Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek mi o mu dedim ve "o benim arkadaşım, dostum, 12 yıl önce olan bir şey alakası yok" dedi... bizim 8 aylık ilişkimiz vardı, hep sorun eski ilişkilerdi...
Canim accik agir olacak ama cesaret edip adama bedenini teslim ediyorsa o isin meyvesini aliyorsa o cocuguda doguracak o bir insanin yasama hakkini elinden aldi vebal buyuk..Ne yazik ki cevre cok onemli herkes cesaret edipte "bekar anne" olamiyor. Keske cesareti olmayanlar sonuclarina katlanmayacaklari isler yapmasalar. Ama yaptiktan sonra da zaten aci ceken birini yuhlamanin anlami ne orayi hic anlamiyorum.
Cildiriyorum soyle konulari gorunce.Ya ne dememizi bekliyorsun burada 10 yildir tup bebek deneyen,cocuk esirgeme kurumunda siralarinin gelmesini iple ceken,her gun aglayan anneler varken ne diyelim ya.Gidin vicdaninizi baska yerde rahatlatin.
Canim ayni fikirdeyiz. Yazmisim zaten sorumlulugunu kaldirmayacagin bisey yapmayacaksin diye.. Ama olmus bitmis bebek ölmüs sonucta kendisi de pisman. Psikolojisini iyice bozup yuhlamanin anlami ne anlaminda yazdim o yaziyi. Bende affedemem oyle bir seyi bir anne olarak ama yuhlayip zaten yerde olan birine son tekmeyi de ben atmam yani.Canim accik agir olacak ama cesaret edip adama bedenini teslim ediyorsa o isin meyvesini aliyorsa o cocuguda doguracak o bir insanin yasama hakkini elinden aldi vebal buyuk..
Bem affedemem ya boyle insanlari hele ki su hormonlarim tavan durumdayken...
iyi yureklisinde ondandirCanim ayni fikirdeyiz. Yazmisim zaten sorumlulugunu kaldirmayacagin bisey yapmayacaksin diye.. Ama olmus bitmis bebek ölmüs sonucta kendisi de pisman. Psikolojisini iyice bozup yuhlamanin anlami ne anlaminda yazdim o yaziyi. Bende affedemem oyle bir seyi bir anne olarak ama yuhlayip zaten yerde olan birine son tekmeyi de ben atmam yani.
benim gibi......
Canim accik agir olacak ama cesaret edip adama bedenini teslim ediyorsa o isin meyvesini aliyorsa o cocuguda doguracak o bir insanin yasama hakkini elinden aldi vebal buyuk..
Sizin affetmeniz gerekmiyor zaten konu sahibi bizden özür de dilemiyor bizimle alakası yok çünkü.Canim accik agir olacak ama cesaret edip adama bedenini teslim ediyorsa o isin meyvesini aliyorsa o cocuguda doguracak o bir insanin yasama hakkini elinden aldi vebal buyuk..
Onlarida affetmiyorum.Sizin affetmeniz gerekmiyor zaten konu sahibi bizden özür de dilemiyor bizimle alakası yok çünkü.
Bir hata yapmış hamile kalmış. Keşke bebeğini 9 gün aç bırakıp ölümüne sebep olan kadında kürtaj olsaydı.
Keşke bebeği doğurduktan hemen sonra vura vura öldüren kadında yada doğurup yandaki boş arsaya atan da ve bunun gibi binlercesi.
Evet cirkin ama agir olcak demistim. O bir cana kiydi affi yok benim gozumde.Zaten senden ya da benden af dilemiyor konuyu açan biz kimiz ki af mercii olalım. Sadece pismanlik duyup yazmış. Kimse zaten ay ne doğru yapmışsın aferin kız sana demiyor.
Ayrıca bedeni teslim cidden çok çirkin bi tabir.
Affetmek yalnızca Allah'a mahsustur.Onlarida affetmiyorum.