Kürtaj olan bacilarim size sorularım var

Maxs 35,45 diyorlar adet için ben 38. Gün adet oldum banada doktor korun vs dememisti enfeksiyon falanda kapmadim çok şükür herkezinki farklı oluyor kimine 3 ay koruma veriyorlar doktor ne derse sen o yönde ilerle yapışıklık vs de çok düşük bir ihtimlal buraya bakarsan kafan çok karışır benim öyle olmuştu Allah birdaha yaşatmasın :)
Bana da vermedi canim.Sen hamile kaldın mı sonrasinda

Bana da vermedi canim.Sen hamile kaldın mı sonrasinda
Bende daha yeni kürtaj oldum kasımın 2 de yani ilk adetimi daha salı gunu oldum ağrılarım oldu biraz başlarda düzenli cinsel ilişki yaşayamadım yani sanırım piskolojikmen biraz ara vericem yani uzun lafi kisasi deneyemedik henüz çok fazla :) zamanla hepimize nasip olur inşallah

Ay bilemedim ki canım yaa benim bat 22 si sen 20sine kadar gelir diyorsun 19una ne dersin çok mu geç senin için🥰
Ya aslında varsa da erken öğrenmek istemiyorum çünkü ne kadar erken o kadar stres demek benim için.Hic geç değil 20 sine kadar bekleme niyetim var tabii kendi teşrif edip gelmezse 🥹

Bende daha yeni kürtaj oldum kasımın 2 de yani ilk adetimi daha salı gunu oldum ağrılarım oldu biraz başlarda düzenli cinsel ilişki yaşayamadım yani sanırım piskolojikmen biraz ara vericem yani uzun lafi kisasi deneyemedik henüz çok fazla :) zamanla hepimize nasip olur inşallah
Cooook geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin en hayırlı zamanda yeniden olsun insallah

Ya aslında varsa da erken öğrenmek istemiyorum çünkü ne kadar erken o kadar stres demek benim için.Hic geç değil 20 sine kadar bekleme niyetim var tabii kendi teşrif edip gelmezse 🥹
Tamam canım bekleyelim o zaman 😍 belirti olursa haber verelim birbirimize 🥰

Gittin mi canim doktora acaba bir sıkinti mi oluştu.Halk ağzı düşükten hemen sonra kolay olur falan diyorlar bende ondan çok umutlandim sanırım ya
Gitmez olur muyum kaç defa kaç doktora.. hiç bi sorun yok diyorlar ama olmadı daha. Hatta femara kullandım yine olmadı :KK43:

X