Allah razı olsn canm hamd olsn biraz daha iyiym. Sen nasılsn cnm biraz toparladnmı kendinisen napıyosun canımcım nasılsın
Canım dr um bana kürtaj sonrası hamile kalınmaz ya da daha çabuk kalınır tamamen HURAFE dedi.çoğu yerdn duydm kürtajdan sonra hamile kalmak çok zormuş doğruluk payı varmı kızlar bilginz varsa gelin paylşn lütfen
Çok şükür filme gerek kalmadı canm allah verdi bna rabbim tüm isteyenlerede versin sanda geçmş olsun canm üzüldm bizde zatn kendiliğindn hamile kalınmıyo demiyorz ki sadece çevrede kürtajdn sonra hamile kalmak çok zorlaşıyor sanki vücudn dengesi kaçıyor herşey eskisi gibi temiz kalmıyor diye olmuyor olabilirmi diyorz yani hurafelik birşy demiyorz cnm çoğu insan gerçkdnde zor hamile kalıyor bunları görüyorz inşallh sendede aynı şey olmaz cnm rahim yıpranıyor sonuçta kurtajda illa tabi her vücut bir deil kimi vücut hiç etkilenmiyor karışık yaCanım dr um bana kürtaj sonrası hamile kalınmaz ya da daha çabuk kalınır tamamen HURAFE dedi.
Yani kürtajla alakası yok dedi.ama dr dan kaynaklı bir rahim zedelenmesi ya da yapışıklık durumu oluştuysa ancak o zaman sorun olur dedi.
Sen yazalı 5 ay olmuş ve 5 aydır kalamıyorum demişsin.eder 10 ay.bence 1 yıl korunmamana rağmen olmazsa dr a gidersin.rahim filmi falan çekerler.ben de 1 ay önce kürtaj oldum.hala adet olmadım ve bekliyorum.ben de adet sonrası korunmayı bırakacağım.
Hamile misin yaniÇok şükür filme gerek kalmadı canm allah verdi bna rabbim tüm isteyenlerede versin sanda geçmş olsun canm üzüldm bizde zatn kendiliğindn hamile kalınmıyo demiyorz ki sadece çevrede kürtajdn sonra hamile kalmak çok zorlaşıyor sanki vücudn dengesi kaçıyor herşey eskisi gibi temiz kalmıyor diye olmuyor olabilirmi diyorz yani hurafelik birşy demiyorz cnm çoğu insan gerçkdnde zor hamile kalıyor bunları görüyorz inşallh sendede aynı şey olmaz cnm rahim yıpranıyor sonuçta kurtajda illa tabi her vücut bir deil kimi vücut hiç etkilenmiyor karışık ya
Allah razı olsn cnm çok teşekkür ederm kürtajm herhalde birbuçuk yıl kadar oldu 8 ay kadarda korunmdm olmadı cnm şu anda 7 buçuk 8 haftalk hamileym sat31 aralk ama geç döllnme olmş cnm umarm rabbim tüm isteynlere verr cnmHamile misin yani
Çok sevindim canım.rabbim bana ve isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.
Ben de senin duyduklarının tam tersini duydum kürtaj konusunda.kürtaj sonrası hamile kalmanın daha kolay olduğunu ama dr um çürüttü bu tezi:)
Tam olarak kürtaj sonrası kaçıncı ayda hamile kaldın?takvim koymamışsın canım.kaçıncı haftadasın?inşallah rabbim bu sefer tamamına erdirir.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.ovulasyon tarihini bilmiyorsan geç döllenme olabilir.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Allah razı olsn cnm çok teşekkür ederm kürtajm herhalde birbuçuk yıl kadar oldu 8 ay kadarda korunmdm olmadı cnm şu anda 7 buçuk 8 haftalk hamileym sat31 aralk ama geç döllnme olmş cnm umarm rabbim tüm isteynlere verr cnm
Amin cnm cümlemiznkini inşllh rabbm isteyn herkeze hayırlı salih evlatlar nasip eder inşllh cnmHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.ovulasyon tarihini bilmiyorsan geç döllenme olabilir.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Gçmş olsn cnm rabbim aynı acıyı birdaha yaşatmasın inşllh dr göründünmü hiç peki bir yıl olmş neredeyseMerhaba hanimlar ben aranıza yeni katıldım bende sizinle aynı dertten muzdarip biriyim 2015 Mart ayında 20 haftalık düşük yaptım ve hala hamile kalmadı m Allah tüm isteyenlerin kulağını doldurun inşallah
Gçmş olsn cnm rabbim aynı acıyı birdaha yaşatmasın inşllh dr göründünmü tsk ederim canım bugün yine doktordaydim TSH yüksek çıkıyor biraz adetlerim düzensizlesti uğraşıp duruyorum işte Allah hepimizi mutlu sona ulaştırsin inşallah
Teşekkür ederim canımAmin cnm umarım herşey istediğin gibi olur üzme kendini
Rc ederm cnm zatn elimizde duadn başka çare gelmiyorkiTeşekkür ederim canım
iyilik canimmm sen nasilsinn bende 2 gundur polen ve adacayi iciyorum yiyorum adet olacakmisim gibi ama 13 gun var dahaKızlar nasılsnz güzel haberleeinz vardır inşllh
Ay iki gündür yazıyodu heyecanlandım devamını okudm üzüldm inşllh vesile olur cnm ya hepinize dua ediorm. Çok teşekkür ederim canm bende iyi sayılırm bel ve kasık ağrısını saymassakiyilik canimmm sen nasilsinn bende 2 gundur polen ve adacayi iciyorum yiyorum adet olacakmisim gibi ama 13 gun var daha
neyin var niye belin agriyor ki regl mi olacaksin acaba ya ben hayit ictim 1 bucuk ay bi halta yaramadi yani reglimi cogaltmak eski haline dondurmek icindi bi fark olmadi sadece kahve kanamam kipkirmizi olduAy iki gündür yazıyodu heyecanlandım devamını okudm üzüldm inşllh vesile olur cnm ya hepinize dua ediorm. Çok teşekkür ederim canm bende iyi sayılırm bel ve kasık ağrısını saymassak
Yinede bir işe yaramış demekkineyin var niye belin agriyor ki regl mi olacaksin acaba ya ben hayit ictim 1 bucuk ay bi halta yaramadi yani reglimi cogaltmak eski haline dondurmek icindi bi fark olmadi sadece kahve kanamam kipkirmizi oldu
oyyy cok sevindim:)ne zamandir bebek calismasi yapiyordunuz ve kac yillik evlisiniz ya bu forumda o kadar seye yorum yapiyorum ki unutuyorum bir cogunu:)Yinede bir işe yaramış demekkihamileym cnm sen okumamşsn yeni daha 2 ay bitmk üzre düşük tehlikm vardı çok şükür atlattk şimdide bel ve kask ağrm var işte
İnan hiç nir üye bnm kadar unutmz herhaldeoyyy cok sevindim:)ne zamandir bebek calismasi yapiyordunuz ve kac yillik evlisiniz ya bu forumda o kadar seye yorum yapiyorum ki unutuyorum bir cogunu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?