Kürtaj

Bebeginizi secim olarak kullanmamaliydiniz adam sana Bebek deseydi o yavrucagin yasama hakki olacakti , ama demedigi icin bebeginden vazgectin ...
Umarim o adamdanda vazgecmissindir !!

Ne yazik ki cevre cok onemli herkes cesaret edipte "bekar anne" olamiyor. Keske cesareti olmayanlar sonuclarina katlanmayacaklari isler yapmasalar. Ama yaptiktan sonra da zaten aci ceken birini yuhlamanin anlami ne orayi hic anlamiyorum.
Canim accik agir olacak ama cesaret edip adama bedenini teslim ediyorsa o isin meyvesini aliyorsa o cocuguda doguracak o bir insanin yasama hakkini elinden aldi vebal buyuk..
Bem affedemem ya boyle insanlari hele ki su hormonlarim tavan durumdayken...

Canim accik agir olacak ama cesaret edip adama bedenini teslim ediyorsa o isin meyvesini aliyorsa o cocuguda doguracak o bir insanin yasama hakkini elinden aldi vebal buyuk..
Canim ayni fikirdeyiz. Yazmisim zaten sorumlulugunu kaldirmayacagin bisey yapmayacaksin diye.. Ama olmus bitmis bebek ölmüs sonucta kendisi de pisman. Psikolojisini iyice bozup yuhlamanin anlami ne anlaminda yazdim o yaziyi. Bende affedemem oyle bir seyi bir anne olarak ama yuhlayip zaten yerde olan birine son tekmeyi de ben atmam yani.

Yapılması gereken yapmışsınız. Üzücü de olsa durum bu. Yaman çelişki ise şu;
- evlenmeden çocuk doğurana demediğini bırakmaz insanlar
- evlenmeyeceği adamdan olan çocuğu mecburen aldırmak zorunda kalana da demediğini bırakmazlar.
Ne yapsaydı bu kadın? Evlenmeden doğursaydı ve kötü kadın gözüyle mi baksalardı?
Evlenmeyeceği için mecburiyetten aldırıp, derdini anlatınca taşlansa mıydı?
Yorumlara göre 2.si gerçekleşmiş, doğursaydı da ilk yazdığım olacaktı.

Sanki bu toplumda bekar anne olmak gibi bir secenegi varmis gibi topa tutuyorsunuz...kinamayiniz,basiniza gelse idi belki siz de mecbur kalacaktiniz...belki korunuyordu..belki bir anlik aymazlikla oldu...lutfen hemen bir insani yargilamayin,bu insandan cok cevreye bagli bir mecburiyetle yapilir..1 ayda sadece gebelik kesesi olusur bebegin kalp atimi bile yoktur...bir kadinin en cok isteyecegi sey anne olmaktir demek ki olamadi,istemez miydi..elbette isterdi..

Kurtaja karsiyim ama kotu yorum tabiikide yapmicam zaten zor durumdasin.. Olan olmus pismansin kopek gibi yapabilecegin baska sey yok. Allaha sigin lutfen, tovbe et ve bundan sonra daha akilli ol. Kimse seni edecegin dualarindan daha iyi hissetiremez inan bana.. Allah yar ve yardimcin olsun,.

Geçmiş olsun bunlari silmek için o adamdan ve mumkunse yasadiginiz yerden uzaklasip butun iletisimin onunu kesmelisiniz yoksa kendinize eziyet etmeye devam edersiniz
Aşk,sevgi dediginiz sadece bataklık olmuş

Canim ayni fikirdeyiz. Yazmisim zaten sorumlulugunu kaldirmayacagin bisey yapmayacaksin diye.. Ama olmus bitmis bebek ölmüs sonucta kendisi de pisman. Psikolojisini iyice bozup yuhlamanin anlami ne anlaminda yazdim o yaziyi. Bende affedemem oyle bir seyi bir anne olarak ama yuhlayip zaten yerde olan birine son tekmeyi de ben atmam yani.
:KK68: :KK68::KK68: iyi yureklisinde ondandir

Bukadar yaşadığından sonra kötü olman normal ama olan olmuş canım, keşke olmasaydı.
Şimdi dik durup üstesinden gelmeye çalış canım, tatile çık, herşeyden uzaklaş. Zamanla unutursun daha doğrusu alışırsın güçlü ol, yaşamın kıymetini bil, tecrübe olarak say, hayat sana çok acımasız sınav yaşatmış, sakin ol ve yaşa. Allah affetsin yardımcın olsun.

Zaten senden ya da benden af dilemiyor konuyu açan biz kimiz ki af mercii olalım. Sadece pismanlik duyup yazmış. Kimse zaten ay ne doğru yapmışsın aferin kız sana demiyor.

Ayrıca bedeni teslim cidden çok çirkin bi tabir.

Sizin affetmeniz gerekmiyor zaten konu sahibi bizden özür de dilemiyor bizimle alakası yok çünkü.
Bir hata yapmış hamile kalmış. Keşke bebeğini 9 gün aç bırakıp ölümüne sebep olan kadında kürtaj olsaydı.
Keşke bebeği doğurduktan hemen sonra vura vura öldüren kadında yada doğurup yandaki boş arsaya atan da ve bunun gibi binlercesi.

Sizin affetmeniz gerekmiyor zaten konu sahibi bizden özür de dilemiyor bizimle alakası yok çünkü.
Bir hata yapmış hamile kalmış. Keşke bebeğini 9 gün aç bırakıp ölümüne sebep olan kadında kürtaj olsaydı.
Keşke bebeği doğurduktan hemen sonra vura vura öldüren kadında yada doğurup yandaki boş arsaya atan da ve bunun gibi binlercesi.
Onlarida affetmiyorum.

Zaten senden ya da benden af dilemiyor konuyu açan biz kimiz ki af mercii olalım. Sadece pismanlik duyup yazmış. Kimse zaten ay ne doğru yapmışsın aferin kız sana demiyor.

Ayrıca bedeni teslim cidden çok çirkin bi tabir.
Evet cirkin ama agir olcak demistim. O bir cana kiydi affi yok benim gozumde.
Sevgiler

X