• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Ay canm çok üzüldm öyle bir hata yaptığn için rabbim afersn isteyerk sağlıklı bebeği kürtaj etmenn günahı çok büyük rabbim günahini affetsn cnm sen dua et tövbe et rabbim seni sınıyo şimdi bu bi imdihanın cnm inşallh bu imtihanı geçersn cnm rabbim imtihanlarımızı ağır ve uzun yapmasn inşllh:KK43:
amin canım keşke aldırmak zorunda kalmasaydım da her şey yolunda olsaydı :( Allah büyüktür yar ve yardımcımız olasun

Eşimle barışırsm ve sabah deneyecğm:) teşekkür ederm cnm bilgilndrdiğin için bugünde birley öğrendm ne mutlu bana:)
Tamam canım barisirsiniz aynı evde yaşayıp küs kalmak elde değil ki :) bi de 48 saatte bir yapılması gerekiyor özellikle adet bittikten sonra yapmak çok daha iyi arkadaşım öyle hamile kaldı :)) adetten sonra ki günlerde hemde :) ben yumurtlama takibi yapıyordum ama sık yapmak önemli ve 48 saatte bir tabi :)

kız kürtaj derken isteyerek aldırmamışş yolunda gitmeyen şeyler olmuştur ki aldırmak zorunda kalmıştır
:)hm dikkt etmemişm :) sende üzülme bitanm en azndn bu ay bi ümitle beklemezsn oda önmli bnce her ay hayal kırıklığı yıkıyo insnı:( cnm bnm inşallh bu ay görecğin tedvi hakkına hayırlı olur cnm lütfen üzme canını ben sana dua edecm

Tamam canım barisirsiniz aynı evde yaşayıp küs kalmak elde değil ki :) bi de 48 saatte bir yapılması gerekiyor özellikle adet bittikten sonra yapmak çok daha iyi arkadaşım öyle hamile kaldı :)) adetten sonra ki günlerde hemde :) ben yumurtlama takibi yapıyordum ama sık yapmak önemli ve 48 saatte bir tabi :)
Evet sanırm barştk;) ama dün akşam yapsaydk 36 saat olacakdı:( dr öyle demedi ama onuda burda öğrendm bu defa daha kötü oldm acaba yinede boşuna gitmişmdir ya eşime bugün birşey daha öğrndm sabahları sprmler daha canlı oluyormş sabahda deniyk dedm ne dese beğenirsn ' ama sabahları ben canlı değilim ' dedi şaştım kaldım:) ay işin şakasıda cnm ben salı günü sabah 10 da iğne yaptm bu gece birlkde oldm sen çok araştrmşsn belli sence bu gecede tutabilirmi ne yapmalıym bn şimdi

amin canım keşke aldırmak zorunda kalmasaydım da her şey yolunda olsaydı :KK43: Allah büyüktür yar ve yardımcımız olasun
Ay özür dilerm cnm ben yanlş anladm rabbim kimseyi mecbur bırakmasn inşallan kötü günler geçmştw kalır cnm rabbim yüzünü güldürsn allahdn hiç bir zamn ümit kesilmez belki ona el açalım dua edelim diye bizi bekletiyor bizde dua edelim kaynağı aklımda deil ama bir hadisi şerifte böyle buyuruyor resüllullah efndmz (sav) ' Duada hiç bir zaman bıkkınlık göstermeyiniz duada ısrarcı olunuz. ' diye buda başka bir hadisi şerif ' Allah sevdiği kulunun kendisine bolca dua etmesini sever ve dua etmeleri için sebepler verir' yani bu hadisler bile bizi rhatlatr cnm sizde üzülmyn kızlar allah büyük elbet vardr bundada bir hayır

slm herkeze arkadaşlar ben sürekli sizin yazdıklarınızı okuyorum bende aynı dertten muzdarifim bi tane kızım var ondan sonrada iki defa düşük yaptım çalışıyordum o zamanlar şimdi çalısmiyorum evdeyim.3Aydir korunmadigim halde hamile kalamiyorum adet gunum geçince doktora gittim gebelik yokmuş malesef tarlusal verdi gebe kalmak istersen coraspirin ve folik asit kullan dedi daha denemedim .bu arada yakın bır akrabama belimi çektirdim kolay gebe kalmak için anlayacağınız bende her yolu denemeye başladım hadi hayirlisi:))

:)hm dikkt etmemişm :) sende üzülme bitanm en azndn bu ay bi ümitle beklemezsn oda önmli bnce her ay hayal kırıklığı yıkıyo insnı:KK43: cnm bnm inşallh bu ay görecğin tedvi hakkına hayırlı olur cnm lütfen üzme canını ben sana dua edecm
sağol gülüm:KK36:

slm herkeze arkadaşlar ben sürekli sizin yazdıklarınızı okuyorum bende aynı dertten muzdarifim bi tane kızım var ondan sonrada iki defa düşük yaptım çalışıyordum o zamanlar şimdi çalısmiyorum evdeyim.3Aydir korunmadigim halde hamile kalamiyorum adet gunum geçince doktora gittim gebelik yokmuş malesef tarlusal verdi gebe kalmak istersen coraspirin ve folik asit kullan dedi daha denemedim .bu arada yakın bır akrabama belimi çektirdim kolay gebe kalmak için anlayacağınız bende her yolu denemeye başladım hadi hayirlisi:))
Peki dr ne dedi testlerini kontrollerinin hepsini yaptığn haldemi olmuyomş cnm

Sadece ="Ayse cik, post: 44161405, member: 698493"]Peki dr ne dedi testlerini kontrollerinin hepsini yaptığn haldemi olmuyomş cnm[/QUOTE]
va
Peki dr ne dedi testlerini kontrollerinin hepsini yaptığn haldemi olmuyomş cnm
sadese
sadece hormonlarimin normal olduğunu söylediler o kadar

Sadece ="Ayse cik, post: 44161405, member: 698493"]Peki dr ne dedi testlerini kontrollerinin hepsini yaptığn haldemi olmuyomş cnm
va

sadese

sadece hormonlarimin normal olduğunu söylediler o kadar[/QUOTE]
İnşallah başka sorn çıkmaz cnm buda önmli hormon bozukluğu olan kadınlar ne kadar zor süreçdn geçiyo allah onlara da şifa versn snde sıkma canını inaşşalh bi an önce snde kavuşursn bebeğine cnm

Evet sanırm barştk:KK66: ama dün akşam yapsaydk 36 saat olacakdı:KK43: dr öyle demedi ama onuda burda öğrendm bu defa daha kötü oldm acaba yinede boşuna gitmişmdir ya eşime bugün birşey daha öğrndm sabahları sprmler daha canlı oluyormş sabahda deniyk dedm ne dese beğenirsn ' ama sabahları ben canlı değilim ' dedi şaştım kaldım:) ay işin şakasıda cnm ben salı günü sabah 10 da iğne yaptm bu gece birlkde oldm sen çok araştrmşsn belli sence bu gecede tutabilirmi ne yapmalıym bn şimdi
Vala bana da arkadaşım söyledi canım sabah filan bi de her ilişkide yaticakmissin :) biz ilk başta çok salliyorduk yani üstüne dusmuyorduk üstüne dusmedigimiz halde her ay adet olunca moral bozuyoduk ama öyle değilmiş işte. Eşine farklı yoldan anlatmayı dene. Ne zaman tutulmasını bi Allah bilir canım tek seferde tutması genelde mucize diyebilirim. Yani sürekli ilişki sürekli yatış. Sabaha kadar fazla hareket etmeden bi de duşta orayı fazla yıkama. Benim de yarın adetim son. Bakalım ben eşime söyledim sorun çıkmadı çok şükür :) sürekli olarak düzenli ilişkiye girmeye çalışın canım. Ama kafanı rahat tut. İğne yapiyormussun ama iğneyi bağlama herşeyi bana kalsa bırak. Doğal yoldan olur herşeyin başı sabır :)

Vala bana da arkadaşım söyledi canım sabah filan bi de her ilişkide yaticakmissin :) biz ilk başta çok salliyorduk yani üstüne dusmuyorduk üstüne dusmedigimiz halde her ay adet olunca moral bozuyoduk ama öyle değilmiş işte. Eşine farklı yoldan anlatmayı dene. Ne zaman tutulmasını bi Allah bilir canım tek seferde tutması genelde mucize diyebilirim. Yani sürekli ilişki sürekli yatış. Sabaha kadar fazla hareket etmeden bi de duşta orayı fazla yıkama. Benim de yarın adetim son. Bakalım ben eşime söyledim sorun çıkmadı çok şükür :) sürekli olarak düzenli ilişkiye girmeye çalışın canım. Ama kafanı rahat tut. İğne yapiyormussun ama iğneyi bağlama herşeyi bana kalsa bırak. Doğal yoldan olur herşeyin başı sabır :)
Haklısın cnm dediğin gibi dediklerini dikate alacam cnm tşkr ederm hayırlısıyla bakalım inşallh cnm

Haklısın cnm dediğin gibi dediklerini dikate alacam cnm tşkr ederm hayırlısıyla bakalım inşallh cnm
Hayirlisi canım seni izlemeye aldım sen de beni izle arada haberdar olalım birbirimizden :) sormak istediğin ne varsa msj atabilirsin bende bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. :)

Hayirlisi canım seni izlemeye aldım sen de beni izle arada haberdar olalım birbirimizden :) sormak istediğin ne varsa msj atabilirsin bende bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. :)
İzliyorm şimdi seni:) tamm tatlım teşekkür ederm yardmcı oldğn için;)

Back