Kürtaj

katılıyorum
bebek bahane şahane olmuş adam için

Anlamadigim bir iki nokta var.. Sanirim kiskanclik yapmissiniz ve eski esiyle gorusmesini istememissiniz ki bu en dogal hakkiniz. Ama eski esinden cocugu falan var mi? O zaman cok dogal gorusmeleri cunku.

Ayrica kendisi aldirmani istememis, bebegi istemis ve dugunu falanda iptal etmemis yani kendiside sizi seviyormus ve bir yuva kurmak istemis. Yani sanki siz abartmissiniz kiskancligi gibime geldi, tabi yine ayrintilari bilmedigim icin bana oyle geldi..

Son olarak hala birliktesiniz saniyorum, cunku ben olsam ayrilirdim ve kurtaj yapmaya da ailemden biri ya da en yakin arkadasimla giderdim onunla bir daha muhattap olmazdim, siz ise onunla birlikte gitmissiniz. Orayi hic anlamadim..

Biraz daha yazsaniz laflari cimbizla almasak?

İyi yapmışsınız diyecek değilim madem eşini unutmamış ne diye çocuk yaptınız o yavrunun günahı neydi evlenmeden çocuk yapmak ne peki ee nişanlım iyi ki onu öğrenmişsiniz evlenecektik, yok sevgiliyiz , yok nişanlıyız, gayri meşru işleri meşrulaştırmak için ne güzel kılıflar nys Size söylenecek söz yok çünkü en güzel yanıtı vicdanının verecek..

ben eski eşinden çocukları olmadığını düşünüyorum çünkü adam biz dostuz gibi bir şey demiş cidden merak ediyorum bende eski eşinden çocuğu olup olmadığını eğer varsa normaldir yoksa kabul edilemez

Diyorum ki sağlıksız aile cumlesini kuran benim, benim o cümlemi msjinda kullanıp böyle düşünenler 1 aylık bebeğini de öldürür diyen sensin. Soruyorum o cümle bana mı?
ben sizin o cümleyi kurduğunuzu okumadım bile diğer mesajımın Peşine direkt ekleme Yaptım bakarsanız dakikalarına anlarsınız arada okumadan ekleme yaptığımı . o cümle çok sık kullanıldığı için o konudaki fikrimi ekledim . siz alınmışsınız. normalde birine yazacak olduğumda Alıntı yapıyorum . böyle yazmam yani . onun dışında gerçekten keyfi yapılan tecavüz ve istismar dışında korunmayarak bilerek bebek yapıp sonra kürtaj yapılmasının 1 aylık bebekten farkı olmadığını düşünüyorum . o bebek sağlıksız ortamda büyüycek diye öldürülmesi ile aynı . kürtaj istisna durumlar hariç normalleştirilmemeli.kürtaj olayını 5 kez gördüm ve Bebeğin kopan kolunu bacağını kafasını da gördüm . o insanlar korunabilir . çok kolay günümüzde . bebek suçsuz . ve ben bu durumda tarafımı bebekten yana seçiyorum .

Katiliyorum.. Ama adamin bebegi aldirmasini istememesi ve dugunu iptal etmemesi de dusunduruyor beni. Istemeyen biri bebegi aldir diye baski yapar burda ise konu sahibi kendi istegiyle aldirmis..

Keske biraz daha yazsada nedir ne degildir anlasak

Konuyu biraz acsaniz, 4 gun sonra dugun demissiniz dugun noldu? Cocuk varmi eski esden? Ayrildinizmi?
Keske aldirmasaydiniz ne diyim, Allah yardimcin olsun.

Keyfi kürtaja ben de karsiyim ancak anne baba anlaşmayıp heba edilen çok çocuk gördüm mesleğim gereği. O yüzden senin kadar net cümleler kuramiyorum.

Bir de bu konuda olan olmuş yanı kürtaj olayım mi demiyor oldum bitti pişmanım diyor.

Kurtaja bende karsiyim ama bu halde olan birine son tekmeyi atmak hos degil. Bir hata yapmis, belki korunmusta olabilir bilemiyoruz. O bebegi dunyaya getirip guvenemedigi bir adama bagli kalmasi daha mi hos olurdu? Yok dogursaydi kendi evinde baksaydi evlenmeseydi derseniz eger cevremizde evlilik disi hamile kalip cocuk dunyaya getirenlere hangi gozle bakildigini benden iyi biliyorsunuzdur..

Arkadaşlar kesinlikle onaylamıyorum evet yanlış bir şey yapılmış bir cana kıyılmış. Allah tan daha mı iyi biliyoruz mutsuz ortamda büyümesin diye aldırıyoruz ondan daha mı merhametliyiz haşa? Ama olan olmuş hz isa nın sözünü hatırlatırım "aranızda hiç günahı olmayan varsa ilk taşı o atsın"... Bayan bebeğini aldırmadan önce burda soruyor olsaydı tepkim sert olurdu ama olan olmuş artık Allah affetsin arkadaşım Allah sana da sabır versin inşallah hayatında belli başlı yanlışların düzelmesi için bir vesile olur

Olan olmus. Allah sabirlar versin biz ne desek bos. Tekrar ayni hataya dusmemek icin o adama dair her seyi hayatinizdan atin bence. Imkaniniz varsa yurtdisina olmadi sehir disina cikarim ben olsam master dil okulu vb bahaneyle. Once terapilerinizi gorun ama yoksa ters teper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…