Kürt birini sevmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her insanı aynı kefeye koymamak lazım bence canım ben spada çalışırken en çok aldatanlar dogululardı erkeklerden söyleyeyim belki babanın bi bildiği vardır illa şu olsun diye şartlandırma kendini

sizin meseleniz etkin köken değil... kürdü türkü yok adam olsun insan olsun yeter... engelleri aşacak zamanı bekleyecek kadar değilmiş ilişkiniz ayrılmışsınız ve adam başka bir yola girmiş.Demek ki başkasını sevebilmiş sevemeseydi yıllarca da sürse beklerdi. Bu yüzden önünüze bakın kimseninde aklını karıştırmayın. ( eşim kürt değil ama dediğiniz özelliklere sahip kendinizi sınırlamayın gerek yok)

Yahu yok, muhabbet konak değil,Özcan Deniz Agri'li ya..
O yüzden dizilerin etkisi diyorum
Yani sen bu diziyi Ankara Dikmen'de de çekmiş olsaydın ; bir şey degismeyecekti.
Aktörün menşei belli.
Algı belli.
Ve evet,bu şehir efsanelerinden yola cikilacaksa " J.Sins"gibi pensilvanyanin bozkırlarından kopup gelen ne yiğitler var.
Şimdi adamın tek eksiği Urfa/ Harran'da doğmamış olması mi

Oha öyle kadın mi varmış

Doğulu irkeklerin bol etli yemek kültüründen kaynaklı libido yüksekliği olduğu için yani tamamen efsane değil aslında ama çok fazla da erken boşalma hikayesi var ya, tek başına yeterli olmuyor.

Doğulu irkeklerin bol etli yemek kültüründen kaynaklı libido yüksekliği olduğu için yani tamamen efsane değil aslında ama çok fazla da erken boşalma hikayesi var ya, tek başına yeterli olmuyor.
Koz libido yüksekliği bol etli yemekten mi oluyormuş? Gözümün önüne çizgili pijamalı atletli mangalci dayılar geldi ncjxjjx bagdastiramadim nxjxjxj

dediğiniz doğru, libido yüksek olabilir ben de bunu görüyorum ama bu illa performans iyi demek değil maalesef :)

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar

Hala Türk Kürt konusu edenleri anlamıyorum.
Herkesin iyisi kötüsü var.
İnsanlar yıllarca istediklerini bulamadığı için arayistalar. Bu kadar gönlüne giren birini bırakmamalıydın.
Çok sevseyseydin ayrılmazdın, nişanlı olduğu için koymus olmalı.

yani babanın engel olmasından daha önemli sorunun adamın ayrılınca hemen başkasıyla nişanlanması. Demek ki siz çok da şart değilmişsiniz onun için, evleneyim de x kişisi olur, y kişisi olur farketmez tarzında bir düşünce yapısı var anladığım kadarıyla. Salın gitsin.

Kürt olunca ne oluyor gerçekten anlamıyorum. Bizi bi salınn artık ya ülkede ne olsa bizden biliniyor. Kaç haftadır Kürt Kürt. Canı sıkılan bize sarıyor. Üstelik biz Arap Suriyeli falan değiliz. Burası bizim vatanımız. İyi, oğlan kurtulmuş sizin ailenizin zihniyetinden, onun adına sevindirici.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…