- 9 Eylül 2013
- 11.938
- 27.380
gerçekten ya daha eski eşinden çocuğu olup olmadığını yani görüşmek zorunda olup olmadığını öğrenemedik adamınYa konuyu açıp gitmeseniz. Bari net yazın da anlayalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten ya daha eski eşinden çocuğu olup olmadığını yani görüşmek zorunda olup olmadığını öğrenemedik adamınYa konuyu açıp gitmeseniz. Bari net yazın da anlayalim
ben de zaten konu sahibine yazdım üzüntüsü normal olan diye . çünkü ölen bebek var . psikolojik Açıdan üzülmesi doğal olan . ona hiç kürtaj yaptırmamalıydın demedim . ona bir lafım yoktu . ben kürtaj konusunda görüşlerimi yazdım canım . bu heba olan bebekler için boşanılması belki çözüm olabilir . ya da en iyisi korunmak . hem kürtajdan ucuz hem kolay hem de artık her köşede markette var . bu kadar normal olmamalı yani kürtaj . ben tecavüz ve istismarlar haricinde asla destekleyemiyorum bir Bebeğin parçalanarak öldürülmesini sırf ilerde zorluk Yaşaması ihtimali için . en iyisi korunmak . bu sorumluluk alınmıyorsa da boşanıp o çocuğa güzel bir hayat sunmak . bence böyle canım .Keyfi kürtaja ben de karsiyim ancak anne baba anlaşmayıp heba edilen çok çocuk gördüm mesleğim gereği. O yüzden senin kadar net cümleler kuramiyorum.
Bir de bu konuda olan olmuş yanı kürtaj olayım mi demiyor oldum bitti pişmanım diyor.
Kurtaja bende karsiyim ama bu halde olan birine son tekmeyi atmak hos degil. Bir hata yapmis, belki korunmusta olabilir bilemiyoruz. O bebegi dunyaya getirip guvenemedigi bir adama bagli kalmasi daha mi hos olurdu? Yok dogursaydi kendi evinde baksaydi evlenmeseydi derseniz eger cevremizde evlilik disi hamile kalip cocuk dunyaya getirenlere hangi gozle bakildigini benden iyi biliyorsunuzdur..
Ne yazik ki cevre cok onemli herkes cesaret edipte "bekar anne" olamiyor. Keske cesareti olmayanlar sonuclarina katlanmayacaklari isler yapmasalar. Ama yaptiktan sonra da zaten aci ceken birini yuhlamanin anlami ne orayi hic anlamiyorum.Cevrenin lafi onemli olmamali su vadde de ya
Ne yazik ki cevre cok onemli herkes cesaret edipte "bekar anne" olamiyor. Keske cesareti olmayanlar sonuclarina katlanmayacaklari isler yapmasalar. Ama yaptiktan sonra da zaten aci ceken birini yuhlamanin anlami ne orayi hic anlamiyorum.
Canim sozum sana degildi burda o kadar kirici seyler yazan olmus ki onlara ithafen soyledimBen asla yuhlamam ve kinamam. Cunku bu tur seyler yasamktan cok korkarim. Konu sahbine sadece allah sbr versn diorum ve gdiyorum
Hep birlikte yuhalasak en ağır hakaretleri de etsek o giden can geri gelmeyecegine göre pişman olan birine zaten bir tekme daha atmaya gerek yok cimcimecigim.ben de senin gibi düşünüyorum.Ben asla yuhlamam ve kinamam. Cunku bu tur seyler yasamktan cok korkarim. Konu sahbine sadece allah sbr versn diorum ve gdiyorum
Canim sozum sana degildi burda o kadar kirici seyler yazan olmus ki onlara ithafen soyledim
Hep birlikte yuhalasak en ağır hakaretleri de etsek o giden can geri gelmeyecegine göre pişman olan birine zaten bir tekme daha atmaya gerek yok cimcimecigim.ben de senin gibi düşünüyorum.