- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
zevk niyetine çocuğun olacağını bile bile ilişkiye girmek ve sonunda olan bebeğe kıymak mı bir imtihan, yada doğan bebeği çöpe atmak ölüme terk etmek mi hayatla ilgili tercih. ben sorgulamıyorum rabbimin beklediği bir zaman vardır elbette ama içim acıyor böyle konuları okudukça. yada kışın ortasında sokakta donmuş bebek haberini gördükçeBizim bebeğimizin olmaması
Olanların doğuracak durumda olmaması ya da hayatlarıyla ilgili tercihleri birer imtihan
Bunu bu şekilde sorgulamaya devam edersen çok üzülürsün
Rabbim gönlüne göre versin inş.
Arkadaşlar merhaba,
Geçtiğimiz hafta Cuma günü kürtaj oldum... Çok kötü durumdayım... Nedeni ise, evleneceğim adamın eski eşini hayatından çıkaramaması... Düğünümüze 4 gün vardı.. Bebek mi o mu dedim ve "o benim arkadaşım, dostum, 12 yıl önce olan bir şey alakası yok" dedi... bizim 8 aylık ilişkimiz vardı, hep sorun eski ilişkilerdi.. Hatam şu, neden ayrılmadım, ama seviyordum işte... Bir bebeği de bu şekilde büyütmekten çok korktum.. Kürtajım çok kötü geçti, ardından 3 saat kadar uyutuldum, çığlık çığlığa bağırdım ardından... ve o kişi, annesinin tansiyonu yükseldiği için beni bırakıp gitti, arkadaşlarımıza da bu bebeği çok istediğini, benim aldırmak istediğimi, beni görmenin ona acı verdiğini söylemiş.. Evet ben aldırdım çünkü eski eşini silemeyen bir kocam olacaktı... Şu an ise bebeğimi aldırdığım için çok pişmanım. Psikolojik destek alıyorum ama yapamıyorum, öldürmek istiyorum kendimi de bazen... işin içinden çıkamıyorum, doğru karar mı verdim bilemiyorum... ama son pişmanlık fayda etmiyor...
Sitede ahlak bekçisi çok maalesef. Anlayamadıkları ,anlamak istemedikleri kimsenin güle oynaya kürtaja gitmeyeceği. Bizim olmuyor,millet aldırıyordan girip,günahtan çıkıp işi bedduaya bağlayan bile oluyor böyle konularda.Zevk için demişsiniz. Neden korunmadın demiş bazı sevgili arkadaşlarım... Bu bebeğin ne şartlarda olduğunu nereden biliyorsunuz? Hormon dolayısıyla ben ilacı bırakmıştım ve ilişkinin başından itibaren de bir cinsel aktivite de bulunulmuyordu ve eşim olacak insan korunuyordu, ona güveniyordum. O da illahaki çocuk istiyordu, çocuk yapmak kolay bir şey değil ki, kondom ile zaten korunuluyor diye.. ve sizin evlenmeyi düşündüğünüz kişi size yalan söylese, bağırsa, bu çocuğu aldıracaksın diyip, siz ağlayıp sızladıktan sonra özür dilese ve bunu 3 4 kez yaşasanız, her seferinde sinirle söyledi diyip, alttan alsanız ama kendinizi kelepçeli hissetseniz... O çocuğu öyle bir ortamda doğurmak ister misiniz?
Eski fotoları silmeni istiyorum dediğinizde, silse ama silmeden önce dvdlere kaydetse? Y.dışına gittiğinde eski eşiyle görüşse, eski eşi ona tatlımmm diye başlayan mesajlar atsa... Bu benim özel hayatım, hayatıma karışma dese... ama sonradan da, benim hayatımda bi tek sen varsın, yanımda sen varsın dese ama onun dostluğundan da vazgeçemese napardınız bunu düşünmek lazım bence önce..
Kötü ithamlarda bulunan arkadaşların da canı sağolsun, ama dünyadaki tek günah kürtaj olmak değil... Bu şekilde ayıplamak, hakarete varan söylemlere getirmek de buna dahil bence...
Kimseyi kırmak istemem ama moral veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum.
Hiç çocuk doğurdunuz mu? Ultrasonda 10 haftalık Bebeğin hareketlerini,elini,kolunu gördünüz mü? Görseydiniz canlı değil demezdiniz.
6. haftada kalbi atan bebeğe nasıl kan pıhtısı diyebiliyorsunuz şaşırıyorum başka şekilde teselli verin başka şekilde yaptığını haklı çıakrtmaya çalışın....
gidin azıcık okuyun hafta hafta gebelikleri
bu arada konu sahibi sizi kınamıyorum keşkeler bir şey ifade etmiyor inş bundan sonra aynı yanlışlara düşmezsiniz. ALLAH yardımcınız olsun....
Bu mantıkla 9 aylık bebekte başka bir canlı değil. Sonuçta ben yersem beslenir o da.Gördüm. Canlı degil demedim. Baska bir canli degil dedim. Kastimda gecikmenin oldugu zaman aldirmakta. 10.haftaya kadar beklemekte degil. Sakizdan mi çıkıyorsunuz gazeteler bedava mi dagitiyor sizi ne kadar coksunuz. Illa en absurd yerden yakaliyorsunuz.
Zevk için demişsiniz. Neden korunmadın demiş bazı sevgili arkadaşlarım... Bu bebeğin ne şartlarda olduğunu nereden biliyorsunuz? Hormon dolayısıyla ben ilacı bırakmıştım ve ilişkinin başından itibaren de bir cinsel aktivite de bulunulmuyordu ve eşim olacak insan korunuyordu, ona güveniyordum. O da illahaki çocuk istiyordu, çocuk yapmak kolay bir şey değil ki, kondom ile zaten korunuluyor diye.. ve sizin evlenmeyi düşündüğünüz kişi size yalan söylese, bağırsa, bu çocuğu aldıracaksın diyip, siz ağlayıp sızladıktan sonra özür dilese ve bunu 3 4 kez yaşasanız, her seferinde sinirle söyledi diyip, alttan alsanız ama kendinizi kelepçeli hissetseniz... O çocuğu öyle bir ortamda doğurmak ister misiniz?
Eski fotoları silmeni istiyorum dediğinizde, silse ama silmeden önce dvdlere kaydetse? Y.dışına gittiğinde eski eşiyle görüşse, eski eşi ona tatlımmm diye başlayan mesajlar atsa... Bu benim özel hayatım, hayatıma karışma dese... ama sonradan da, benim hayatımda bi tek sen varsın, yanımda sen varsın dese ama onun dostluğundan da vazgeçemese napardınız bunu düşünmek lazım bence önce..
Kötü ithamlarda bulunan arkadaşların da canı sağolsun, ama dünyadaki tek günah kürtaj olmak değil... Bu şekilde ayıplamak, hakarete varan söylemlere getirmek de buna dahil bence...
Kimseyi kırmak istemem ama moral veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum.
Bu mantıkla 9 aylık bebekte başka bir canlı değil. Sonuçta ben yersem beslenir o da.
Saçmalığın daniskası. Kürtaja karşı Değilim,beni ilgilendirmez ama ceninden bahsediyoruz sonuçta başka bir canlı değil demek saçmalık.
Son 3 cümlen için ise KİB
30 sene sonra bana gerçek beni anlattın. Bu Aydınlanma için teşekkür ederimSen karsindakiyle ayni fikri savunurken bile tartisabilme potansiyeline sahipsin. Bu iyiligimi de unutma bu tespit sana ikili iliskilerinde sorun yaşamamanin kapisini acar. Ilerde bana teşekkür edeceksin.
Bence tartışmayalım, sizin sınavınız öyleymiş benimkisi de böyleymiş...
Konuyu kapatmayı bilmiyorum buarada. Nasıl kapatabileceğim?