aminnn:)yasin 22 mi oyle gordum sankiİnan hiç nir üye bnm kadar unutmz herhalde4 5 yıllık evliym ve 3 4 yaşlarnda kızım var 8 9 ayda çalıştk 2 3 ayda hamişim (darısı tüm isteyenlere) bak ne hoş özet geçtm
Selam kızlar, Ayse cik canım sen kürtajdan kac ay sonra hamile kaldın?Yinede bir işe yaramış demekkihamileym cnm sen okumamşsn yeni daha 2 ay bitmk üzre düşük tehlikm vardı çok şükür atlattk şimdide bel ve kask ağrm var işte
As cnm ya 1 2 sene korndm sonrada istdk herhalde 8 ay kadr sonra oldu cnmSelam kızlar, Ayse cik canım sen kürtajdan kac ay sonra hamile kaldın?
Evet cnm doğru görmşsn:)aminnn:)yasin 22 mi oyle gordum sanki
Hay masallah sana kizz:)Evet cnm doğru görmşsn:)
Allah saglikla kucagina almayi nasib etsinAs cnm ya 1 2 sene korndm sonrada istdk herhalde 8 ay kadr sonra oldu cnm
He valla:)) sanki erkn evlnp çock yapıp iyi bir halt etmişim gibi:)))Hay masallah sana kizz:)
Amin cnm saol cümlemznkini inşllhAllah saglikla kucagina almayi nasib etsin
Yok iyi yaptin bosver erken anne olcaksin insallahhh:)He valla:)) sanki erkn evlnp çock yapıp iyi bir halt etmişim gibi:)))
Saol cnm teşekkür ederm herşeyin hayırlısı hakkımzda inşallhYok iyi yaptin bosver erken anne olcaksin insallahhh:)
msjını yeni gördüm gülüm çatlatma iğnesi oldum bu ay.adetime 7 gün kaldı artık 1 hafta sonra belli olacak,ama benim hiçç umudum yokkAllah razı olsn canm hamd olsn biraz daha iyiym. Sen nasılsn cnm biraz toparladnmı kendini
Allahdan ümit kesilmez cnm inşallh bir an önce olur cnmmsjını yeni gördüm gülüm çatlatma iğnesi oldum bu ay.adetime 7 gün kaldı artık 1 hafta sonra belli olacak,ama benim hiçç umudum yokk
inşallah gülüm bir yumurta gelişmişti 19 mm miş iğne verdi ama daha çok gelişmesi gerekmiyormuydu yani tek yumurta diye pek ihtimal vermiyorumAllahdan ümit kesilmez cnm inşallh bir an önce olur cnm
Aa çok sevndm cnm bence gayet iyi gelişmiş 19 ml az değilki umarım bu defa olur ya cnm inşallh. herşey rabbimin kısmeti inan bana herşeyde bir hayır var senin için dua ediyorum rabbim hayırlısıylan nasip etsin imtihan dünyası işteinşallah gülüm bir yumurta gelişmişti 19 mm miş iğne verdi ama daha çok gelişmesi gerekmiyormuydu yani tek yumurta diye pek ihtimal vermiyorum
sağol gülüm ben pek sevinemedim bir çok kişi kaç tane yumurtayla olumsuz olabiliyor ben 1 yum ile hiç umutlu değilimAa çok sevndm cnm bence gayet iyi gelişmiş 19 ml az değilki umarım bu defa olur ya cnm inşallh. herşey rabbimin kısmeti inan bana herşeyde bir hayır var senin için dua ediyorum rabbim hayırlısıylan nasip etsin imtihan dünyası işte
Umarım olur cnm ya inan benmkndede her ay belirti hissederdm son ay ne belirti ne umut yokdu cnm adetm bi hafta geçmesne rağmen test yapmak bile istemiyordm yokdr diye ablam zorla yaptırdı ve bi an büyük bir şaşkınlk yaşadm daha wcde idrar daha ilerlerkn gördm çizgiyi inşallh sende bu ay o sevinci yaşarsın cnm bunu anlatmamn sebebi umudunu hiç ama hiç yitirme cnmsağol gülüm ben pek sevinemedim bir çok kişi kaç tane yumurtayla olumsuz olabiliyor ben 1 yum ile hiç umutlu değilimama Allaha sığınıyorum tabiki adete az zaman kaldı ama bende gebelik belirtisi filan hiçbişey yok tutmadı galiba tık yok bende
Umarım olur cnm ya inan benmkndede her ay belirti hissederdm son ay ne belirti ne umut yokdu cnm adetm bi hafta geçmesne rağmen test yapmak bile istemiyordm yokdr diye ablam zorla yaptırdı ve bi an büyük bir şaşkınlk yaşadm daha wcde idrar daha ilerlerkn gördm çizgiyi inşallh sende bu ay o sevinci yaşarsın cnm bunu anlatmamn sebebi umudunu hiç ama hiç yitirme cnm
İnşallh cnm inşallh rabbim isteyen herkeze hayırlı salih evlatlar versin inşllh rabbim senide bu ay sevindirr cnm inşllhaminn gülüm benim gibi olan herkes için dua ediyorum her seferinde rabbim aratmasın kucağımızı boş koymasın inşallahh dua et bizim içinde
İnşallh cnm inşallh rabbim isteyen herkeze hayırlı salih evlatlar versin inşllh rabbim senide bu ay sevindirr cnm inşllh
İnaşllh cnm hayırlısıylan ben benmkini aldığmda sende doğum alışverişinde olursun inaşşlh canm kendin için amaayy inşallahh gülümm Allah seninde yavrunu sana bağışlasın sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?