- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
Neden ikna yoluna gitsin ki? Sizi Türk olduğunuz için istemeyen ailenin kapısına gidip ikna mı edersiniz? Ben Türküm ama iyi bir Türküm mü diyeceksiniz? Çok iyi yapmış.Ay bu mu sahiplenen erkek seven erkek? Aileni ikna yoluna bile gitmemiş. Püüü
Kürt olunca ne oluyor gerçekten anlamıyorum. Bizi bi salınn artık yaülkede ne olsa bizden biliniyor. Kaç haftadır Kürt Kürt. Canı sıkılan bize sarıyor. Üstelik biz Arap Suriyeli falan değiliz. Burası bizim vatanımız. İyi, oğlan kurtulmuş sizin ailenizin zihniyetinden, onun adına sevindirici.
Siz konuyu okudunuz mu? Güzelleme yapmış şöyle sahiplenir böyle yapar diye. O da gitmiş aninda baska kadına. İyi de yapmış zaten.Neden ikna yoluna gitsin ki? Sizi Türk olduğunuz için istemeyen ailenin kapısına gidip ikna mı edersiniz? Ben Türküm ama iyi bir Türküm mü diyeceksiniz? Çok iyi yapmış.
Bu kitap İnstagram'da o kadar çok karşıma çıktı ki ... Kazıklı Maria mıydı neydi onun videosunda öğrendim ne olduğunu.
asmalı konak Nevşehir de çekildi ama sen bilirsin tabiYahu bu hep dizi kültürü,neyse bir şey demiyorum.
Asmalı Konuklar şunlar bunlar derken.
Öyle sandığınız gibi biri olsaydı ayrılır ayrılmaz pat diye nişanlanmazdı herhalde.Merhaba kizlar,
Kürt birini sevdim, evleneceğim kişinin doğu kültüründen olmasını istemiştim hep. Sahiplenici eşine eşitsz ayağına para gözüyle bakmayan her yarışmada bosanmaya gitmeyen sadık sıcak kanlı bir insandı hayalim ve dileğim gibi biri karşıma çıktı. Birbirimizi uzun süre tanıdık durumu aileme tasidigimda geçerli bir nedeni olmadan babam engel oldu . Biz sevdiğimle ayrıldık ve şuan kendisi nişanlı. Tam benim hayalimdeki kişiydi karakteri ve yapısı olarak. Babamın davranışını kestiremedigim için ni yola gitmiştim ve böyle yapıda bir insanla hayatını birlestirmek istiyordum. Şu an o kadar mutsuz ve umutsuzum ki doğru kişiyle evlenme engel oldukları için bir daha başkasıyla farklı kültürden biriyle mutlu olamayacagimi düşünüyorum. Çok mutsuzum. Bu durum da nasip işi mıdır? Tavsiyeye ihtiyacım var..
E ben ona Cevap verdim ama sen görmedin galibaasmalı konak Nevşehir de çekildi ama sen bilirsin tabi
özcan’ın ağrılı tarafı mı kalmış ya huE ben ona Cevap verdim ama sen görmedin galiba
İstersen Katmandu'da çek.
Özcan Ağrı'lı olay o zaten
O yüzden dizi etkisi.
O da doğru..özcan’ın ağrılı tarafı mı kalmış ya hu
şaka yaptım dizide baskın maçoydu seymen ağam doğru
Gerçekmiş ve yorumları da çok iyi. Alıp okuyasım geldiYaa bu gercek bir kitap mi, boyle bir sey gormeyi beklemiyordum gorunce komik geldi bir anda
E ben ona Cevap verdim ama sen görmedin galiba
İstersen Katmandu'da çek.
Özcan Ağrı'lı olay o zaten
O yüzden dizi etkisi.
Konu sahibi İsrail'liyse neden olmasınÖzcan deyince aklıma bu haberin gelmesi normal mi?
'İstanbullu Gelin histerisine teslim olan İsrail'in yeni seks sembolü Özcan Deniz'
İsrail'in Haaretz gazetesi, "Türkler geri döndü ve tüm İsrail'i kendilerine müptela ettiler" başlıklı bir yazıyla tüm ülkenin İstanbullu Gelin dizisine bağımlı hale geldiğine ve kadınların Özcan Deniz için deli olduğuna dikkat çekti.www.ntv.com.tr
Nasip kısmet diyoruz ama bazen insan kaderini kendi belirliyor içine bu kadar sinen biriyse vazgecmeseyin babanı ikna etmeue calissaydin keşke tanıdıkça fikri degisirdi belkiMerhaba kizlar,
Kürt birini sevdim, evleneceğim kişinin doğu kültüründen olmasını istemiştim hep. Sahiplenici eşine eşitsz ayağına para gözüyle bakmayan her yarışmada bosanmaya gitmeyen sadık sıcak kanlı bir insandı hayalim ve dileğim gibi biri karşıma çıktı. Birbirimizi uzun süre tanıdık durumu aileme tasidigimda geçerli bir nedeni olmadan babam engel oldu . Biz sevdiğimle ayrıldık ve şuan kendisi nişanlı. Tam benim hayalimdeki kişiydi karakteri ve yapısı olarak. Babamın davranışını kestiremedigim için ni yola gitmiştim ve böyle yapıda bir insanla hayatını birlestirmek istiyordum. Şu an o kadar mutsuz ve umutsuzum ki doğru kişiyle evlenme engel oldukları için bir daha başkasıyla farklı kültürden biriyle mutlu olamayacagimi düşünüyorum. Çok mutsuzum. Bu durum da nasip işi mıdır? Tavsiyeye ihtiyacım var..
Ahah çok güzel anlatmıştı:)Kazıklı Maria'dan dinlemiştim, sıpoylır vereyim mi?
Bir kulturle evlenecegim diyen ilk siz olabilirsiniz. Insan insana asik olur ya bu saydigin ozellikler Türkiye ortaminda vardir ozellikle de daha disariya kapali kesimlerdeMerhaba kizlar,
Ben de yabanci ile evlendim. Esim Irakli ve ailem ilk basta cok karsi cikti ama sabrettik ve Allaha sukur 5 yil oldu okadar mutluyuz ki yani Allah herkesin kalbine gore versin. Sen de sabret mutlaka mutlu olacagin biri ile evlenirsin kaderinde ne varsa onu yasarsinMerhaba kizlar,