- 25 Aralık 2020
- 5.160
- 18.977
- 198
- 41
- Konu Sahibi Siyahmelekkk
-
Test mutlaka yaptır jinekologa gözük körü körüne yapmaHepsi aynı gün olmak zorunda zaten yaşadığım yerden farklı bir şehirde yaptıracağım temmuzun 5i gibi. Zaten eğer o zamana adet olmazsam teste bile gerek yok sanırım.
Su içiyordum boğazımda kaldı. Allah kahretsin böyle aileleri.Abisi takip ettirip sevgilisi oldugunu ogrenmis. Asiri baskici tipler. Herseyini kurcaladilar, eve kapattilar, e nabizdan gorunuyor mu diye baktik gorunuyormus, onlarda kontrol etmişler. Kizlik zari dikimi yaptirip köyde yasli bir adamla evlendirdiler. Su an ben bile ne yaptigini, nasil oldugunu bilmiyorum hic bir sekilde ulasamiyoruz kendisine. Sosyal medyasi, numarasi yok, hangi köy oldugu belirsiz. Bende onun adina cok üzgünüm
son adet tarihini tee 2 ay önce son olduğu tarih değil de ilişkiden önce adet olması gereken tarih olarak hesaplaması lazım- söylerken de ona göre söyler. (ki bence gerek kalmayacak da...)hamileyseniz ki ben hamile olduğunuzu hiç düşünmüyorum 6 haftalık görünüyorsunuz dolayısıyla kürtaj için 4 haftanız daha var
Doktor ne zaman regl olduğunuzu bilmiyor sonuçta...Benim kürtaj hakkım ne zaman bitecek 11 mayıs son adetim geçerse biterim ben
Lanetliyim bence :) Ben de zor icmistim zaten katiliyorum cok bas donmesi yapiyordu tavsiye etmem bi de boyle bi olay yasayinca yasmine dönmüştüm. Digerlerini kullanmadim kullananlarin soylemesi iyi oluyor boyle.Bence siz çok doğurgansınızDiane çok fena değil mi ya ben bir dönem denemiştim aman aman. Drospera kullanıyorum çok memnunum qlairista için de çok memnuniyet duydum. Of ovulasyonda da kondom kullanacaksak
Yahu onu normal siklusta olan gecikme yaşayamayan insanlar icin dedim. +2 haftayla hesap ediliyor diye. Senin durumunda geçerli değil. Panik yapma. Zaten ultrasonda keseyi zor görecek yeni oluşmuş diyecek kaldi ki beta hcg degeri de kac haftalik olduguna delalet. Ya sakin ol hamile degilsindir stres de geciktiriyor regl olmayi sakin kal.Benim kürtaj hakkım ne zaman bitecek 11 mayıs son adetim geçerse biterim ben
Ultrasonla anlaşılır yazıyor netteDoktor ne zaman regl olduğunuzu bilmiyor sonuçta...
İnşallahYahu onu normal siklusta olan gecikme yaşayamayan insanlar icin dedim. +2 haftayla hesap ediliyor diye. Senin durumunda geçerli değil. Panik yapma. Zaten ultrasonda keseyi zor görecek yeni oluşmuş diyecek kaldi ki beta hcg degeri de kac haftalik olduguna delalet. Ya sakin ol hamile degilsindir stres de geciktiriyor regl olmayi sakin kal.
Öncelikle hemen bir test yap.Ben bir birliktelik yaşadım adetim zaten geçilmişti bu birlikteliği yaşarken ve hâlâ adet olmadım gebelik olduğunu varsayarsam kürtaj yaptırmak zorundayım fakat bir bilgim yok bu konuda çok korkuyorum eğer gebelik varsa kürtaj olacağım zamana kadar 3 haftalık felan olacak sanırım. Fiyat hakkinda ve işlemin nasıl olacağı hakkında bir bilgisi olan yazabilir mi? Arkadaşlar evet eğer varsa evlilik dışı bir hamilelik lütfen eleştiri yağmuruna tutmayın. Gerçekten çok üzgün ve çok stresliyim. Aynı zamanda çok korkuyorum.
İlişkim yokDiğer konuna da yazdım. 11 Mayıs'ta âdet oldun yaklaşık 43 gündür adet yok bence geçen haftaki ilişkiyi değil Mayıs ayında adet sonrası ilişkin varsa onu düşün asıl orada hamile kalma olasılığın var.
Ertesi gun hapi senede 1 kez kullanilabilir bir sey ve ultra zararli malesef.O haplar aşırı zararlı, doğum kontrol hapı başka bir şey, bu başka. Yanlış bilmiyorsam düzenli olarak ertesi günü hapı almak insanı genç yaşta kısır bile yapabilir. Tavsiyem bir dahaki sefere kondom kullanmayan hiçbir erkekle birlikte olmasın ve ilişkisi varsa kendisi de düzenli olarak doğum kontrol hapı kullansın, 2 yöntemle korununca hamile kalma olasılığı çok düşük.
Özelden mesaj atamıyor muyum sizeYahu onu normal siklusta olan gecikme yaşayamayan insanlar icin dedim. +2 haftayla hesap ediliyor diye. Senin durumunda geçerli değil. Panik yapma. Zaten ultrasonda keseyi zor görecek yeni oluşmuş diyecek kaldi ki beta hcg degeri de kac haftalik olduguna delalet. Ya sakin ol hamile degilsindir stres de geciktiriyor regl olmayi sakin kal.
Adaçayı içmenizi tavsiye ediyorum. Birde önceki adet belirtilerinizden herhangi bir şeyler yaşıyor musunuzHalâ adet olmadım sanki herşey ters gidecek gibi hissediyorum çok korkuyorum.
Adaçayı adet gördürür müAdaçayı içmenizi tavsiye ediyorum. Birde önceki adet belirtilerinizden herhangi bir şeyler yaşıyor musunuz
Adaçayı ve kekik adet söktürücü özelliğe sahiptir. Korona olduğumuzda kekik çayı yüzünden 10 gün adet gördüm.Adaçayı adet gördürür mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?