Kürtaj oldum ve kendime gelemiyorum

Diğer konuda herkes , yapmayın etmeyin, eşiniz istemiyorsa zorla olmaz çocuk sahibi olmak iki kişinin ortak kararıyla olur demişti. Ama siz burnunuzun dikine gidip kendini bildiğinizi yapmışsınız. Çok geçmiş olsun. Mutlaka profesyonel destek alın. Eşiniz bu olaydan sonra cinsel ilişkiye girmeye cesaret edemez uzaklaşır muhtemelen ya da kendisi prezervatif kullanır düzenli olarak .

2 çocuktan fazlasını asla, katiyen yapmam diyen ben gittim garanti olsun diye tüp ligasyonu yaptırdım. 3. Çocuğa hamile kaldım :halay:

Çocuk doğunca komple üreme takımını söksek olur mu? Demiştim 🤣 Şu an tekrar bağlı ve döllenme günlerinde kondom kullanıyoruz. 😅

Hatta beni 3 çocukla gören akrabalar inanmak istemiyor çünkü çok büyük konuşuyordum. Annem de " Tavşan cinsiymiş bilemedik" diyor 🤣🤣

Konu sahibin yerinde olsam asla 2. Olmazdı. Çocuk tek taraflı bakılmaz bunu geçtim +1 bir de adam kendisiyle uğraşmış elbet istemez.
Korunmadan senelerce hamile kalamayanların gözü yaşlı.😢 şaka bir yana benim de 4 senem kaldı.şimdi bile olmuyor 35 yaşından sonra imkansız olacak.bu gidişle hiç öyle dertlerim kalmadan devam edeceğim.

Back