Kürtajdan sonra evliliğimde Sıkıntılar var

Kızlar bu hemen olan bi sure degil doktora gidiyorum hamile oldugumu öğreniyorum 1 hafta doktor dikkat etmemi söylüyor ve düsukle sonuçlacak diyor ona zaman tanıyın diyorsunuz elbette ben o acı çekmiyor demiyorum ama ben onu içimde hissettim ve kaybettim bu donemde bizim birbirimize sarılmamiz Lazım o bana iyi gelecek ben ona sabaha 5 gündür eve ya gelmiyor arkadaşlarıyla denize Açılıyor Yada sabah 5 de gelip sabah ise gidiyor ben ona hersejikde destek olurum bencil Değilim ama benim ona ihtiyacım var

sen nasıl üzüldüysen bebeğini kaybetmene kocanda üzülmüş sadece duygularımızı gösterme şeklimiz farklı erkeklerle . Belki yüzüne bakınca hatırlıyor belki seni üzgün görmek istemiyor vs. böyle gider ama konuşarak aşmanız lazım Allah en kısa sürede tekrardan nasip eder inşallah

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım Aklımı kaçıracak gibi olmaya basladim artık 5 gun once 5 haftalık bebeğimi düşük sebebiyle kaybettim kürtajla aldılar zaten acım cok buyuk 2 senedir bebek icin uğraşıyoruz tam hersey bitti derken Rabbim sesimizi duyup bi melek vermişti ama hersey Kötüye gitti benim psikolojim cok bozuldu bu zamanda esimin desteği ile toparlarım ama bebeğimi kaybettikten sonra o kadar uzaklaştık ki eve sabaha Karsi geliyor benimle dogru düzün oturup konuşmuyor dun dayanamadım ayrılmak mi istiyorsun diye sordum hayır seni daha cok seviyorum dedi ama yaptıkları ile söyledikleri tutarsız bana sarılmıyor öpmüyor Yanyana bile gelmekten kaçınıyor baska biri mi var diyorum hayır bu olay beni cok etkiledi Üstüme gelme diyor düşüncesi ayrılmak mi kızlar cok kotu durumdayım
Kadının kaybı tabii ki çok büyük, içinde büyüttüğü bir canlının kaybından söz ediyoruz. Ama erkek de kaybetti. Kocanızı tanımıyorum ama duygusal olmaktan çekinen bir insan olabillir, acınıza şahit olursa kendini tutamamaktan korkuyor olabilir, sizin acı çektiğinizi görmek istemiyor olabilir, evdeki hüzünden sıkılıp kendini dışarı atıyor olabilir. Herkes yasını farklı tutar.

Sizin şu anda duygusal desteğe ihtiyacınız var. Kocanız bunu kendi akıl edemiyorsa o zaman ona siz söyleyin. Kendi acısını kendi istediği gibi yaşamasına anlayış gösteriğinizi ama hiç olmazsa bir süre sizin ihtiyaçlarınıza anlayış gösterip yanınızda kalmasını açık açık söyleyin.

En uygun zamanda yeniden hamile kalıp sağlıklı bir bebeğe sahip olmanızı diliyorum.

Sabaha karsi gelmeler esine sarilmamalar acisiyla ne ilgisi var bizde 3 yildan sonra zorla bebegimizi bulduk dedik amama dusuk yaptm 3 ay sonra tekrar dusk yaptim esimle birbirimize daha cok saríldik destek olduk busekilde davranmasi anormal geldi bana

benide üzen kafamda soru isaretleri bırakan bu hareketleri telefonla aradım açtı soguk soguk konustu kapatıyorum dedi yüzüme kapattı telefonu bizim daha çok sarılmamıza ihtiyaçımız var ki ben 6 ay oncesıne kadar pskıyatr tedavısı görüyordum aldığım ilaçlar ağırdı baya bıraktım ilaçları bunları bilen eşimin boyle sorumsuzca davranmasına katlanamıyoryum.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım Aklımı kaçıracak gibi olmaya basladim artık 5 gun once 5 haftalık bebeğimi düşük sebebiyle kaybettim kürtajla aldılar zaten acım cok buyuk 2 senedir bebek icin uğraşıyoruz tam hersey bitti derken Rabbim sesimizi duyup bi melek vermişti ama hersey Kötüye gitti benim psikolojim cok bozuldu bu zamanda esimin desteği ile toparlarım ama bebeğimi kaybettikten sonra o kadar uzaklaştık ki eve sabaha Karsi geliyor benimle dogru düzün oturup konuşmuyor dun dayanamadım ayrılmak mi istiyorsun diye sordum hayır seni daha cok seviyorum dedi ama yaptıkları ile söyledikleri tutarsız bana sarılmıyor öpmüyor Yanyana bile gelmekten kaçınıyor baska biri mi var diyorum hayır bu olay beni cok etkiledi Üstüme gelme diyor düşüncesi ayrılmak mi kızlar cok kotu durumdayım
Canim oncelikle cok gecmis olsun rabbim tekrardan hayirli bebekler verir insallah canim senin durumun aynisini bende yasadim 12 haftalik ken kurtaj oldum bende sizin gibi cok bekledim 5 yil sonra hamile kaldim ve kurtajla sonlandirildi bizde ayni sizin gibi cok zor gunler yasadik benim de esim sabah beste cijiyodu ise gece 10 kadar bazan gece ikiye kadar gelmiyodu eve benimde onun destegine cok ihtiyacim vardi anca kendimi oyle toparlaya bilirdim ama o hic destek olmadi tam tersi benden cok uzaklasti bu durum 3 ay kadar surdu bence kendinizide uzmeyin kocanizi o haliyle birakin duzelecektir biz acimizi belli ettiririz ama erkekler oyle degil borakin kendi haline tekrardan cocuk yapmak istedigin ana kadar serbest birak o size nasil davraniyorsa sizde ayni oyle davranin sizin yapacaginiz sey stres yapmayin cunki ben cok stres yaptim hem esimden dolayi hem bebegimi kaybettim diye 3 ay sonra tekrar hamile kaldim ve tekrar dusuk yaptim kendinizi iyi hissettirecek seyler yapin kendinizi bir an once toparlayin tekrardan o acilari yasamamak icin

Canim oncelikle cok gecmis olsun rabbim tekrardan hayirli bebekler verir insallah canim senin durumun aynisini bende yasadim 12 haftalik ken kurtaj oldum bende sizin gibi cok bekledim 5 yil sonra hamile kaldim ve kurtajla sonlandirildi bizde ayni sizin gibi cok zor gunler yasadik benim de esim sabah beste cijiyodu ise gece 10 kadar bazan gece ikiye kadar gelmiyodu eve benimde onun destegine cok ihtiyacim vardi anca kendimi oyle toparlaya bilirdim ama o hic destek olmadi tam tersi benden cok uzaklasti bu durum 3 ay kadar surdu bence kendinizide uzmeyin kocanizi o haliyle birakin duzelecektir biz acimizi belli ettiririz ama erkekler oyle degil borakin kendi haline tekrardan cocuk yapmak istedigin ana kadar serbest birak o size nasil davraniyorsa sizde ayni oyle davranin sizin yapacaginiz sey stres yapmayin cunki ben cok stres yaptim hem esimden dolayi hem bebegimi kaybettim diye 3 ay sonra tekrar hamile kaldim ve tekrar dusuk yaptim kendinizi iyi hissettirecek seyler yapin kendinizi bir an once toparlayin tekrardan o acilari yasamamak icin

çok teşekkür ederim tekbaşıma atatmaya calısıyorum boyle sureç daha uzun ve acılı olacak bıraktım onuda ama hersey cok guzelken bi anda degısmesı bu duruma gelmesi beni mahvettı acım çok büyük canımı kaybettım bide eşimi kaybetme korkusu sardı ne yapacagaımı bilemedim

Senin Gibi o da üzülüyo belliki. Ama düşüğün arkası gelir derdi rahmetli anneannem. İnşallah hemen yine olur.Bende öyle oldu.sıkıntıların da geçer inşallah.

çok teşekkür ederim tekbaşıma atatmaya calısıyorum boyle sureç daha uzun ve acılı olacak bıraktım onuda ama hersey cok guzelken bi anda degısmesı bu duruma gelmesi beni mahvettı acım çok büyük canımı kaybettım bide eşimi kaybetme korkusu sardı ne yapacagaımı bilemedim
Canim senin suanki acini cok iyi anliyorum o durumu iki defa yasadim bende cok acilar cektim yanlizfim hic kimse bana moral vermedi yanimda kimsem yoktu esim desem yok gibiydi ama kendiniz icin geleceginiz icin toparlanmaya bakin siz ne kadar cabuk toparlanirsaniz rahminizde o kadar cabuk toparlanacaktir tekrar bu durumu yasamayin esinizle konusun diyin seni cok iyi anliyorum acin buyuk ama biz birbirimize destek olmazsak birbirimize iyi gecinemezsek bu durumu nasil atlatacagiz diyin suan korunuyormusunuz doktorunuz ne onerdi ilac felan verdimi

Herkesin aci yasamasi farkli evet, bazeleri hüngür hüngür aglar, bazeleri herseyi icine atip, sanki hic bisey olmamis gibi davranir. Ama hic bir sekil eve sabahin köründe gelmeyi mesrulastirmaz. Bu aci cekme yöntemi degil. Seni bu aci ile bide gece gece yalniz birakmaya hakki yok.

Esin ile artik konusman lazim. Ikinizinde aci yasadiginizi fakat bu gece gece eve terk etme nedenini olmadigini söyle. Tam bu zamanlarda bibirinize kenetlenmezini lazim oldugunu ve ona ihtiyacin oldugunu söyle.

Bebek konusunuda bir müddet acmayin. Beraber bi tatile gidin, tekrar bibirinizi bulun, tekrar birbirinizi sevdiginiz icin cinsellik yasayin, yani bebek icin degil.

Kızlar bu hemen olan bi sure degil doktora gidiyorum hamile oldugumu öğreniyorum 1 hafta doktor dikkat etmemi söylüyor ve düsukle sonuçlacak diyor ona zaman tanıyın diyorsunuz elbette ben o acı çekmiyor demiyorum ama ben onu içimde hissettim ve kaybettim bu donemde bizim birbirimize sarılmamiz Lazım o bana iyi gelecek ben ona sabaha 5 gündür eve ya gelmiyor arkadaşlarıyla denize Açılıyor Yada sabah 5 de gelip sabah ise gidiyor ben ona hersejikde destek olurum bencil Değilim ama benim ona ihtiyacım var

Vay be, bide arkadaslari ile deniz keyfi yapiyormus. Beyefendi neredeyse bu düsügü firsat bilip gece gece keyif yapiyor öyle mi? Kusura bakmada, üzgün bir insan bunlari yapmaz. Gece gece arkadaslar ile keyif yapip, karisini yalniz birakmaz. Sen gecenin 5inde ancak eve gelseydin, esinin tepkisi nasil olurdu? "Aci'si var birakayim" mi derdi yoksa cok büyük tartisma, hatta bosanmaya kadar gidin bir tartismaya mi yapardi?

Sen yapamiyorsan, o niye yapiyor? Onun ne ekstra özelligi varmista? Bu sitede ve kadinlar genelde erkeklere cok fazla yumusak ve toleransli davraniyorlar. Herseye kilif buluyorlar "o erkektir gururundan böyle" " o erkektir üzüntüden böyle" kisacasi "o erkektir her moku yapmaya hakki var" oluyor, ki degil. Erkekleri bizden fizyolojik anlamda biraz degisik olabilir fakat bu sorumluluklarindan kacmak icin bir neden degil. Bir düsük yasamisiniz tamam fakat siz halen evlisiniz. Ve bu demek ki esinin halen sorumluluklari vardir diye. Birden bire ergen, bekar hayati yasamaya lüksü yok.

Artik ciddi bir sekilde esine tavir alman lazim. Aci ise sen su an en ala'sini cekiyorsun, sen gece gece deniz keyfi yapiyormusun? Hayir, demek o'da yapmamali. Bir daha böyle yaptiginda aksam kapi'yi kilit ve anahtari üzerine birak ki giremesin ev'e. Akli fikri tekrar basina gelmesi lazim beyefendinin!

Acıma ortak olamıyorum sorun orda doktor kan degerlerin cok düşmüş gebeliğin düşük ile sonuçlanacak dediği andan itibaren benim Yanımda sakin ağlama güçlü ol dedi onun yanında tek bi damla Gözyaşı dökmedim tuvalete kapanıyorum saatlerce ağlıyorum o beni oyle görmesin diye bak bi daha yaparız diyorum bi sure korunarak birlikle olsak iyi olacak diyor hatta cinsellik konusu açıldığında kaçıyor bunlara sebep ayrılık konusu aklıma geldi korunarak birliktelik ne demek Allah askına

Bence seni düşündüğü için bir süre korunmak iştemiştir bir iyileş inşallah daha iyi olur canım çok geçmiş olsun.

o çocuk sadece senin değildi o da baba ve en az senin kadar yıpranmış vaziyette biz kadınlar bu tür zamanlarda tüm hıncımızı erkeklerden çıkarıyoruz onun bizimle aynı şeyleri düşünmesini bekliyoruz ancak öyle olmuyor .bence yaşadığınız bu sıkıntılı günleri birbirinize kenetlenerek atlatmalısız yoksa birimi var ayrılmak mı istiyorsunuz polemikleriyle evliliği kendi ellerinle sonlandırırsın ki erkekler bu tür sorulardan hiç hoşlanmıyorlar ve bir dönem sonra hakikaten aldatmak gereğini hissediyorlar nasıl olsa güvenmiyor değip aldatıyorlar.....
ayrıca çok geçmiş olsun inşallah bidahakine hamile kalırsın...

Bence üzerine gitme kolay değil.erkekler biz gibi değil kendi haline bırak cok etkilenmiş olabilir. Sanada allahım sabır versin hayırlısını sağlıklısını iste rabbim zamanı gelince yeniden verir sen hep dua et.eşinede anlat eger allahım isteseydi o herşekilde dünyaya gelirdi belki hasta belki sakat olacaktı allah korusun. Allahımdan iste inş.tez zamanda sağlıklı bebeğiniz olsun.

Adamcagiz yas tutuyor belli ki. Ağır bir travma sonuçta. Senin içinde onun içinde tabiki. Ama kadınlar yas tutarken biri onu sevsin opsun istiyor. Adam ilgi göstersin pohpohlasin. Ama belli ki adamın canı yanıyor. Bir uzmana gidin ya da sabırla acinin geçmesini bekleyin.

Vay be, bide arkadaslari ile deniz keyfi yapiyormus. Beyefendi neredeyse bu düsügü firsat bilip gece gece keyif yapiyor öyle mi? Kusura bakmada, üzgün bir insan bunlari yapmaz. Gece gece arkadaslar ile keyif yapip, karisini yalniz birakmaz. Sen gecenin 5inde ancak eve gelseydin, esinin tepkisi nasil olurdu? "Aci'si var birakayim" mi derdi yoksa cok büyük tartisma, hatta bosanmaya kadar gidin bir tartismaya mi yapardi?

Sen yapamiyorsan, o niye yapiyor? Onun ne ekstra özelligi varmista? Bu sitede ve kadinlar genelde erkeklere cok fazla yumusak ve toleransli davraniyorlar. Herseye kilif buluyorlar "o erkektir gururundan böyle" " o erkektir üzüntüden böyle" kisacasi "o erkektir her moku yapmaya hakki var" oluyor, ki degil. Erkekleri bizden fizyolojik anlamda biraz degisik olabilir fakat bu sorumluluklarindan kacmak icin bir neden degil. Bir düsük yasamisiniz tamam fakat siz halen evlisiniz. Ve bu demek ki esinin halen sorumluluklari vardir diye. Birden bire ergen, bekar hayati yasamaya lüksü yok.

Artik ciddi bir sekilde esine tavir alman lazim. Aci ise sen su an en ala'sini cekiyorsun, sen gece gece deniz keyfi yapiyormusun? Hayir, demek o'da yapmamali. Bir daha böyle yaptiginda aksam kapi'yi kilit ve anahtari üzerine birak ki giremesin ev'e. Akli fikri tekrar basina gelmesi lazim beyefendinin!
harfi harfine katiliyorum size..:KK9:

acı cekiyorum diyen biri sürekli arkadaslarıyla gece eglenmelerine cıkarmı kızlar yapmayın tamam herkesın acısını yasama seklı farklıdır ben kendını öldürsün demiyorum tamam sadece bnım bebegımde degıldı ama kuzeni geliyor onları kıramıyor gece bara gıdıyorlar arıyorum aglamaklı sarhos kafamı bozma dıyor dun veye arkadaslarıyla bara gıdıyor tekneyle acılıyor bu nasıl bi acı cekme seklı ben bekarken bunları yaparak genclıgımı yasıyordum bu sekılde acı cekmedim ben kadınım herseyden once daha narinim daha ilgiye ihtiyacım var bana bakıcılık yapsın istemıyorum ama alıısılmıs bı hayat duzenınız bi anda degıstıyse ve hersey kotuye gıttıyse benim aklıma hersey gelir

Bebeğimi kaybettim demişsin o aynı zamanda onunda bebeği... Belli ki çok üzülmüş. Hiçbir şey olmamış gibi davransaydı hiç normal olmazdı. Biraz zaman verin birbirinize. Allah hayırlısı ile yeniden nasip eder inşallah.

Canim senin suanki acini cok iyi anliyorum o durumu iki defa yasadim bende cok acilar cektim yanlizfim hic kimse bana moral vermedi yanimda kimsem yoktu esim desem yok gibiydi ama kendiniz icin geleceginiz icin toparlanmaya bakin siz ne kadar cabuk toparlanirsaniz rahminizde o kadar cabuk toparlanacaktir tekrar bu durumu yasamayin esinizle konusun diyin seni cok iyi anliyorum acin buyuk ama biz birbirimize destek olmazsak birbirimize iyi gecinemezsek bu durumu nasil atlatacagiz diyin suan korunuyormusunuz doktorunuz ne onerdi ilac felan verdimi
narkozun etkisiyle kendıme gelemedim tansıynm dustu kanamam çokoldu eşime soylemıs ilaçları 15 gün deniz havuz yok demiş 1 ay ilişkiye girmeyin demiş

X