Meselenin korunmak olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle başlangıçta herhangi bir sebeple istenen ya da babaya karşı koz olarak kullanılan bebeklerdi onlar. Kimse aldıracağı çocuğu 7 aya kadar taşımaz inanmıyorum buna. Niyetleri başkadır hadi olmadı çöpe demişler bence.Kızlar ya 500 e yakın bebek cesedi bulunmuş!! Ve bebeklerin ciğerinde hava tesbit edilmiş yani canlı canlı doğurup öldürmüşler masumları!!!! Inanmıyorum ya... 500 tane masum anneleri ve sözde sağlıkçılar tarafından öldürülmüş!
Bu kadar mı zor korunmak!!
Eh yani radikal feministleri anlamak mümkün değil zaten.marilyn monroe ile tartışmamız vardı. Kadınların üzerinden sorumluluklar alınıyor yazmıştım. Yakında bu da gelecek. Kaç aylık oldugu hiç önemli degil kürtaj insan hakkı sayılacak, adımlar atılmaya başlandı bile üstelik batı ülkelerinde.
Tabi bu da özgürlük diye yutturulacak...
Kızlar ya 500 e yakın bebek cesedi bulunmuş!! Ve bebeklerin ciğerinde hava tesbit edilmiş yani canlı canlı doğurup öldürmüşler masumları!!!! Inanmıyorum ya... 500 tane masum anneleri ve sözde sağlıkçılar tarafından öldürülmüş!
Bu kadar mı zor korunmak!!
Can'ım zaten canlı canlı almışlar bebekleri , bebeklerin otopsisinde ciğerlerinde hava tesbit edilmiş. Yani kadınlara ilaçlarla erken doğum yaptırılmış !! Bebek de öldürülüp yada belki de canlı canlı gömülmüş. Nefes alan bebekler! 7 aylık Bebek zaten Yaşar biraz yardımla... Bunlar 500 kürtaj değil 500 cinayet işlemiş!500 mü??? 500???
Inanamiyorum. Yani bir tane bebegin bu sekilde ölmesi korkunc ve 500 taneden bahs ediliyor!! Bu nasil bir vahset ve vicdansizliktir!! Umarim buna yardimci olan herkes hapis'e girip, gün isigini bile görmezler! Ya surda iki ay bekleyip, cocugu alsalardi bare!!
Can'ım zaten canlı canlı almışlar bebekleri , bebeklerin otopsisinde ciğerlerinde hava tesbit edilmiş. Yani kadınlara ilaçlarla erken doğum yaptırılmış !! Bebek de öldürülüp yada belki de canlı canlı gömülmüş. Nefes alan bebekler! 7 aylık Bebek zaten Yaşar biraz yardımla... Bunlar 500 kürtaj değil 500 cinayet işlemiş!
Inşallah alanlar da aldıranlar da gereken cezayı alırlarNe denilirki. Aklima gelince gözlerim doluyor. Esim ile bebek düsündügümüz su günlerde bu haber bana pek iyi gelmedi. Hayir madem bebegi istemiyordun, yasal sürec denilen birsey var. Hadi azicik gectin 12 hafta oldu, neyse diyelim. Ama 7 ay ne demektir ya!! Cinayetten baska birsey degil bu! Ben bir türlü cözemiyorum. Niye ilk haftada bebegi aldirmadilar yada niye 2 ay daha bekleyip yuva'ya vermediler?
Sonucta 7 aylikta yine herkes göbegi görmüs oluyor. 2 ay sabir edip, o cocugu yuva'ya versen ne olurdu? Yine görmek zorunda kalmazdin ama en azindan vahsi ölümden kurtarilmis oluyordu o bebek.
Bu kadar vicdansizligi aklim cidden almiyor. Yahu o bebek tekmeler atmistir ana karninda! Off!!
Can'ım zaten canlı canlı almışlar bebekleri , bebeklerin otopsisinde ciğerlerinde hava tesbit edilmiş. Yani kadınlara ilaçlarla erken doğum yaptırılmış !! Bebek de öldürülüp yada belki de canlı canlı gömülmüş. Nefes alan bebekler! 7 aylık Bebek zaten Yaşar biraz yardımla... Bunlar 500 kürtaj değil 500 cinayet işlemiş!
Oksijen bulunduğuna dair haberin linkini verebilir misiniz? Merak ettim.Can'ım zaten canlı canlı almışlar bebekleri , bebeklerin otopsisinde ciğerlerinde hava tesbit edilmiş. Yani kadınlara ilaçlarla erken doğum yaptırılmış !! Bebek de öldürülüp yada belki de canlı canlı gömülmüş. Nefes alan bebekler! 7 aylık Bebek zaten Yaşar biraz yardımla... Bunlar 500 kürtaj değil 500 cinayet işlemiş!
http://m.ensonhaber.com/haber.php?s=yasa-disi-kurtaj-sebekesinde-turk-doktorlar-da-var-2016-02-28Oksijen bulunduğuna dair haberin linkini verebilir misiniz? Merak ettim.
Kürtaj insan hakkı sayılacak o bebeklerin hakki ne olacak.üstelik kaç aylık olursa olsun demişsin.başlarım böyle özgürlüğe.marilyn monroe ile tartışmamız vardı. Kadınların üzerinden sorumluluklar alınıyor yazmıştım. Yakında bu da gelecek. Kaç aylık oldugu hiç önemli degil kürtaj insan hakkı sayılacak, adımlar atılmaya başlandı bile üstelik batı ülkelerinde.
Tabi bu da özgürlük diye yutturulacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?