kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Umudunu hiç bir zamn yitirme cnm inan bnde bitirmştm umudumu bir bakdm varmş sende hiçbirinz umudunuzu yitirmeyn canm bnm rabbim fazla bekletmez inşaallah bitnm
amin gülüm inş 2 gün önce gittim dr a klomen kiste çevirmiş adet olamıyormuşum o kist yüzünden yakın arkadaşım da tedavi görüyor 35. gün dr bana d kontrol hapı verdi dedik onada vericek heralde dr dedi ki ona 2 yum var 19 ve 21 mm ilişki günü vermiş 1 dolu bir boş biz şok olduk apar topar çıktık da sonra çark etti bize 35. günden sonra yumm olur mu ya sence ben kendimi bıraktımm bu ay yok olmicak arkadaşım için araştırıyorum o da pcos benim gibi

Allahalla bende şaşırdm canm nasıl o kaar uzun sürebilirki inşallh onada rabbm nasip eder hepinize cnm inan bana sadece kendimizi yıprattk biz gerçekdn cnm sakin olmaya çalış pskolojkmn hep sanki sn istemiyomsn gibi kndine hissettr inan ben çoğu kez öyle yapıyordm tam anlamıyla başaramassamda kendimi kandırmaya çalışıyordm olan bize oluyor işte asyacm sıkma canını gerçekdn bu kadar üzüntüyüde haketmiyprsn inşallah olur cnm hiç ama hiç ümidini yitirme her ay bir ümit sonuçta diyilmi ama bu ay olmazsa bir dahaki ay var cnm bnm sıkma canını inşallh yakında çook güzl haberlerle gelirsinz bitnm

amin gülümm inşallah sadece rabbime sığınıyorum gülüm o nelere kadir kurban olduğumrabbim duysun sesimizi şifamızı versin inş

Öyle yapıyorm zatn canm kesemin etrafnd kanama var baya bi korkuyorm işte;( çok teşekkür ederm cnm allah razı olsun rabbm yüzünü güldürsn inaşaallh
inşallah arkadaşımmm Allah senden de razı olsun sende iki canlısın dua et benim için

amin gülümm inşallah sadece rabbime sığınıyorum gülüm o nelere kadir kurban olduğumrabbim duysun sesimizi şifamızı versin inş
Rabbim elbetteki duyuyor bitanm inan bana zamanı gelmemiştir ondn cnm zamanı gelir elbette cnm bnm lütfen kendini harap etme

inşallah arkadaşımmm Allah senden de razı olsun sende iki canlısın dua et benim için
Vallahi ediyorum birtanm inşallh daha fazla bekletmez rabbim birlikte kucağmıza alırz inşallh bir ay erken bir ay geç hiç fark etmez yeterki hayırlısıylan rabbim sanada tüm istwyenleredw versin

Rabbim elbetteki duyuyor bitanm inan bana zamanı gelmemiştir ondn cnm zamanı gelir elbette cnm bnm lütfen kendini harap etme
aminnn gülümm aminnya bu arkadaşım için yum çatlaması için ne önerirsin bildiğin bişey var mı

aminnn gülümm aminnya bu arkadaşım için yum çatlaması için ne önerirsin bildiğin bişey var mı
İnan canm tek yumurta çatlatmak için incir havuç ve soğan karışımlı kür çok etkiliymiş diye biliyorm canm ama bak ben bu iki aydır sabahları aç karına çörek otu bal şerbeti + hayıt suyu arı polen hapı yakı + macun evde yaptm + babm bide şeyhimizdn rica etmişti kağıt getrdi üzermde taşıdm. Yani anlayacağn canm elbette hepsinin faydası vardr ama net hangisi tam fayda etti bilmiyorm cnm ama gerçekdn sanada tavsiye ediyorum cnm eğer yapabilirsn bin derda devadr bnde umudum yoktu inan cnm

Ne kadara aldin canim
Valla cnm polen hapı 30 tl di hayıt suyu 25 tl di yakı da 10 tl di ama baya araştrdm çok iyimiş çoğu kadın işk ay kalmş şaşırmştm ama bn onu iki aydr kullanıyorm ideal kullanma süresi üç aymş inşallh sizdede üç ay sürmedn derman olur dersinize cnm

Kizlar size birsey sorucam 1 bucuk yil once kurtaj oldum ilk adetimi 41.gun oldum digerleri 30 31 gunde normal dongum 30 31 fakat kurtajdan sonra 3.ayimdan itibaren adetimin 3.4.5.gunlerinde kahverengi akinti seklinde oluyor bu neye bagli olabilir kurtaj olanlarda bumu oluyor

Olabilir cnm burda çoğu üye aynı şeyleri söylüyor dr görndnmü hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…