• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız.

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.399
133
Slm bayanlar.ben 9 haftalık kürtaj oldum.tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım.ama maalesef kalp atışı olmadığı için hamilelik sonlandırıldı.
Sizlerden ricam kürtaj olupta kendiliğinden hamile kalanınız veya çevtesinden duyan varsa burada paylaşabilir mi.kaç ayda hamile kaldınız.

Oncelikle gecmis olsun canim. Ben yaklasik 1 sene once kurtaj oldum bos gebelik yuzunden. Sonrasinda korunmadigim halde 8 ay boyunca hamile kalamadim. Bazi insanlarin rahmi toparlanmasi uzun surebiliyor kimisi hemen kurtaj sonrasi hamile kaliyor. Aslinda yapabilecegimiz bisey yok sadece zamana birakip sabirla beklemek lazim. Cok sukur 8 ay sonunda hamile kaldim Allah'im sanada hayirlisindan ve sagliklisindan nasip etsin en kisa zamanda insallah.

Oncelikle gecmis olsun canim. Ben yaklasik 1 sene once kurtaj oldum bos gebelik yuzunden. Sonrasinda korunmadigim halde 8 ay boyunca hamile kalamadim. Bazi insanlarin rahmi toparlanmasi uzun surebiliyor kimisi hemen kurtaj sonrasi hamile kaliyor. Aslinda yapabilecegimiz bisey yok sadece zamana birakip sabirla beklemek lazim. Cok sukur 8 ay sonunda hamile kaldim Allah'im sanada hayirlisindan ve sagliklisindan nasip etsin en kisa zamanda insallah.
Amin canım inş.benim normalde de olmuyordu.tüp bebekti bu kaybettiğim.ama kürtajdan sonra normal yolla hamile kalırsın diyorlar.bakalım inş.allah banada kısmet eder.seninde evladını allah bağışlasın.

Amin canım inş.benim normalde de olmuyordu.tüp bebekti bu kaybettiğim.ama kürtajdan sonra normal yolla hamile kalırsın diyorlar.bakalım inş.allah banada kısmet eder.seninde evladını allah bağışlasın.

Evet canim insallah Allah'im hakkinda en hayirlisi neyse onu versin. Herseyde bi hayir vardir cok sukur inancimiz var. Tabi bazen insan zorlaniyor ama okadar cok ornekler varki bi sekilde yavrusuna kavusanlar. Allah'im kimsenin kucagini bos birakmasin. Herzaman dualarimda eksik etmiyorum bebek hasreti cekenleri.

Benimde onca denemeye rağmen olmuyordu ama bi kere kaldıktan sonra kaybetsende devamı geliyor korkma. Korunmayı bıraktığm ay hamile kaldım.
sağlıkla hayırla yeniden Nasip eder Rabbim sanada inşallah...

kürtajdan 5 ay sonra hamile kaldım ama malesef onun da kalbi durdu , tavsiyem bu süreçte tüm tahlilleri yapıp tekrar öyle denemeniz , inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavusuruz bebeklerimize

kürtajdan 5 ay sonra hamile kaldım ama malesef onun da kalbi durdu , tavsiyem bu süreçte tüm tahlilleri yapıp tekrar öyle denemeniz , inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavusuruz bebeklerimize
Bebek incelendi ama bi sorun çıkmadı canım.sadece kan sulandırıcı iğnenin dozunu arttırmamız gerek bi daha ki hamileliğinde dedi dr.tabi bi daha hamile inş.kalabilirsem.

Back