Zevk için demişsiniz. Neden korunmadın demiş bazı sevgili arkadaşlarım... Bu bebeğin ne şartlarda olduğunu nereden biliyorsunuz? Hormon dolayısıyla ben ilacı bırakmıştım ve ilişkinin başından itibaren de bir cinsel aktivite de bulunulmuyordu ve eşim olacak insan korunuyordu, ona güveniyordum. O da illahaki çocuk istiyordu, çocuk yapmak kolay bir şey değil ki, kondom ile zaten korunuluyor diye.. ve sizin evlenmeyi düşündüğünüz kişi size yalan söylese, bağırsa, bu çocuğu aldıracaksın diyip, siz ağlayıp sızladıktan sonra özür dilese ve bunu 3 4 kez yaşasanız, her seferinde sinirle söyledi diyip, alttan alsanız ama kendinizi kelepçeli hissetseniz... O çocuğu öyle bir ortamda doğurmak ister misiniz?
Eski fotoları silmeni istiyorum dediğinizde, silse ama silmeden önce dvdlere kaydetse? Y.dışına gittiğinde eski eşiyle görüşse, eski eşi ona tatlımmm diye başlayan mesajlar atsa... Bu benim özel hayatım, hayatıma karışma dese... ama sonradan da, benim hayatımda bi tek sen varsın, yanımda sen varsın dese ama onun dostluğundan da vazgeçemese napardınız bunu düşünmek lazım bence önce..
Kötü ithamlarda bulunan arkadaşların da canı sağolsun, ama dünyadaki tek günah kürtaj olmak değil... Bu şekilde ayıplamak, hakarete varan söylemlere getirmek de buna dahil bence...
Kimseyi kırmak istemem ama moral veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum.