Kürtaj skandalı! Hamileliği 7 ayı geçmiş kadınlar kürtaj edildi

Sonra o dr bir kaç sene hapis cezası aldı ama nedendir bilmem.
bi tahminim var ama malesef ütopiik olabilir ama ama kozmetik firmaları ile anlaşan doktorlar varmış okumuştum bi sefer sakat olmasa bile sakat diyen çoğu sormuyor bile alınan yada doğum yaptırılan bebeği

örn; 5.5 aylık doğum yaptırılan görümcem bebek ne oldu bilmiyoruz

feministler yedi ayda ki bebekleri kürtaj edilsin diye uğraşmıyorlar
ilk üç aya kadar isteyen kadın kürtaj yapabilsinler diye uğraşıyorlar
kürtaj yasaklarıyla uğraşıyorlar
tecavüzcülerin çocuğunu doğurmak istemeyen kadınların haklarını savunuyorlar
içlerinde yedi aylık bebeğin aldırabileceğini söyleyecek kişi sayısı azdır varsa da ben onunla aynı fikir de değilim

feminizm nefretini her yerde belirtmeye çalışıyorsun
feminist kadınlar kadın cinayetlerine tecavüzlerine engellemeye bu konu da eylemler yapmaya çalışıyorlar
kadınların iş hayatında eşit şartlarda eşit ücrete çalışmaları için uğraşırlar
karalama çalışmaların bıktırdı

Ben de sıkıldım feminizmi bilmeyen TV feministlerinin bana ders vermeye kalkmasına. Beni begenmiyorsan al en azından hiç olmazsa bunu dinle;

Kadın düşmanı diyemezsin bu kadına.
Cahil de diyemezsiniz.
Yobaz da...
Hatta Türk de degil, ''ıyyy sıradan Türk kadını işte'' falan da diyemezsiniz.

Ben bugün varsam geçmiştekilerin endişesi sayesindeydi. Yarın dogacaklar da bizim endişemiz sayesinde olacaklar artık ne durumda olackalrsa.

Atasözü gibi oldu he
Evet, mervecik öyle. Belki de o çemkirdiğin feministler olmasa kadınlar oy kullanamayacaktı. Ya da kendi isteklerine göre doğum kontrol yöntemi kullanamayacaklar, eğitim hakları olmayacaktı.
Ama sana tavsiyem gelecek nesilleri bu kadar düşünme. Sen bugün gelecek nesil için endişeleniyorum dersin 100 yıl sonra bir mervecik daha çıkar senin söylediklerin için zırva der. Oluyor yani böyle şeyler.

Ha tabi videodaki kadını dinlemekle de kalmayın. Feminist teorisyenleri de okuyun. Sonra da esas mesele olan Marx ve Engels ne demiş onlara bakın. Madem ben boşuna karalama yapıyorum

tabii canım kadınlar olarak feministliği değil iş hayatında sadece asistanlık yapabilmeyi hatta onu bile yapamayıp evde oturmalı
evinin kadını erkeğin ayağının altı olmalıyız
dövülmeli tacize uğramalı ses çıkarmamalı hatayı kendimiz de aramalıyız
öldürülürsek de zaten katilimiz iki üç sene sonra gayet rahat çıkar
diğer kadınlar bu hukuk kurallarına da ses etmemeliyiz

asıl sen feminizmi erkeklere ölüm diyen kadınlardan ibaret görüyorsun
ayrıca bir kadın olarak kadın haklarını savunan feministlerden bu kadar nefret etmen de değişik

Hala ezbere konuşuyorsun, sana videoyu verdim, o iyi başlangıç olur neyin ne oldugunu anlaman konusunda. Ön yargını bir kenara bırak da izle iki dakika. İstemezsen de izleme tabi.

Feminizm erkeklere ölüm diyen bir şey degil ayrıca, en başta bunu söylüyor. Daha sonra kadınlara gelecek sıra. Zaman kimin kadın düşmanı oldugunu da gösterecek zaten, bakalım kimmiş kadın düşmanı... Sen mi yoksa ben mi?

senin düşüncelerinle yola çıkarsak vardığımız tek yer sibel üresin fikirleri olur
doğru söylüyorsun hem zaman hem başka fikirler kim kadın düşmanı kim değil ortaya çıkarır

Yaa tabi... Feministler çok iş başarmış falan... Oy vermeymiş de bilmem neymiş de.... komik komik şeyler. Şu videodaki gibi kadınlardan bir kaç tanesi de yazsa keşke buraya da onlarla çete olsaydım

senin düşüncelerinle yola çıkarsak vardığımız tek yer sibel üresin fikirleri olur
doğru söylüyorsun hem zaman hem başka fikirler kim kadın düşmanı kim değil ortaya çıkarır

Verdigim videodaki kadın feminizmi gaaaaayet iyi bilen bir kadın. Ve feministlerin feminizm hakkında zerre gram bir şey bilmediklerini de çok güzel anlatıyor videoda... ki az bile söylemiş çünkü o listeyi 5 saat uzatabilirdi aslında. Ama ana fikri vermiş, anlayabilenlere.

Yaa tabi... Feministler çok iş başarmış falan... Oy vermeymiş de bilmem neymiş de.... komik komik şeyler. Şu videodaki gibi kadınlardan bir kaç tanesi de yazsa keşke buraya da onlarla çete olsaydım
He öyle mervecik komik komik şeyler bence de. İşin en komiği de ne biliyor musun, senin gibi hatunlar feministlere laf atar atar da sonra kendi başlarına bir iş geldiğinde kadın dayanışması diye ağlarlar.
Feminizmi köküne kadar eleştiririm, bu eleştiriyi seninle yapmamam eleştirmediğim anlamına gelmez.
Seni ve senin gibi düşünenlerin fikirlerini eleştirme hakkımı da sonuna kadar kullanırım.
Radikal feministler kadın hakları için ne kadar tehlikeliyse, senin gibi düşünen kadınlar da o kadar büyük bir tehdit çünkü

evet arkasını modern ülkelere dayamış
rahatı keyfi yerindeyken feministler hakkında atıp tutanlar vardı bir de di mi
bizim ülkenin erkeklerinin Amerikalı kadınların dayak yiyip oturan ve bunu savunan batılı mazoşist kadınları örnek göstermesi gibi
bakın herkes yapıyor Rhianna bile af etti Türk kadınlarına ne oluyor açıklamaları gibi
aynısı anlayabilene

evet feminizm çok kötü ve feministler bilmiyorlar neyi savundukları bence sende Sibel Üresinin fikirlerini çok bilmiyorsan söylediklerin savundukların çok örtüşüyor oysa

Tabi ki kullanacaksın hakkını, ama biraz da açıp feminizm ne diyor diye bakmak lazım. Engels neler saçmalamış diye bakmak lazım. Mülkiyetin kaldırılması ne demek, bunları iyi anlamak lazım dimi?

bak bir tane başlık açılmış feminist yürüyüşü varmış falan... Orada ne diyor;

''heterosexüellige, patriyarkaya, kapitalizme karşı yürüyecegiz'' demişler.

Halbuki içinde bulundugumuz dünyayı yaratan bunlar. Kullandıgın interenet de dahil olmak üzere... Muslugu çevirdiginde su akması da dahil olmak üzere... Herrr şeyi. Millet neye karşı oldugunu da bilmiyor. Kadınları bile en çok özgürleştiren erkek egemen sitemdir, ataerkil sistemdir. Çamaşır makines, bulaşık makines, kombi kullanırken ne kadar özgür oldugunu unutanlar var aramızda sanırım. Bunları feministelr getirdi zaar. İki pankart açınca mı gerçekleşti bunlar? Alakası yok, erkek egemen sistem gerçekleştirdi. Bunun aksi maalesef medeniyetislizge gidiş. Ama işte insnalar günü birlik düşünüyor, oı yüzden insanları suçlamıyorum merak etme İnsanlar günü birlik ne aldıklarına bakarlar.

Ama bak şunu diyim sol görüş sadece dengeleyicidir, farklı bakış açısı getirendir, bireysel düşünüp bireysel hakları savunandır...vs. Daha dogrusu olması gereken budur. Yoksa toplumu yönetecek biir şey degildir solculuk.

Onlardan biri de sensin işte, ya da digerleri herkes. Kendisi güzel güzel yaşar... ama ortadoguda taşlanan kadına bakıp ''kadınlar eziliyor'' der, çayını içip internette gezinirken. Az sonra da avm gezmesine gidecektir üstelik!

Bunun adını sen koy artık. Başkasının magduriyeti ile senin bir ilgin falan yok. Magdur olan o kadın, sen degilsin. Haddinden fazla itilen kakılan kadınlar varsa onlar ortadoguda ya da belli bazı yerlerde. Sıcak evinde internette sörf yaparken onlar üzerinden nemalanmaya çalışmak da ne demek? Adını sen koy artık.

yapılması gereken ne peki

tabii canım çevremdeki hiç bir kadını görmüyorum
o kadar Ortadoğuya kadar uzanmama gerek yok ben evimdeyken yan komşumun eşinden dayak yediğini kadının ondan nasıl korktuğunu yardım çabalarının boşa gittiğini kimsenin o kadını koruyamadığını görmem yeterli
en başta bdv de ki kadınları az biraz okumak yeterli ekonomik şiddete uğrayan fiziksel psikolojik şiddet gören çocuğuyla tehdit edilen dövülen bıçaklanan öldürülen kadınlar
her gün tv de gördüğün görmediğin öldürülmüş kaç kadın
Ortadoğu ülkelerine bakıp kadınlar eziliyor diyecek kadar gelişmiş ülke değiliz biz
bu bir

ikincisi ben şu an tek başıma 12 de evden çıksam tecavüze uğrayıp öldürülmem olası bile değil
üstelik arkamdan katilimin hayatına iki üç sene hapisten sonra rahatlıkla devam edeceğini bilirim
benim için söylenen ne işi varmış adamı tanıyor muymuş iftiraları da çabası
yani pekala ben de o mağdur kadınlardan olabilirim

asıl sen tüm bunları bildiğin halde hala feministlere sallayıp marjinal olma derdindesin
sanki burada 7 aylık hamileyken bebeklerini aldıran kadınların hepsi feministlermiş gibi yada feministler gidin 7 aylık bebeklerinizi aldırın demişler gibi yazıp duruyorsun kendince

yapılması gereken ne peki

Hiçbir şey

Diger başlıkta da yazmıştım. 3-5 tane yeşil montlu, das capital okuyunca hayatı sırrını çözdügünü zanneden marksist anca cürmü kadar yer yakar.

Sosyalizmi kapitalistler getirecek, aynen feminizmi erkeklerin getirecegi gerçegi gibi. Zaten ikisi de aynı şey

Biz ise burada boş boş konuşmaktayız. Ama olsun.

[Q
sosyalizmin gelmeyeceğini biliyorum merve asla inanmam böyle bir şeye,dünya kapitalleşti artık kapital dünyadayız,fakat merve gözünü seveyim kapitalizmin tepesindekiler sosyalizm getirirmi bu ütopya sadece onlar paylaşmayı sevmez güçlü olmak için katı olmaları gerekir acırlarsa kaybederler,dediğin kapitalizm ruhuna aykırı umarım anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…