- Konu Sahibi Siyahmelekkk
Direkt özel muayenehane diyorsunuz anladim o konuda bilgim yokmuayenehanesinde operasyon yaptırmalı.hastanede görünür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direkt özel muayenehane diyorsunuz anladim o konuda bilgim yokmuayenehanesinde operasyon yaptırmalı.hastanede görünür.
Normal adet yaşadım aynı yoğunluktaydi. 5 gün sürdüMayıs ayındaki adetin nasıldı? Nisan ayında birlikteliğin oldu mu? Belki yerleşme kanamasındır mayıs ayındaki. Bazen hamile kadınlarda görülüyormuş. Çok geçe bırakmadan bir şekilde hallet test işini.
İnşallah öyledirbence değilsiniz.
zaten düzensizmiş birde stres eklenmiş iyice gecikmiş.
Umarım yoktur. Haftaya gideceğim hastaneye farklı bir ile. Beklemekten başka hiçbir çarem yok.Hamile değilsinizdir diye düşünüyorum tarihleri görünce.
İnternetten erken gebelik testi alabilirsiniz yaşadığınız ilçede alma imkanı yoksa.
Yine de istenmeyen bir gebelik varsa,
Ülkemizde medikal kürtaj olmadığı için mecburen bir operasyon geçireceksiniz ama anestezi altında olduğunuzdan bir şey hissetmezsiniz.
Gebe değilseniz, bundan sonrası süreç için doğum kontrol hapı kullanmanızı tavsiye ederim.
2,5 aylık olana kadar vaktin var sanırım, bu konuyu bir araştırmak gerekir. (Yukarıda bir hanımefendi de belirtmiş ) Hastane yerine özel bir muayenehaneye gidersen gizlilik konusunda için daha rahat olur.Umarım yoktur. Haftaya gideceğim hastaneye farklı bir ile. Beklemekten başka hiçbir çarem yok.
Evet dediğim gibi hiç biri %100 değil öncesinde de sonrasında daIlacin ismi ella onu kullanmama ragmen gebelik olusumustu maalesef. Hemde 8 saat sonrssinda icmeme ragmen
Duzensiz adet dongusunde ovulasyon nerde baslar nerde biter bilinmez o yuzden hep korunman lazim maalesef. Normalde ovulasyondan 24 saat sonrasından itibaren güvenlidir. Geciktigin günler haydi haydi güvenlidir ama bu eşit periyotla regl olan insanlar için. Yumurtlamadan regl olana kadar süre 14 gündür yani siklusun ikinci evresi hic değişmez yani sen şimdi bu ay ne zaman regl olacaksan o tarihten 14 gün geriye gidersen o zaman yumurtlamissindir. Bu hic değişmez. Diyelim 30 haziranda regl olacaksin senin ovulasyonun 16 hazirandir o zaman iliski yasadiysan bu büyük risk. Adetin duzensizse takvime guvenemezsin.Ya nette yazanlar o kadar kafa karıştırıcı ki anlatamam. Herşeyin en kötüsünü düşünmeme sebep oluyor. Geciktiği günlerde ilişki yaşamamdan dolayı değilsiniz diyorsunuz demi?
Eğer sağlıklı bir kadinsa evet pko hastasıysa sürekli gecikmesi buna bağlı olabilir daha geç ovulasyon olduysa yine risk aldı yani . 20 yaşındaymış çok yazık . Şu yaşadığı strese bak korunma yöntemi de üç kere geri çekilmeyle ilişki . Umarım hamile değildir bundan sonra da korunurDuzensiz adet dongusunde ovulasyon nerde baslar nerde biter bilinmez o yuzden hep korunman lazim maalesef. Normalde ovulasyondan 24 saat sonrasından itibaren güvenlidir. Geciktigin günler haydi haydi güvenlidir ama bu eşit periyotla regl olan insanlar için. Yumurtlamadan regl olana kadar süre 14 gündür yani siklusun ikinci evresi hic değişmez yani sen şimdi bu ay ne zaman regl olacaksan o tarihten 14 gün geriye gidersen o zaman yumurtlamissindir. Bu hic değişmez. Diyelim 30 haziranda regl olacaksin senin ovulasyonun 16 hazirandir o zaman iliski yasadiysan bu büyük risk. Adetin duzensizse takvime guvenemezsin.
14 Haziran'da birliktelik yaşadım ya ben şimdi haftaya hastaneye gideceğim eğer adet olmazsam. Kanda belli olur gebelik değil mi?Duzensiz adet dongusunde ovulasyon nerde baslar nerde biter bilinmez o yuzden hep korunman lazim maalesef. Normalde ovulasyondan 24 saat sonrasından itibaren güvenlidir. Geciktigin günler haydi haydi güvenlidir ama bu eşit periyotla regl olan insanlar için. Yumurtlamadan regl olana kadar süre 14 gündür yani siklusun ikinci evresi hic değişmez yani sen şimdi bu ay ne zaman regl olacaksan o tarihten 14 gün geriye gidersen o zaman yumurtlamissindir. Bu hic değişmez. Diyelim 30 haziranda regl olacaksin senin ovulasyonun 16 hazirandir o zaman iliski yasadiysan bu büyük risk. Adetin duzensizse takvime guvenemezsin.
Aynen yumurta olusmadi olusmadi tam olustugunda sevistiler belki ne bilcek duzensiz oluyormus. Sonra gördüm o yazdigini normalde regle yakinsa risk yoktur yumurta coktan yola ciktigi için ama bu durumda var. Memleketteki cakma playboylar da hic kondom kullanmak istemez zaten formaliteden bi takar sonra allah ne verdiyse. Dogum kontrol hapina baslaman iyi olabilir konu sahibi hem reglini düzenler. Hem de 20li yaslarda vucudu cok guzel sekillendiriyor :)Eğer sağlıklı bir kadinsa evet pko hastasıysa sürekli gecikmesi buna bağlı olabilir daha geç ovulasyon olduysa yine risk aldı yani . 20 yaşındaymış çok yazık . Şu yaşadığı strese bak korunma yöntemi de üç kere geri çekilmeyle ilişki . Umarım hamile değildir bundan sonra da korunur
Sonuç olarak inşallah değilimdir de hamile olsam bir çözüm yolu var demi nolur dua edin böyle birşey olmasinEğer sağlıklı bir kadinsa evet pko hastasıysa sürekli gecikmesi buna bağlı olabilir daha geç ovulasyon olduysa yine risk aldı yani . 20 yaşındaymış çok yazık . Şu yaşadığı strese bak korunma yöntemi de üç kere geri çekilmeyle ilişki . Umarım hamile değildir bundan sonra da korunur
Ovulasyondan itibaren 9 gün sonra cikmaya başlar kanda. Senin ne zaman yumurtladigin meçhul. Son 6 aylik regl tarihlerini bi yazsana.14 Haziran'da birliktelik yaşadım ya ben şimdi haftaya hastaneye gideceğim eğer adet olmazsam. Kanda belli olur gebelik değil mi?
Hicbir sey olmaz dunyanin sonu degil moralman evet kotu bir süreç ama kendini yipratma. Ben 3 kere kurtaj oldum sonuncusu gerci ameliyatti dis gebelik yasadim spiral varken kurtaj hic bisey onun yaninda ölüyordum ama bisey olmadi :). Sakin ol. Ailenle mi yasiosun?Sonuç olarak inşallah değilimdir de hamile olsam bir çözüm yolu var demi nolur dua edin böyle birşey olmasin
Evet ailemle yaşıyorumHicbir sey olmaz dunyanin sonu degil moralman evet kotu bir süreç ama kendini yipratma. Ben 3 kere kurtaj oldum sonuncusu gerci ameliyatti dis gebelik yasadim spiral varken kurtaj hic bisey onun yaninda ölüyordum ama bisey olmadi :). Sakin ol. Ailenle mi yasiosun?
20 AralıkOvulasyondan itibaren 9 gün sonra cikmaya başlar kanda. Senin ne zaman yumurtladigin meçhul. Son 6 aylik regl tarihlerini bi yazsana.
Ocakta covid aşısı mı oldun? Yoksa bu ocaga kadar zaten 28-30 gunde bir regl oluyor muydun? Maksimum 12 gün gecikmen olcak desek 23 hazirana atar menstruasyon hadi 24 de 10 haziran ovulasyonun 5-10 haziran arası birsey yapmadiysan hamile degilsindir. 14 haziranda birlikte olduk diyosun %90 hamile degilsindir. Çünkü hic 17-18 gun gecikmen olmamis kist mist bisey lazim bu kadar oynasin yaşın genc yumurtan cok, mumkunatli gelmiyor. Ama karsinda reglin üçüncü günü iliskiye girip hamile kalan insan var sasirmiyorum da o yuzden :) tedbiri elden bırakma. Panik yapacak bi durumun yok ailene belli etme tedirginligini ondan sordum sagda solda biseyleri acik unutma. Yarin bilemedin sonraki gum regl olursum heralde. Anlayabilio musun vucudunda goguslerde falan sisme var mi?20 Aralık
18 Ocak
26 Şubat
31 Mart
11 Mayıs
3 gündür çörek otu yutuyorum su ile kasıklarım ağrıyor bazende belim bilmiyorum hangisinin belirtisi.Ocakta covid aşısı mı oldun? Yoksa bu ocaga kadar zaten 28-30 gunde bir regl oluyor muydun? Maksimum 12 gün gecikmen olcak desek 23 hazirana atar menstruasyon hadi 24 de 10 haziran ovulasyonun 5-10 haziran arası birsey yapmadiysan hamile degilsindir. 14 haziranda birlikte olduk diyosun %90 hamile degilsindir. Çünkü hic 17-18 gun gecikmen olmamis kist mist bisey lazim bu kadar oynasin yaşın genc yumurtan cok, mumkunatli gelmiyor. Ama karsinda reglin üçüncü günü iliskiye girip hamile kalan insan var sasirmiyorum da o yuzden :) tedbiri elden bırakma. Panik yapacak bi durumun yok ailene belli etme tedirginligini ondan sordum sagda solda biseyleri acik unutma. Yarin bilemedin sonraki gum regl olursum heralde. Anlayabilio musun vucudunda goguslerde falan sisme var mi?