimizin sonlanması eşiniz için bir fırsat olmuş,eski sevgilisiyle birleşmesi için önünde hiçbir engel kalmadı.hamileyken vicdan yapıyordu ve sizinle ilgilenmek zorunda kalıyordu ama artık bunu yapmasına da gerek yok.bu Yüzden sizden soğumuş gözüküyor Mecburiyet kalkınca. Biliyorum acılısınız ve herşey üst üste geliyor gibi ama bu böyle gitmez,evliliğinizi bir gözden geçirin

Allah belasını versin pisligin ..rabbim korumuş sizi Bebeğinizi ...ne olur güçlü olmaya çalışın hepsi gecicek

Allah belasını versin pisligin ..rabbim korumuş sizi Bebeğinizi ...ne olur güçlü olmaya çalışın hepsi gecicek

Hamileliğimizin sonlanması eşiniz için bir fırsat olmuş,eski sevgilisiyle birleşmesi için önünde hiçbir engel kalmadı.hamileyken vicdan yapıyordu ve sizinle ilgilenmek zorunda kalıyordu ama artık bunu yapmasına da gerek yok.bu Yüzden sizden soğumuş gözüküyor Mecburiyet kalkınca. Biliyorum acılısınız ve herşey üst üste geliyor gibi ama bu böyle gitmez,evliliğinizi bir gözden geçirin
biliyorum ama kabul edemiyorum canım çok acıyor

Adam önceki Aldatma da belli etmiş canim çünkü 1 kere yapan yine illaki yapıyor gün de kaç konu okuyoruz ..Ne olur kendini düşün şu saatten sonra seni istemeyen i niye isteyesin ..bırak istediği rezil hayatı yaşasın ..düşün bebek olduktan sonra bu olay patlak verse ydi. Ne seni ne o yavruyu düşündü. Değer mi sence 1 damla göz yaşına ..aklını başına al ne yapman gerektiğine karar ver.şaka gibi ya bebek düştü diye resmen kutlama yapmış.

Annelere gidip 1 hafta rahat ettim i? daha doğrusu kızı evine attimi?

Ne ala memleket Allahım aldatan i aldatır hakettiği pislikte bogulsun

X