Aynısını yazmaya girmiştim...7-7.5 aylık bebek doğsa yaşar, cinayet bence...
Aynısını yazmaya girmiştim...
Madem bakamıyorsun, evlatlık ver. Neden öldürüyorsun...
Ben de kürtaja karşı değilim.Yani resmen doğum yapmış artık 2 ay daha bekle doğur. Ver birine o zaman. Kürtaja karşı değilim de bu kadarı olmaz. yaptıkları aptallığın acısını böyle çıkaramazlar. Yasal süresi 10 hafta mı yok ucundan kıyısından geçtiysen yine neyse gider merdiven altı bi yerde yaptırırsın. 7 ay beklenir mi ya?
İşlemi nasıl yapmışlar bilmiyorum ama 7 aylık bebeği normal kürtaj şeklinde almazlar diye düşünüyorum, muhtemelen operasyon yapıyorlardır. Zira 7 aylık bebeğin rahimde parçalanması pek olası değil.Okurken kanım dondu.
7 aylık nedir ya.
Sen o kalbi atan çocuğun kolunu bacağını kopararak çıkarıyorsun artık, bu nasıl bi vahşet.
Bi arkadaşımın annesi 5 aylıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştı sanırım bebekte bi problem vardı yasalar izin veriyormuş o durumlarda. Iğne ile bebeği uyutup doğurtmuşlardı galiba.İşlemi nasıl yapmışlar bilmiyorum ama 7 aylık bebeği normal kürtaj şeklinde almazlar diye düşünüyorum, muhtemelen operasyon yapıyorlardır. Zira 7 aylık bebeğin rahimde parçalanması pek olası değil.
edit: Başka bir sitede ameliyatla yapıldığı yazılmış.
"Girne'de faaliyet gösteren Ada Hospital isimli sağlık merkezinde, yasal sınır olan on haftadan büyük fetüslerin alınarak, ameliyatla gebeliğin sonlandırıldığı tespit edildi"
http://www.haberler.com/kktc-de-kurtaj-sebekesi-ortaya-cikti-8200681-haberi/
Annenin hayatını tehdit eden durumlarda veya bebekte engel vs bir şey olması durumunda yasal sınırlardan sonra da kürtaj yapılabiliyor.Bi arkadaşımın annesi 5 aylıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştı sanırım bebekte bi problem vardı yasalar izin veriyormuş o durumlarda. Iğne ile bebeği uyutup doğurtmuşlardı galiba.
Anlatmıştı iğneyi anne uyanıkken yapmışlar bebek içerde hareket ediyormuş o sıra.
Evet o bebekte ciddi bir sorun vardı ayrıntıları hatırlamıyorum çok uzun zaman önce anlatılmıştı. Beni etkileyen bebeğe iğne yapılıp öldürülmesi. Annesinin karnında sağa sola kaçıyormuş düşüncesi bile çok kötü.Annenin hayatını tehdit eden durumlarda veya bebekte engel vs bir şey olması durumunda yasal sınırlardan sonra da kürtaj yapılabiliyor.
Ama sağlık sorunu veya engel yoksa 7 aylık bebek de çok büyük aldırmak için yani.
İşlemi nasıl yapmışlar bilmiyorum ama 7 aylık bebeği normal kürtaj şeklinde almazlar diye düşünüyorum, muhtemelen operasyon yapıyorlardır. Zira 7 aylık bebeğin rahimde parçalanması pek olası değil.
edit: Başka bir sitede ameliyatla yapıldığı yazılmış.
"Girne'de faaliyet gösteren Ada Hospital isimli sağlık merkezinde, yasal sınır olan on haftadan büyük fetüslerin alınarak, ameliyatla gebeliğin sonlandırıldığı tespit edildi"
http://www.haberler.com/kktc-de-kurtaj-sebekesi-ortaya-cikti-8200681-haberi/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?