Kürtaj hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Hayır covid aşısı olmadım ocakta

Hayır covid aşısı olmadım ocakta
Geçen sene de gecikiyor muydun? Bu ay geciktirici falan da kullanmadin dimi? Simdi diyelim ki 14 hazirandaki iliskiden hamileysen bu en erken yarından itibaren cikar testte. Ama 14 unde gelen sperm icerde canli kalip maksimum 5 gun yasayip 19 unda yumurtayı dollediyse 28 hazirandan önce kanda cikmaz o zaman. Bugunden itibaren tam 1 hafta sonra her türlü çıkar testte kisacasi.

İlişkiden bir hafta sonra sonuç veren erken gebelik testleri var onlardan yapabilirsin vakti gelince. Ben hamile olduğunu düşünmüyorum

Allah'ım çıldıracağım 28 Hazirandan önce gitmeyeyim mi o zaman sadece 1 defa gidebilirim onun haricinde gidemem farklı bir ile

Allah'ım çıldıracağım 28 Hazirandan önce gitmeyeyim mi o zaman sadece 1 defa gidebilirim onun haricinde gidemem farklı bir ile

Hangi kafayla kullanmıyorlar onlar da tuhaf sadece kadının hayatını etkileyen birşey değil ki bu . Hadi dogurucam diye tutturdu . Gerçi hep kadında sorumluluk adamların şeyi duyuyor mu

Gebelik ilişkiden anca iki hafta sonra teste çıkar erken gebelik testleri bildiğim kadarıyla bir kaç gün önce de çıkabiliyor . Ama net sonuç için kan testi gerekiyor . Hamilelik de son adet tarihinin başlangıcından itibaren hesaplanır . Kürtaj için yasal süreyi de buna göre hesaplaman gerekiyor .

Gitme tabiki baska ile gideceksen. Bekle birazcik. En azindan iki gun kesin bekle. 14 unde iliskiye girdik diyosun gebelik oldu diyelim 9. Gunden itibaren artmaya baslar beta-hcg. 14 günden önce de net bisey soylemek kesin degil artis olsa bile biyokimyasal gebeliktir mesela geri düşüşe geçer reglle atılır. Sen bekle panik yapacagin bisey yok. Bir iki güne regl olursun diye düşünüyorum zaten. Yasmin kullanabilirsin en hafiflerinden biridir dkhlarinin kondomsuz iliskiye girecekseniz.

Hangi kafayla kullanmıyorlar onlar da tuhaf sadece kadının hayatını etkileyen birşey değil ki bu . Hadi dogurucam diye tutturdu . Gerçi hep kadında sorumluluk adamların şeyi duyuyor mu
Aldirilir diye dusunuolar yaa bence rahatlar o yuzden. Meryem uzerli miyiz dogurcam da dogurcam diye ortaya bi basimiza cikabilelim

Su durumunuzda korunmasiz iliskiye girmeniz muthis cesaret.insallah bundan sonra daha dikkatli olursunuz.erkek arkadasiniz gebelik testi alip kargoyla gonderse simdiye elinizdeydi.ki eve degil kargo subesine gonderse yine olur.bu kadar strese reglinizin gecikmesi normal.ben genelde gecikince adacayi iciyorum iyi geliyor.bu sikintiyi siz cekiyorsunuz, erkekler cok rahatlar.onun icin her seyden evvel kendi durumunuzu dusunerek hareket edin.hem hap hem kondom kullanin en azindan kafaniz rahat olur.insallah gebelik falan yoktur

Siz hapla mı hamile kalmıştınız ? Ben de yasminde çok yan etki duydum bünyeden bünyeye değişiyordur elbette.

Daha ortada bir canlı bile yokken kürtajı cinayet olarak değerlendirmeli miyiz emin olamadım. Bu şekilde lanse ederek kadının kürtaj hakkının gasp edildiğini düşünüyorum.

Siz hapla mı hamile kalmıştınız ? Ben de yasminde çok yan etki duydum bünyeden bünyeye değişiyordur elbette.
Evet ama o zaman yasmin degil diane35 kullaniyordum 4 aydir. Bi gida zehirlenmesi yasamistim cok fazla olmamakla birlikte ishalim vardi hic de bagirsaktan emilmeyecegi aklima gelmedi 20li yaslarin başındayım zaten üstelik hicbirinde de vajina içine ejakulasyon olmadi, ben hep zevk suyuyla hamile kaldim. O yuzden yazarim hep dgh bile kullanio olsaniz ovulasyon doneminde kondom gene kullanin diye. Ha bu arada içime bosaldigi halde hamile kalmadigim kisi de oldu. Bence karsidaki erkege bagli en cok. Bazısı nası denir ceketi üstüne atsa ahah bazilarini da allah koruyor kendileri iyi korunuyorum saniyor

Bence siz çok doğurgansınız Diane çok fena değil mi ya ben bir dönem denemiştim aman aman. Drospera kullanıyorum çok memnunum qlairista için de çok memnuniyet duydum. Of ovulasyonda da kondom kullanacaksak

Daha ortada bir canlı bile yokken kürtajı cinayet olarak değerlendirmeli miyiz emin olamadım. Bu şekilde lanse ederek kadının kürtaj hakkının gasp edildiğini düşünüyorum.
Bende canımız istediğinde korunmadan ilişkiye giremeyeceğimizi bu sebeple kürtaj olursak oluşan canlının yaşam hakkını elinden aldığımızı düşünüyorum .

Kötü bir evlilik içerisinde korunuyorsan ,ya da istismara ugramissan veya çocuk bakacak durumun yoksa vb. durumlarda tabi ki kürtaj olmalısın . Konu sahibi de kürtaj olmali. Insan düşünebilen bir varlık ama gereken konularda önlem almayı akıl edebilecek bir varlık .

Yani sizin bakış açınızı da anlayabiliyorum ama kürtajı cinayet nitelemek yine de doğru değil bence. Embriyo, sperm ne kadar canlıysa ancak o kadar canlı. Yani ortada bir maktul yoksa cinayet de yok :) Kasıtlı korunmamanın ya da tüm tedbirlere rağmen hamile kalmanın çok bir fark yaratacağını sanmıyorum

Benim kürtaj hakkım ne zaman bitecek 11 mayıs son adetim geçerse biterim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…