Kürtaj skandalı! Hamileliği 7 ayı geçmiş kadınlar kürtaj edildi

çocuğu öldürmüşler yani 7,5 aylık kürtaj mı olur o artık insan yani .......... adına kürtaj denmesin bence...
 
Teşekkürler.
Bir bebeğin ciğerlerinde hava bulunmuş, diğerlerinin otopsisi daha yapılmamış. Hepsinin canlı doğum sonrası gömüldüğünü düşünmüyorum, muhtemelen rahimde hayatı sonlandırıldıktan sonra alınmışlardır, belki hava bulunan bebek daha tam ölmeden alınmıştır. D

Hepsi canlı doğup öldürüldü demek için diğer otopsi sonuçlarını beklemek gerekir.

Bu yapılan işlemi hafifletmez tabii ki.
 
Cok kotu oldum dusununce nasil kiyarlar karninda hareket eden bebege Allah verir zaten cezalarını beddua etmeye bile gerek yok
 
Cok üzüldüm
Allahim gercekten insanlik nereye gidiyor?
Ben almanyadayim ve burda hastanelerde veya bazi sosyal kurumlarda bebek kapakcigi var.
Herhangi nedenlerden dolayi bebegini istemeyen anneler anonim olarak kapagi acip o sicak cekmeceye bebegi koyup kapatirlar ve ondan sonra o cekmece sadece icerden acilabilir.
Bebek alinip bakilir evlatlik verilir.
Anneye anonim olarak kalir.
Keske bu cinayetler islenecegine evlatlik almak kolaylastirilsa bu kuzucuklar yasasaydi.
 
Bebeklerin hepsi 7.5 aylık da değil zaten ama birine bile bunu yapmış olmaları kan dondurucu... 500 bebekten bahsediliyor. Anne karnında veya sonrasında öldürülmüş 500 bebek...
 
Allahımm bu nasıl bir vahşiliktir.. Bir kadın nasıl kendi bedeninden canından bir cana bunu yapar.. Ben şuan bile her tekmesinde goz yaşlarına boğuluyorum,7 aylık bebek doğsa kucaklar buyutursun.. yazıkk çok yazıkk
 
Anne olmadan önce kürtaj lafını duyduğumda çokta etkilenmezdim. Olabilirliği olan bişeydi benim için. Fakat anne olunca anladım bebek ne demek insanın kendi bebeğini kendi isteğiyle öldürmesi ne demek.

Yasal sınırlardakini dahi duymaya tahammül edemezken bu duyduklarım içimi acıttı, kanımı dondurdu.
 
Biz arayıp bulamıyoruz onlar kolay bulduğu için öldürüyorlar ...!
Canilik vicdansızlık...
 
Cinayet, resmen cinayet.

Adamların dini, imanı para olmuş resmen.

7. aya kadar akılları nerede acaba?

Bu doktorun şimdi adam öldürüp kaçan katilden farkı ne?
 
İlk bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum anestezi almadan.13 yıl geçti 3 doğum yaptım üstüne hâlâ acısını unutamam.ne can acımı ne manevî acımı.

Arkadaşımın 6 aylık oğluna amniyosentez yapıldı.down sendromluydu bakamam dedi aldılar.Evet bu benimki gibi küretaj (yani kazıma) değildi. normal doğum denendi yapamadı ,sezaryenle aldılar.mezarı da var.5 yıl oldu üstüne bir tane daha doğurdu yinede uyuyamıyor.

7-7.5 ay çok fazla.Ben bu tür şeylerin Türkiyede de yapıldığını düşünüyorum.oğluma hamileyken bir sıkıntı yaşadım o zaman gittiğim bir dr eğer anomali varsa sancı verip kovaya bırakırız demişti,tartıştık daha da gitmedim ona.Sonra o dr bir kaç sene hapis cezası aldı ama nedendir bilmem.
 
Bebekler 6 aydan sonra küvezde yaşıyor, 7 aydan sonra normal doğupta küvezsiz yaşıyor. Bu bildiğin cinayet! Baya baya büyümüş bebekleri öldürmüşler. 7 aylık olana kadar akılları neredeymiş ya.

Benim 6 ayım bitti 7'ye girdim. Şuan bebeğim karnımda kıpır kıpır. Onunla konuşunca tepki vermeye başladı bile. Aklım almıyor ya.
 

Var var çok alakası var. ''benim bedenim benim kararım'' lafı özgürlüge yoruldu. Ama kimse de demedi, niye bu kadar ısrarla söylenip durdu bu cümle? Yani gerçekten büyük bir mesele miydi ki? Feministlerin diger zırvaları gibi tabi ki bu da bir mesele degildi pek ama bir aralar özellikle moda haline gelmişti iyice... ki halen de var aslında.

Keyfi kürtaja varacak önce, güya özgürlük... Sonra da zorunluya dönecek, feminizmin diger getirdigi tüm sözde özgürlükler gibi. Kimin dogurup doguramayacagına karışacaklar hatta. mervecik dediydi dersiniz.
 
merve abartma kuzum,ne oldu sana boyle
 
Kürtaj insan hakkı sayılacak o bebeklerin hakki ne olacak.üstelik kaç aylık olursa olsun demişsin.başlarım böyle özgürlüğe.
Bazi haller disinda kürtaja karşıyım.

Çünkü önemli olan insan hakkı degil, kadın hakları degil de ondan. Nüfusu azaltma derdindeler. Erkekleri savaştırıp öldürtecekler, kadınların da dogum yapmasını engelleyecekler.

Ben çocuk kesin sakat dogacaksa kürtaj olmalı diyenlerdenim, çoguna göre ise sakat bile olsa kürtaj olmamalı... İşte bu tartışma burada kalmalı, tartışma eşigi bunu geçmemeli. Çünkü bu eşigi geçersen bu sefer diger eşige gelinecek;

- Benim dedigim kısım kabul görürse, bu sefer de cinsiyete göre kürtaj, keyfi kürtaj.. vs tartışma konusu açılacak (ki varlar da bunlar).
- Digerlerinin dedigi iyice kabul görürse tecavüz bile olsa kürtaj olmamalı diyenler başlayacak (ki bu da var)

O yüzden tartışma eşigi burada kalsın. ''sakat olacaksa kürtaj olsun - sakat da olsa kürtaj olmasın'' eşiginde ynai. İkisinden birini iyice normalleştirip kanun gibi görmeye başlamanın alemi yok, yoksa devamı gelir.
 
mervecik bunun feminizmle ya da benim bedenim benim kararım lafıyla ne alakası var?
Burası usulsüz bir klinik, kadınların kim olduğunu bilmiyoruz bile. Kadınların fikriyatı hakkında en ufak bir ipucu yok.
Sen her yerde feminist görür olmuşsun, bu ülkede sandığın kadar feminist yok. Cidden.
Yav burası hala feminist kelimesini hakaret olarak kullanan hanzoların ülkesi.
 
merve abartma kuzum,ne oldu sana boyle

Bir ara Mune ile mi konuşuyorduk neydi, Bill Gates vakfının da iinde bulundugu bazı gruplar tohum deposu kurmuş diye... Bak burada kendince denklem kurmuş iyi güzel... ama yanlış anlatıyor.


Aslında P'yi azaltacaklar. Yani nüfusu. En güzel yolu da bunu insanlara istetmek. İnsanlar bunu istiyor hale gelecek. Bir şey oldugu yok yani Sosyalizm fazla nüfusta uygulanamaz.
 
gerizekali mal bunlar
hepsi cinyatden yargilansin
o haftada dogan yasiyor zaten
diri dirimi gomdulerki
 

''Henüz'' o kadar yok. Umarım iyice gelmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…