Kürtaj skandalı! Hamileliği 7 ayı geçmiş kadınlar kürtaj edildi

7 7,5 aylık bebeği nasıl kürtajla alıyorlar yahu?

Benim kızım 7 ayı doldurmadan doğdu sezeryanla...korkunç bişey bu vahşiler yaa

7 aylık bebek kurtaja ne gerek var doğunca öldür aynı şey ! Katiller ya pislikler bunlar ana değil kadın da değil öbur dünyada yanacaksınız !!!

sekiz yildir bebek bekliyoruz ama bir turlu olmadi ben ve benim gibi milyonlarca kardesim bebeklere ici titreyerek bakarken bu nasil bir canilik

Allahım bu nasıl canilik kardeşim 7 aylık doğdu kucağımıza almaya korkuyoduk bunlar katletmişler acımadan mezarlarında ters dönesiceler göğüs kafesinin altında kalp yerine tezek mi taşıyor bunlar ancak bu kadar pis olabilir bi insanın kalbi

Ben 8 haftalık kalbi duran bebeğimi aldırdım canının acımadığını bilsem de canı acıdı mı diye düşündüm Cinayet işlemişler vicdansızlar

Rahime dustugu an itibari ile cinayetdir.cok kisi biliyrum evlat hasretiyle yanan Allahim onlarada nasip etsin
Ben 8 haftalık kalbi duran bebeğimi aldırdım canının acımadığını bilsem de canı acıdı mı diye düşündüm Cinayet işlemişler vicdansızlar
Gecmis olsun cnm Rabbim beterinden korusun yine nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…