- 30 Mayıs 2022
- 1.598
- 2.127
Sureciniz nasıl ilerledi sebebi neydi doktor bişey dedi mi hac haftalıktiEvet bencede ama elimde olmuyo ki , hiç stres olmucam diyorum yaşadıklarımı düşünce bile kötü oluyorum, çok üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sureciniz nasıl ilerledi sebebi neydi doktor bişey dedi mi hac haftalıktiEvet bencede ama elimde olmuyo ki , hiç stres olmucam diyorum yaşadıklarımı düşünce bile kötü oluyorum, çok üzülüyorum
Çok haklisin canim bizde tramva oldu ister istemezEvet bencede ama elimde olmuyo ki , hiç stres olmucam diyorum yaşadıklarımı düşünce bile kötü oluyorum, çok üzülüyorum
İlk kaybım 33 haftalıktı , hiç bişi yokken kalbi durdu. Ardından tekrar gebe kaldım 7.haftada kalbi durdu bebek sağlıksızmış öyle söyledi doktor. Tekrar gebe kalamadım işte bi sene olucak.Sureciniz nasıl ilerledi sebebi neydi doktor bişey dedi mi hac haftalıkti
Ayyy bal damlıyo ağzından inşallah canımm inşallahHayır yaaa öyle düşünme olumlu dusun iyi düşün iyi olsun bence bebislerimiz bizimle ben rüya gördüm ay çok çok umutlu hisseidyorum
Ah canım ya Allah acını hafifletsinn peki sebep söylemiyorlar mi genetik test falan yapılmadı mıİlk kaybım 33 haftalıktı , hiç bişi yokken kalbi durdu. Ardından tekrar gebe kaldım 7.haftada kalbi durdu bebek sağlıksızmış öyle söyledi doktor. Tekrar gebe kalamadım işte bi sene olucak.
Yani pozitif dusunyorum senin düşükten sonra degerlendirdigin ilk ay mi canim. İlki kaçıncı ayda olmuştuAyyy bal damlıyo ağzından inşallah canımm inşallah
Ben mayıs ayında ilk denemede hamile kaldım canım ama sağlıklı ilerlemedi şimdi de eylülden beri deniyoruz olmadı henüz üstelik iki aydır yumurtlama dönemlerimde grip oluyorum e nurofen falan içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama grip olunca da işe güce gidemiyorum o yüzden mayıs ayındaki gibi umursamaz ve rahat beni özledim senin kaçıncı ayda oldu kürtaj olan bebişinYani pozitif dusunyorum senin düşükten sonra degerlendirdigin ilk ay mi canim. İlki kaçıncı ayda olmuştu
Anladım canım tabii stres olmak çok etkiliyor.Bende pkos var bide ben her ay yumurtlamayı değerlendirmemistim 6. Ayda olmuştu bebeğimBen mayıs ayında ilk denemede hamile kaldım canım ama sağlıklı ilerlemedi şimdi de eylülden beri deniyoruz olmadı henüz üstelik iki aydır yumurtlama dönemlerimde grip oluyorum e nurofen falan içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama grip olunca da işe güce gidemiyorum o yüzden mayıs ayındaki gibi umursamaz ve rahat beni özledim senin kaçıncı ayda oldu kürtaj olan bebişin
Ay yeni bebişin yolda inşallah annesi pcos olmana rağmen gayet iyi uğraştırmadan olmuş yine olur yeter ki stres yapmayalımAnladım canım tabii stres olmak çok etkiliyor.Bende pkos var bide ben her ay yumurtlamayı değerlendirmemistim 6. Ayda olmuştu bebeğim
Yani evet uğraşmadım şükür ama müthiş bir diyet ve spor yaptım ama üzüntüden bı kısmını geri aldım şu an onları vermeye çalışıyorumAy yeni bebişin yolda inşallah annesi pcos olmana rağmen gayet iyi uğraştırmadan olmuş yine olur yeter ki stres yapmayalım
Olsun yarasın canım aldığın kilolar inşallah inşallah bir hafta sonra buraya çift çizgi testlerimizi atalımYani evet uğraşmadım şükür ama müthiş bir diyet ve spor yaptım ama üzüntüden bı kısmını geri aldım şu an onları vermeye çalışıyorum
Bu arada aminnn kuzum inşallah hepimiz bu ay sevinçli haberi alırız
Herşeyi yaptırdım , sebebi yok.. inşallah canımAh canım ya Allah acını hafifletsinn peki sebep söylemiyorlar mi genetik test falan yapılmadı mı
Ayyy aminn o ne güzel duaaa tam bir hafta var bakalım zaman nasıl gececekOlsun yarasın canım aldığın kilolar inşallah inşallah bir hafta sonra buraya çift çizgi testlerimizi atalım
Aynen canım geçmiyor zaman vallaAyyy aminn o ne güzel duaaa tam bir hafta var bakalım zaman nasıl gececek
Ee bugün nasılsın var mı belirti ay benim karın ağrım başladı tezgaha yaşlanınca vs oluşuyor resmen gebeligime aynı şeyleri yasiyorum.Ya gebeyim ya da ruh hastası oldum dhejejsnnsbdAynen canım geçmiyor zaman valla
Yaa inşallah kuzum ne güzel bende hiç belirti yok ya bi öksürük tuttu gidiyo grip gibiyim bu ay da olmadı gözüyle bakıyorumEe bugün nasılsın var mı belirti ay benim karın ağrım başladı tezgaha yaşlanınca vs oluşuyor resmen gebeligime aynı şeyleri yasiyorum.Ya gebeyim ya da ruh hastası oldum dhejejsnnsbd
Geçmiş olsun canım olsun sen yine de gebe gibi davran yediğine ictigine dikkat etYaa inşallah kuzum ne güzel bende hiç belirti yok ya bi öksürük tuttu gidiyo grip gibiyim bu ay da olmadı gözüyle bakıyorum