katılıyorumsakin olun. en ama en karanlık gecenin bile bir sabahı var. ağır bir şey yaşamışsınız. ama hatalar insanlar için. hataların en kötülerini bile yapabiliriz. ama o hataları telefi etmek sizin elinizde. bebeği aldırdığınız için pişmansınız bunu belki sahipsiz bir bebeğe destek olarak telafi edebilirsiniz. yani bunu ben bilemem ama kendinizce vicdanınızı rahatlatmanın bu hatanin tabiri caizse diyetini ödemenin bir yolunu bulabilirsiniz. o adama gelince en doğrusunu yapmışsınız ondan uzaklaşarak. hiçbir şey önemli değil sizi o an yalnız bırakıp bu konuyu kendi çıkarına yorarak anlatması beş para etmez bir herif olduğunun kanıtı. yeni başlangıçlar yapın ve bu başlangıçlarda aynı hataları yapmayın yeter. ayrıca hepimiz insanız hepimiz her hatayı yapmaya müsaitiz özelliklede büyük konuşup, eleştirenlerimiz, yargılayanlarımız... o yüzden sizi yargılayanlara pek kulak asmayın. hayatınızı kurtarın...
anlamadım ?Şu 1 aylık bebeğini öldürür böyle düşünen lafın bana mi?!
Diyorum ki sağlıksız aile cumlesini kuran benim, benim o cümlemi msjinda kullanıp böyle düşünenler 1 aylık bebeğini de öldürür diyen sensin. Soruyorum o cümle bana mı?anlamadım ?
ben eski eşinden çocukları olmadığını düşünüyorum çünkü adam biz dostuz gibi bir şey demiş cidden merak ediyorum bende eski eşinden çocuğu olup olmadığını eğer varsa normaldir yoksa kabul edilemezAnlamadigim bir iki nokta var.. Sanirim kiskanclik yapmissiniz ve eski esiyle gorusmesini istememissiniz ki bu en dogal hakkiniz. Ama eski esinden cocugu falan var mi? O zaman cok dogal gorusmeleri cunku.
Ayrica kendisi aldirmani istememis, bebegi istemis ve dugunu falanda iptal etmemis yani kendiside sizi seviyormus ve bir yuva kurmak istemis. Yani sanki siz abartmissiniz kiskancligi gibime geldi, tabi yine ayrintilari bilmedigim icin bana oyle geldi..
Son olarak hala birliktesiniz saniyorum, cunku ben olsam ayrilirdim ve kurtaj yapmaya da ailemden biri ya da en yakin arkadasimla giderdim onunla bir daha muhattap olmazdim, siz ise onunla birlikte gitmissiniz. Orayi hic anlamadim..
Biraz daha yazsaniz laflari cimbizla almasak?
ben sizin o cümleyi kurduğunuzu okumadım bile diğer mesajımın Peşine direkt ekleme Yaptım bakarsanız dakikalarına anlarsınız arada okumadan ekleme yaptığımı . o cümle çok sık kullanıldığı için o konudaki fikrimi ekledim . siz alınmışsınız. normalde birine yazacak olduğumda Alıntı yapıyorum . böyle yazmam yani . onun dışında gerçekten keyfi yapılan tecavüz ve istismar dışında korunmayarak bilerek bebek yapıp sonra kürtaj yapılmasının 1 aylık bebekten farkı olmadığını düşünüyorum . o bebek sağlıksız ortamda büyüycek diye öldürülmesi ile aynı . kürtaj istisna durumlar hariç normalleştirilmemeli.kürtaj olayını 5 kez gördüm ve Bebeğin kopan kolunu bacağını kafasını da gördüm . o insanlar korunabilir . çok kolay günümüzde . bebek suçsuz . ve ben bu durumda tarafımı bebekten yana seçiyorum .Diyorum ki sağlıksız aile cumlesini kuran benim, benim o cümlemi msjinda kullanıp böyle düşünenler 1 aylık bebeğini de öldürür diyen sensin. Soruyorum o cümle bana mı?
Katiliyorum.. Ama adamin bebegi aldirmasini istememesi ve dugunu iptal etmemesi de dusunduruyor beni. Istemeyen biri bebegi aldir diye baski yapar burda ise konu sahibi kendi istegiyle aldirmis..ben eski eşinden çocukları olmadığını düşünüyorum çünkü adam biz dostuz gibi bir şey demiş cidden merak ediyorum bende eski eşinden çocuğu olup olmadığını eğer varsa normaldir yoksa kabul edilemez
Keyfi kürtaja ben de karsiyim ancak anne baba anlaşmayıp heba edilen çok çocuk gördüm mesleğim gereği. O yüzden senin kadar net cümleler kuramiyorum.ben sizin o cümleyi kurduğunuzu okumadım bile diğer mesajımın Peşine direkt ekleme Yaptım bakarsanız dakikalarına anlarsınız arada okumadan ekleme yaptığımı . o cümle çok sık kullanıldığı için o konudaki fikrimi ekledim . siz alınmışsınız. normalde birine yazacak olduğumda Alıntı yapıyorum . böyle yazmam yani . onun dışında gerçekten keyfi yapılan tecavüz ve istismar dışında korunmayarak bilerek bebek yapıp sonra kürtaj yapılmasının 1 aylık bebekten farkı olmadığını düşünüyorum . o bebek sağlıksız ortamda büyüycek diye öldürülmesi ile aynı . kürtaj istisna durumlar hariç normalleştirilmemeli.kürtaj olayını 5 kez gördüm ve Bebeğin kopan kolunu bacağını kafasını da gördüm . o insanlar korunabilir . çok kolay günümüzde . bebek suçsuz . ve ben bu durumda tarafımı bebekten yana seçiyorum .
Kurtaja bende karsiyim ama bu halde olan birine son tekmeyi atmak hos degil. Bir hata yapmis, belki korunmusta olabilir bilemiyoruz. O bebegi dunyaya getirip guvenemedigi bir adama bagli kalmasi daha mi hos olurdu? Yok dogursaydi kendi evinde baksaydi evlenmeseydi derseniz eger cevremizde evlilik disi hamile kalip cocuk dunyaya getirenlere hangi gozle bakildigini benden iyi biliyorsunuzdur..En büyük cinayet günahsız savunmasız anne karnındaki bebeği öldürmektir bana göreBir çocuğu dahi öldürüken kendince kendini korumak adına savunmasını yapar ama anne karnındaki yavru hiç bir şey yapamaz savunma adına