Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler.
Bebeklerin hepsi 7.5 aylık da değil zaten ama birine bile bunu yapmış olmaları kan dondurucu... 500 bebekten bahsediliyor. Anne karnında veya sonrasında öldürülmüş 500 bebek...Teşekkürler.
Bir bebeğin ciğerlerinde hava bulunmuş, diğerlerinin otopsisi daha yapılmamış. Hepsinin canlı doğum sonrası gömüldüğünü düşünmüyorum, muhtemelen rahimde hayatı sonlandırıldıktan sonra alınmışlardır, belki hava bulunan bebek daha tam ölmeden alınmıştır. D
Hepsi canlı doğup öldürüldü demek için diğer otopsi sonuçlarını beklemek gerekir.
Bu yapılan işlemi hafifletmez tabii ki.
Eh yani radikal feministleri anlamak mümkün değil zaten.
Ben onlarda fikir aramayı bıraktım. Gerçi bu olayın feminizmle alakası yok ama demeye çalıştığını anladım.
Bu özgürlük falan değil dümdük cinayet yani sorgulamaya gerek yok.
merve abartma kuzum,ne oldu sana boyleVar var çok alakası var. ''benim bedenim benim kararım'' lafı özgürlüge yoruldu. Ama kimse de demedi, niye bu kadar ısrarla söylenip durdu bu cümle? Yani gerçekten büyük bir mesele miydi ki? Feministlerin diger zırvaları gibi tabi ki bu da bir mesele degildi pek ama bir aralar özellikle moda haline gelmişti iyice... ki halen de var aslında.
Keyfi kürtaja varacak önce, güya özgürlük... Sonra da zorunluya dönecek, feminizmin diger getirdigi tüm sözde özgürlükler gibi. Kimin dogurup doguramayacagına karışacaklar hatta. mervecik dediydi dersiniz.
Kürtaj insan hakkı sayılacak o bebeklerin hakki ne olacak.üstelik kaç aylık olursa olsun demişsin.başlarım böyle özgürlüğe.
Bazi haller disinda kürtaja karşıyım.
mervecik bunun feminizmle ya da benim bedenim benim kararım lafıyla ne alakası var?Var var çok alakası var. ''benim bedenim benim kararım'' lafı özgürlüge yoruldu. Ama kimse de demedi, niye bu kadar ısrarla söylenip durdu bu cümle? Yani gerçekten büyük bir mesele miydi ki? Feministlerin diger zırvaları gibi tabi ki bu da bir mesele degildi pek ama bir aralar özellikle moda haline gelmişti iyice... ki halen de var aslında.
Keyfi kürtaja varacak önce, güya özgürlük... Sonra da zorunluya dönecek, feminizmin diger getirdigi tüm sözde özgürlükler gibi. Kimin dogurup doguramayacagına karışacaklar hatta. mervecik dediydi dersiniz.
merve abartma kuzum,ne oldu sana boyle![]()
mervecik bunun feminizmle ya da benim bedenim benim kararım lafıyla ne alakası var?
Burası usulsüz bir klinik, kadınların kim olduğunu bilmiyoruz bile. Kadınların fikriyatı hakkında en ufak bir ipucu yok.
Sen her yerde feminist görür olmuşsun, bu ülkede sandığın kadar feminist yok. Cidden.
Yav burası hala feminist kelimesini hakaret olarak kullanan hanzoların ülkesi.
Endişelenme mervecik, ne anne karnındaki fetüssün, ne de erkek, sana bir şey olmaz.''Henüz'' o kadar yok. Umarım iyice gelmez.