Kürtaj

Çok garipsin cidden ya.
Bence ne kadar üzülsen, pişman olsan az yani gerçekten ne bileyim yani tabi senin kararın ama saçma sapan davranmışsın, bebek mi o mu gibi bi soru... Kaç yaşındasın merak ettim.

Zevkinizin ceremesini neden bebekler çekiyor ? Korunun ondan sonra takılın kafanıza göre burada sorumluluk bir tek karşı tarafta değil hemen karşı tarafı suçlayıp sıyrılmak ne kadar kolay değil mi?

Olan olmuş arkadaşlar artık o bebek geri gelmeyecek. Konu sahibi zaten pişman.
İlk eşten çocuğu var mı adamın?

Bu konuyu burda acip kendinizi intihara suruklemek istemiyorsaniz konuyu kapattirin bence, olan olmus zaten zamani geri alamazsiniz, simdi sitenin yüzde 90 i size katil diyecek ve bu zaten ruhsal ve fiziksel olarak çökmüş halinizi daha da cokertmekten baska bir ise yaramayacak.

Keyfi kürtaja ben de karsiyim ancak anne baba anlaşmayıp heba edilen çok çocuk gördüm mesleğim gereği. O yüzden senin kadar net cümleler kuramiyorum.

Bir de bu konuda olan olmuş yanı kürtaj olayım mi demiyor oldum bitti pişmanım diyor.
ben de zaten konu sahibine yazdım üzüntüsü normal olan diye . çünkü ölen bebek var . psikolojik Açıdan üzülmesi doğal olan . ona hiç kürtaj yaptırmamalıydın demedim . ona bir lafım yoktu . ben kürtaj konusunda görüşlerimi yazdım canım . bu heba olan bebekler için boşanılması belki çözüm olabilir . ya da en iyisi korunmak . hem kürtajdan ucuz hem kolay hem de artık her köşede markette var . bu kadar normal olmamalı yani kürtaj . ben tecavüz ve istismarlar haricinde asla destekleyemiyorum bir Bebeğin parçalanarak öldürülmesini sırf ilerde zorluk Yaşaması ihtimali için . en iyisi korunmak . bu sorumluluk alınmıyorsa da boşanıp o çocuğa güzel bir hayat sunmak . bence böyle canım .

Kurtaja bende karsiyim ama bu halde olan birine son tekmeyi atmak hos degil. Bir hata yapmis, belki korunmusta olabilir bilemiyoruz. O bebegi dunyaya getirip guvenemedigi bir adama bagli kalmasi daha mi hos olurdu? Yok dogursaydi kendi evinde baksaydi evlenmeseydi derseniz eger cevremizde evlilik disi hamile kalip cocuk dunyaya getirenlere hangi gozle bakildigini benden iyi biliyorsunuzdur..

Cevrenin lafi onemli olmamali su vadde de ya :cry:

Bir bebek annesi olarak :KK42::KK42::KK42: suan cok uzuldummm.. boyle seyler artik beni derinden etkiliyo aslindaaa yazacaklarim vardi ama neyse sen zaten pismansin..

Umarim bunu yaptikdan sonra hala o adamla degilsindir

masum olan günahsızı hayatınızdan çıkarmışsınız şimdi sıra bunlara sebep olanda. umarım hala o adamla olmak gibi bi planınız yoktur..

Ne yazik ki cevre cok onemli herkes cesaret edipte "bekar anne" olamiyor. Keske cesareti olmayanlar sonuclarina katlanmayacaklari isler yapmasalar. Ama yaptiktan sonra da zaten aci ceken birini yuhlamanin anlami ne orayi hic anlamiyorum.

Ben asla yuhlamam ve kinamam. Cunku bu tur seyler yasamktan cok korkarim. Konu sahbine sadece allah sbr versn diorum ve gdiyorum

Ben asla yuhlamam ve kinamam. Cunku bu tur seyler yasamktan cok korkarim. Konu sahbine sadece allah sbr versn diorum ve gdiyorum
Hep birlikte yuhalasak en ağır hakaretleri de etsek o giden can geri gelmeyecegine göre pişman olan birine zaten bir tekme daha atmaya gerek yok cimcimecigim.ben de senin gibi düşünüyorum.

Cildiriyorum soyle konulari gorunce.Ya ne dememizi bekliyorsun burada 10 yildir tup bebek deneyen,cocuk esirgeme kurumunda siralarinin gelmesini iple ceken,her gun aglayan anneler varken ne diyelim ya.Gidin vicdaninizi baska yerde rahatlatin.

Canim sozum sana degildi burda o kadar kirici seyler yazan olmus ki onlara ithafen soyledim:KK61:

anladim cnm benm :KK60:

Hep birlikte yuhalasak en ağır hakaretleri de etsek o giden can geri gelmeyecegine göre pişman olan birine zaten bir tekme daha atmaya gerek yok cimcimecigim.ben de senin gibi düşünüyorum.

Aynen oyle kadesecim inanki icim daglndi okuyunca tam net yazmamis cvbta vermedi arkadas , aldirmak belkide en dgru karariydi. Allah yasatmsn kimseye , dusmanimin basini dahi vermesn :KK43:

Olan olmuş yıpratma kendini.. Ama o adamın da hayatında kalmasına izin verme. Eski karısıyla olan dostluğu sizin bebeğinizden daha kıymetli ise defolsun gitsin eski karısının yanına şimdi.

Kürtaj karşıtı değilim bir şekilde işler yolunda gitmemiş bu duruma gelmişsin yoksa hangi kadın ister ki kendi parçasını yok etmeyi.

Herşeye bir çizgi çekip önüne bakmaya çalış. Çok geçmiş olsun

Kimseyi ilgilendirmez, sizin bedeniniz, sizin kararınız.

Eminim çok zor bir tecrübedir. Keşke mecbur kalmasaymışsınız.

O adamla ilişiğinizi kesin; bu saatten sonra bir ilişki yürütmeniz çok zor.

Ayrıca şu "Yıllardır bekleyenler var" lafı da beni benden alıyor. Sanki yukarıda bir yerlerde bir bebek havuzu varmış da hamile kalıp aldıran kadın birinin hakkını çalıyormuş gibi. İlginç.

X