Kürtaj hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

adet söktürücü şeyler içseniz
bende en çok maydanoz suyu işe yarar...bi demet maydanozun saplarını kesip atar ikiç orba kasesi kadar suda haşlarım. içerim. 3-5 senede 1 filan gecikir adetim ama gecikince tüm vücudum saçmalıyor benim. bende hemen söküyor.
zararı olan bir şey değil pahalı da değil deneyin zarar gelmez.

hamileyseniz ki ben hamile olduğunuzu hiç düşünmüyorum 6 haftalık görünüyorsunuz dolayısıyla kürtaj için 4 haftanız daha var

Su içiyordum boğazımda kaldı. Allah kahretsin böyle aileleri.

Son düzenleme:
hamileyseniz ki ben hamile olduğunuzu hiç düşünmüyorum 6 haftalık görünüyorsunuz dolayısıyla kürtaj için 4 haftanız daha var
son adet tarihini tee 2 ay önce son olduğu tarih değil de ilişkiden önce adet olması gereken tarih olarak hesaplaması lazım- söylerken de ona göre söyler. (ki bence gerek kalmayacak da...)
çünkü bu şekilde 3 ay adet olmamış olsa 3 aylık hamile mi şimdi daha ilişkiye gireli 10 gün olmamış...

o son adete göre hesaplama düzenli adet olmayan insanlarda bir işe yaramıyor.

Bence siz çok doğurgansınız Diane çok fena değil mi ya ben bir dönem denemiştim aman aman. Drospera kullanıyorum çok memnunum qlairista için de çok memnuniyet duydum. Of ovulasyonda da kondom kullanacaksak
Lanetliyim bence :) Ben de zor icmistim zaten katiliyorum cok bas donmesi yapiyordu tavsiye etmem bi de boyle bi olay yasayinca yasmine dönmüştüm. Digerlerini kullanmadim kullananlarin soylemesi iyi oluyor boyle.

Benim kürtaj hakkım ne zaman bitecek 11 mayıs son adetim geçerse biterim ben
Yahu onu normal siklusta olan gecikme yaşayamayan insanlar icin dedim. +2 haftayla hesap ediliyor diye. Senin durumunda geçerli değil. Panik yapma. Zaten ultrasonda keseyi zor görecek yeni oluşmuş diyecek kaldi ki beta hcg degeri de kac haftalik olduguna delalet. Ya sakin ol hamile degilsindir stres de geciktiriyor regl olmayi sakin kal.

İnşallah

Öncelikle hemen bir test yap.
En sonki adet tarihinin ilk gününden şimdiki guncel tarihe göre kaç haftalık olduğunu hesaplayabilirsin.
Ve eğer hamileysen özel hastaneler de 2-3bin₺ den başlıyor fiyatlar.
Haftası geçmediği sürece sorun yok. Geçmiş olsun.

Civan perçemi ve yavşan otu da adet söktürüyor. Aklında bulunsun, bunlar en etkili bitkiler

Diğer konuna da yazdım. 11 Mayıs'ta âdet oldun yaklaşık 43 gündür adet yok bence geçen haftaki ilişkiyi değil Mayıs ayında adet sonrası ilişkin varsa onu düşün asıl orada hamile kalma olasılığın var.

Ertesi gun hapi senede 1 kez kullanilabilir bir sey ve ultra zararli malesef.

Özelden mesaj atamıyor muyum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…