• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Allah razı olsn canm hamd olsn biraz daha iyiym. Sen nasılsn cnm biraz toparladnmı kendini
msjını yeni gördüm gülüm çatlatma iğnesi oldum bu ay.adetime 7 gün kaldı artık 1 hafta sonra belli olacak,ama benim hiçç umudum yokk:KK51:

inşallah gülüm bir yumurta gelişmişti 19 mm miş iğne verdi ama daha çok gelişmesi gerekmiyormuydu yani tek yumurta diye pek ihtimal vermiyorum
Aa çok sevndm cnm bence gayet iyi gelişmiş 19 ml az değilki umarım bu defa olur ya cnm inşallh. herşey rabbimin kısmeti inan bana herşeyde bir hayır var senin için dua ediyorum rabbim hayırlısıylan nasip etsin imtihan dünyası işte:(

Aa çok sevndm cnm bence gayet iyi gelişmiş 19 ml az değilki umarım bu defa olur ya cnm inşallh. herşey rabbimin kısmeti inan bana herşeyde bir hayır var senin için dua ediyorum rabbim hayırlısıylan nasip etsin imtihan dünyası işte:KK43:
sağol gülüm ben pek sevinemedim bir çok kişi kaç tane yumurtayla olumsuz olabiliyor ben 1 yum ile hiç umutlu değilim:KK43:ama Allaha sığınıyorum tabiki adete az zaman kaldı ama bende gebelik belirtisi filan hiçbişey yok tutmadı galiba tık yok bende

sağol gülüm ben pek sevinemedim bir çok kişi kaç tane yumurtayla olumsuz olabiliyor ben 1 yum ile hiç umutlu değilim:KK43:ama Allaha sığınıyorum tabiki adete az zaman kaldı ama bende gebelik belirtisi filan hiçbişey yok tutmadı galiba tık yok bende
Umarım olur cnm ya inan benmkndede her ay belirti hissederdm son ay ne belirti ne umut yokdu cnm adetm bi hafta geçmesne rağmen test yapmak bile istemiyordm yokdr diye ablam zorla yaptırdı ve bi an büyük bir şaşkınlk yaşadm daha wcde idrar daha ilerlerkn gördm çizgiyi inşallh sende bu ay o sevinci yaşarsın cnm bunu anlatmamn sebebi umudunu hiç ama hiç yitirme cnm

Umarım olur cnm ya inan benmkndede her ay belirti hissederdm son ay ne belirti ne umut yokdu cnm adetm bi hafta geçmesne rağmen test yapmak bile istemiyordm yokdr diye ablam zorla yaptırdı ve bi an büyük bir şaşkınlk yaşadm daha wcde idrar daha ilerlerkn gördm çizgiyi inşallh sende bu ay o sevinci yaşarsın cnm bunu anlatmamn sebebi umudunu hiç ama hiç yitirme cnm
:KK200:aminn gülüm benim gibi olan herkes için dua ediyorum her seferinde rabbim aratmasın kucağımızı boş koymasın inşallahh:KK36:dua et bizim içinde:KK200:

:KK200:aminn gülüm benim gibi olan herkes için dua ediyorum her seferinde rabbim aratmasın kucağımızı boş koymasın inşallahh:KK36:dua et bizim içinde:KK200:
İnşallh cnm inşallh rabbim isteyen herkeze hayırlı salih evlatlar versin inşllh rabbim senide bu ay sevindirr cnm inşllh

İnşallh cnm inşallh rabbim isteyen herkeze hayırlı salih evlatlar versin inşllh rabbim senide bu ay sevindirr cnm inşllh
:KK74:ayy inşallahh gülümm Allah seninde yavrunu sana bağışlasın sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahh:KK36:

Back